Dvojčátka TP 2020

• Fotoalbum (681)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
17.1.20 10:08

@Dinanico vidíš to a mě bylo zase řečeno že vak nerozhoduje, ale je pravda, že mi to řekla v 6TT. No a je třeba možné, že dva vaky a je to jednovaječné? Já už jsem z toho taky jelen. Jako vím, že jsou dvoj, jen by mě to zajímalo jestli nevíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.1.20 10:08

@Verča19931993 bylo to strašný, opravdu moc :(. Podruhé už bych to nezvládla. Proto jsem taky řekla, že jestli tohle teď nedopadne, už se nikdy nechci snažit o miminko.
Proto mám i hrůzu z toho screeningu. A já vím, že i jednovaječné se dají dobře donosit, jen mě spíš mrzí že u mě je vždy ta „horší“ varianta víš…No nic s tím ale nenadělám každopádně. Teď můžu jen doufat, ať jsou v pořádku :hug:
V 26 jsem rodila syna, je to super věk :mavam:
Mě za pár týdnů bude 34 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.1.20 10:10
@ametyst píše:
@Dinanico mně na to přišli, že je tam druhé až v 10 týdnu právě :think: :nevim:. Dřív bylo jen jedno-ale mohl ho dr. přehlídnout. V tom 10 t. to byla moje druhá návštěva. V 7 týdnu bylo jedno :think: Vůbec nevím. Ale bohužel si taky myslím že jsou jednovaječná.

Podle toho co píšeš a co si pamatuju že nám doktor říkal tak bych spíš tipla jednovajky:-( pokud ano tak pak fakt doporučuju Hodika v hk třeba na screeningy a tak fakt se na ně specializuje ( mě vyhnal se slovy že dvojvajecny jsou nuda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
17.1.20 10:10

@ametyst chápu, taky jsem ten typ, vždy mám něco co ostatní ne a musím se s tím poprat.. asi je to náš životní úděl. Ani nemyslet na to že by to nemělo dopadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.1.20 10:15

@Dinanico já taky ale napevno to snad rozhodnou na screeningu. Do Hradce asi jezdit nebudu, když jsem z Prahy :mrgreen:. Můžu případně do Motola, uvidíme jak to bude…
@Verča19931993 no já též, vždy něco extra…teď ty dvojčata navíc. Já málem u doktora omdlela když mi řekl, že tam jsou dvě. Vůbec jsem s tím nepočítala, když minule bylo jen jedno..taky pěkný šok!
A jak vám je? Pocit na zvracení, únava? Já mám tedy obojí, ale nikdy jsem nezvracela ještě…A pálí mě žáha, a hrozně se zadýchávám, nemůžu jít ani rychle… :? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
17.1.20 10:54

@ametyst věřím že to máte za to neštěstí co Vás potkalo… mě bylo paradoxně blbě jen jeden den… za to mám jiný problém, stále mě tam dole pálí, svědí, štípe… testy negativní na cokoliv… doktorka říkala že špatně reaguju na tu rostoucí sliznici… někoho táhne břicho, mě to moc pálí… zase něco extra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.1.20 11:12

@Verča19931993 jo břicho mě taky táhne sem tam :lol:
Ach jo to musí být nepříjemné to svědění…zkusila bych se zeptat v lékárně, přeci takhle nemůžeš trpět :think:
Doufám, že to máme za to „neštěstí“. Že nám holčička poslala z nebe rovnou dva drobky…doufám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
17.1.20 11:37

@ametyst já věřím že ano :hug: budu na tebe myslet a ozvi se v průběhu jak na tom jsi (jestli budeš chtít) :) k těm mým obtížím… já už vyzkoušela vše… po porodu zvažuji návštěvu psychiatra, možná je to vlivem stresu jen v hlavě, už netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.1.20 14:28

@Verča19931993 jej a ty mas nejake psych. potize? Ja si teda taky nekdy rikam ze ten muj strach neni normalni.Ja bych „to“hodne sprchovala studenou vodou, pomaha to! A moc diky za tyden mam kontrolu a za dalsi uz ten screenig tak se urcite ozvu. Treba uz za tyden budu vedet jak na tom drobecci jsou.Ja mam tuseni od zacatku na holcicku tak uvidime jestli aspon jedna bude.No jestli jsou jednovaj.tak budou dve ale i kluky miluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
17.1.20 19:07

@ametyst mám deprese z toho ze mi furt není tam dole dobre a to už delší dobu :( už jednou jsem to tak měla.. Dva roky pořád pálení, všechny testy negativní.. Nevěděli co se mnou, poslali mě k psychiatrovi a po pár autogennich trénincích bylo po všem. Snad si o mě nemyslíte nic zlého, mela jsem nejspíš výčitky z toho potratu a táhlo se to se mnou dlouho.. Roky.. Ted jsem měla 4 roky klid a je to tu znova. Dej vědět a hlavně se nestresuj :) dvojčátka budou složitější ale to zvládneme i ty s jednovajecnyma pokud se to potvrdí :) psychika udělá strašně moc, se podívej co mě to vyvolavalo, úplně mi to zkreslovalo bolest.. Nejdůležitější pro nás teď je, byť v pohodě a věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
18.1.20 07:51

@Verča19931993 dekuju ti jsi strasne hodna :hug:!a mas pravdu zvladneme to i kdyz budou jednovaj. Musim verit ze jsou v poradku a na zadnou hruzu neprijdou. s psychikou mas naprostou pravdu ze dela hodne.Ale ten minipotrat kdysi uz si nevycitej..byla jsi mlada a proste jsi udelala co jsi povazovala za nejlepsi.Vis kolik takovych je a byly na tom treba vickrat a nic si nevycitaji. a ty by prave meli.Ale rozumim ti i tak.Ja tu nasi holcicku hrozne nechtela dat a mela jsem vycitky ze jsme ji meli dat sanci. Jenze kdyz jsem si pak precetla zpravu z genetiky tak vim ze to bylo dobre rozhodnuti. a verim ze jeji dusicka se nam ted vrati a mozna hned 2× :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
18.1.20 10:02

@ametyst tak už mám zase slzy v očích. Ani nevíš jak moc ti to přeju! Budu na vás myslet a držet palce. Já budu mít další kontrolu 30.1. A pak toho 7. 2. Ten screening. Doufám v to že vše dopadne dobře a už konečně to budu moct říct v práci kde mě asi ukamenujou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
18.1.20 14:51

@Verča19931993 vidis ja mam screening 30.1.!a taky to pak uz chci rict v praci protoze to nezvladam.ta unava je brutalni, doma po praci nejsem schopna niceho. Drzim nam palce a moc dekuju :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.1.20 00:11
@Dinanico píše:
Ahojky já čekám dvojvajecna dvojčata s termínem 10.6. 2020 ale pravděpodobně se narodí v květnu takže všude říkám květen:-)… Příští týden jdu už na druhý screening takže jsem o kousek dál než vy :D
:mavam: ahoj. Taky čekáme dvojcatka, já mém termín koncem května, ale spíše čekám duben. No uvidíme. Druhý screening mám za sebou. Tak uvidím co dál. Jinak moc mě těší. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.1.20 00:17
@ametyst píše:
@Verča19931993 neznamená? Vážně? Aha…tak já už jsem z toho jelen, ale děkuju ti za naději. Byla bych opravdu o hodně klidnější kdyby byli dvoj! Ale pokud nejsou, nic s tím nenadělám.
Může se potrat do 24 týdne pokud je vývojová vada-musí to odsouhlasit lékař-genetik. U nás se na to bohužel přišlo takhle pozdě. Potrat už probíhá jako porod v takovém týdnu :(.Bohužel. My si tak nějak s chlapem říkáme, že dvojčátka máme jako „kompenzaci“. Kéž by to tak bylo! Jinak já mam ještě syna z prvního manželství.
Jinak taky beru Femibion, nekouřím, nepiju a víc asi dělat vážně nemůžu… :think: :nevim:. Chodím do práce, ale moc to nezvládám popravdě. Plánuju počkat do toho prvního screeningu-na konci ledna a pak to oznámit v práci a případně jít na nemocenskou od března asi :think:.Uvidím ještě jak to dopadne. A doufám, že zde vydržím až do porodu :mavam: :hug:

Ahoj. Já také čekám dvojčátka, ale jsem v 21.tydnu a můžu ti říct, že jsem už od půlky října z práce doma a pro mě opravdu jsou kdy kdy jsem ráda, že už jsem z práce doma. Přeji ti, ať ti vše dobře dopadne a hlavně ať jsi v pohodě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí