Poradna duly
Jana Čurdová
@Verča19931993 juuu😍 to jsem moc rada.. jo jaký beru utrogestan a jak vynechám spinim..ja ted uz mám taky klid tak snad to bude dobré..jsem zvědavá zda ti řeknou pohlavi na te genetice 😍
@Yvulle dekuju moc…vazim si toho ze na me i takhle cizi clovek mysli
.Drzim palce na tu kardio.Ale podle me to bylo tim.ze fakt byli miminka spatne otocene @Verča19931993 dekuju moc
.to budeme stejne vid na tom ultrazvuku.No js uz ode dneska z nervu zvracim, je mi opravdu hodne uzko. Strasne zavidim vsem tehotnym ktery nemaji problem a jen si tak proplouvaji a jsou stastne.Taky bych si to tak prala…
Ahoj holky, s dovolením bych se k vám přidala. Jsem na konci 7.tt a na poslední kontrole byla 2
Bohužel jsou teda jednovaječná s jednou placentou, takže rizikovější
Já jsem to všechno teda ještě pořádně nerozdejchala, ani přítel… Vy jste si dvojčátka přáli nebo jste z té informace byli taky v šoku? Případně jak dlouho jste se s tím srovnávali?
Jinak vám všem přeji krásné těhotenství bez komplikací ![]()
P. S.: omlouvám se za anonym ale jelikož jsem na začátku a ještě takhle tak nikde nic neříkáme. Díky za pochopení.
Jana
Anonym. Ahoj já jsem dnes 9+3..čekáme teda dvouvajecna..chtěli jsme ještě jedno a tohle je velké překvapení..manžel to už rozdychal, ale já tedy ještě ne..máme dvě slečny doma tak je to takové těžší.. mít jedno nebo žádné tak se raduji 🙄
@Nela.Lea píše:
Anonym. Ahoj já jsem dnes 9+3..čekáme teda dvouvajecna..chtěli jsme ještě jedno a tohle je velké překvapení..manžel to už rozdychal, ale já tedy ještě ne..máme dvě slečny doma tak je to takové těžší.. mít jedno nebo žádné tak se raduji 🙄
Ahoj, jo tak to chápu, nebude to asi jednoduchý, ale tak velká rodina musí být úžasná
Já jsem naopak prvorodička takže jsem ze všeho strašně vybobkovaná a teď dokonce 2×
Přes rok nám otěhotnět nešlo, pak jsem potratila (ZT) a teď jsou tam 2 - ten osud má zvláštní smysl pro humor ![]()
Anonym no to teda 😂 těšila jsem se jak si to tehu užiju a prd..jsem na neshopence a pořád mi je zle..tlak mám hrozně nízký..pořád jen ležím jak jsem unavená.. takže si to fakt užívám 😂 😂
@Nela.Lea píše:
Anonym no to teda 😂 těšila jsem se jak si to tehu užiju a prd..jsem na neshopence a pořád mi je zle..tlak mám hrozně nízký..pořád jen ležím jak jsem unavená.. takže si to fakt užívám 😂 😂
Jeee, tak to ti nezávidím, já bývám unavená ale nic hroznýho, zatím ![]()
A na neschopence jsi kvůli tomu tlaku nebo tě nechali doma hned od začátku preventivně protože čekáš dvojčátka? Mě se jen doktor zeptal jestli už jsem na rizikovým, já že ne, ještě se zeptal co dělám a tím to zkončilo. Na rizikový nechci, potřebuji co nejdýl vydělávat korunky
to je další věc která mě děsí, všechny výdaje na mimčo krát dva ![]()
@Anonymní píše:
Jeee, tak to ti nezávidím, já bývám unavená ale nic hroznýho, zatím
A na neschopence jsi kvůli tomu tlaku nebo tě nechali doma hned od začátku preventivně protože čekáš dvojčátka? Mě se jen doktor zeptal jestli už jsem na rizikovým, já že ne, ještě se zeptal co dělám a tím to zkončilo. Na rizikový nechci, potřebuji co nejdýl vydělávat korunkyto je další věc která mě děsí, všechny výdaje na mimčo krát dva
@Anonymní píše:
Jeee, tak to ti nezávidím, já bývám unavená ale nic hroznýho, zatím
A na neschopence jsi kvůli tomu tlaku nebo tě nechali doma hned od začátku preventivně protože čekáš dvojčátka? Mě se jen doktor zeptal jestli už jsem na rizikovým, já že ne, ještě se zeptal co dělám a tím to zkončilo. Na rizikový nechci, potřebuji co nejdýl vydělávat korunkyto je další věc která mě děsí, všechny výdaje na mimčo krát dva
ahoj
mě ani nenapadlo že zrovna já bych měla mít dvojčátka… ale cca dva dny před utz jsem měla podezření to je pravda… taky jsme byli z toho v šoku… včera jsem krvácela a uvědomila jsem si, co pro mně obě znamenají… zkrátka všechno!
Přeji ti hodně štěstí
taky jsem prvorodička.. je mi 26 a tobě, jestli se můžu zeptat ![]()
@ametyst ahoj, myslím na tebe od rána… tak jak si dopadla a jak to probíhalo jestli se můžu zeptat?
Jo a holky dneska se mi poprvé o nich zdálo… Zdálo se mi že je to kluk a holčička
![]()
@Verča19931993 píše:
ahojmě ani nenapadlo že zrovna já bych měla mít dvojčátka… ale cca dva dny před utz jsem měla podezření to je pravda… taky jsme byli z toho v šoku… včera jsem krvácela a uvědomila jsem si, co pro mně obě znamenají… zkrátka všechno!
![]()
Přeji ti hodně štěstí
taky jsem prvorodička.. je mi 26 a tobě, jestli se můžu zeptat
Ahoj, taky mě to ani nenapadlo, v rodině žádná dvojčata nemáme a jelikož je to přirozené početí tak bych si myslela že z toho dvojčata prostě být nemůžou
Ale je jasné že je miluji už teď, jsou naše, jen je to opravdu šok. Mně je už 33, nějakou dobu nám otěhotnět nešlo a pak jsem potratila (ZT). Doufám že jsi v pořádku a krvácení nic nebylo ![]()
Ahojky po delší době všem:-) včera jsem byla na druhem Velkém ultrazvuku, byla jsem 21+0:-) cekam chlapecka a holčičku. Odhadované váhy jsou 370 a 330 g jinak vše v pořádku až na mou chřipku:-)
Anonym.. No já první porazila ve 12 týdnu a druhou jsem rodila ve 32tt..takže i u třetího tehu jsem měla rizikové a po celou dobu klid a prášky.. teď jak se ukázalo dvojky nebylo co řešit..A ještě do toho často spinim..takže opět jsem na práskách a od 6tt fakt ležím.. ani na nic jiného moc nemám sílu pořád mi je hrozně zle..jako vysílána, že jsem..pak je mi jeden den lip neco podelam a hned spinim a dva dny lezim jak jsem ko..takze hrozné..takhle jsem si to nepředstavovala 🙄 😥
@Verča19931993 to já mám tak noční můra 😂 😂 ale také bych brala pareček 😊
@Nela.Lea píše:
Anonym.. No já první porazila ve 12 týdnu a druhou jsem rodila ve 32tt..takže i u třetího tehu jsem měla rizikové a po celou dobu klid a prášky.. teď jak se ukázalo dvojky nebylo co řešit..A ještě do toho často spinim..takže opět jsem na práskách a od 6tt fakt ležím.. ani na nic jiného moc nemám sílu pořád mi je hrozně zle..jako vysílána, že jsem..pak je mi jeden den lip neco podelam a hned spinim a dva dny lezim jak jsem ko..takze hrozné..takhle jsem si to nepředstavovala 🙄 😥
To je mi líto že si takhle „užíváš“
Já mám od začátku taky utrogestan kvůli předchozímu potratu, ale žádné problémy v podstatě nemám. No nechci to zakřiknout, jsem 2,5 týdne mladší… Přeji ti aby bylo líp a všechno v pořádku ![]()
Jinak, já bych taky chtěla - když už - páreček
ale to si u jednovaječných můžu nechat jen zdát ![]()