Poradna duly
Jana Čurdová
@Nela.Lea no a jestli mám rozdíl… no popravdě nevím
na prvním utz v 5TT bylo jen jedno a o pět dní později dvě takže asi ano :/ dobrá otázka, zeptám se teď ve čtvrtek jak to je
no každopádně jedno bylo ze začátku menší a druhé větší a teď jsou nastejno
je to úžasné že? moc se raduji a modlím ať vše dobře dopadne, i za vás za všechny
![]()
@Dinanico ahojky
Tak jsem teď četla, že také čekáš dvojčátka tak veliká gratulace.. už víš co to bude? My čekáme dva chlapečky tak mě to moc teší:hug: ![]()
@Dinanico ahojky
Tak jsem teď četla, že také čekáš dvojčátka tak veliká gratulace.. už víš co to bude? My čekáme dva chlapečky tak mě to moc teší:hug: ![]()
@ametyst ahoj. Dlouho jsi nenapsala. Doufám, že je vše v poradku. Tak když budeš mít čas nápis jak se mas ![]()
@Verča19931993 to já jsem od začátku na neschopence.. první porod byl ve 32tt, druhý jsem sice přenášela, ale opravdu od začátku plno prášků a lezení.. teď jsem v 6tt začla krvacet tak se semnou nebavil a hned neshopenka..naštěstí to trvalo jen jednorázově a od té doby mám klid..Ale unavená jsem fakt šílene..
@Yvulle ahoj dekuju za optani.Ve ctvetek mam ten screening je mi z toho strasne zle. Hrozne se bojim…A jinak porad chodim do prace ale nezvladam to
.doktor rek ze mi neschopenku da az od 20 tydne…co mi zbyva
.Navic vsude kaslajici lidi a do prace jezdim skoro hodinu.Pak zpet..Hlavne aby dopadl dobre screening.Ale jsem pesimista..asi tomu nejak neverim.Ja mam proste vzdy smulu ![]()
@ametyst ale neboj. Chápu že se hrozně bojíš, já se taky bála a bojím se před každým vyšetřením když mám někam jít.
budu vám držet palečky..
já jsem byla na druhým screeningu a poslala mě na kardiologii páč byli špatně otočení a šlo to blbě vidět i skrz to, že jsem silnější postsvy.tak jsem taky nesvá. Tak budu na tebe myslet
![]()
@ametyst ahoj, každý den si na tebe myslím… Já jdu totiž ve čtvrtek na utz tak jsem si furt říkala že ty už budeš mít za sebou screening. Zkus myslet optimisticky, chápu že se bojíš
ale člověk musí furt věřit, jinak by se z toho zbláznil. V ten čtvrtek si na tebe budu myslet, at je vše vporadku. ![]()
@Nela.Lea no nestras..ja zatím nekrvacela naštěstí…to ani nemyslet na to, šéf by se doslova posral. Musela bych dělat z domu v leze nebo nevím. Ale samozřejmě ti prcci jsou pro mě všechno na světě
![]()
@Verča19931993 tak zas spinim..tohle mě jednou zabije..takže jsem si vzala prášky a jdu ležet děti jsou na odchodu do školy a školky, tak budu odpočívat…
@Nela.Lea já jdu 9.30 k lékaři. Krvacela jsem. Strašně se bojím, jsem úplně studená od stresu.
@Nela.Lea máme bílé prostěradlo a zkrz ty me problémy spím nahá. V leze mi nic neteklo, ale jak jsem vstala tak je na tom prostěradle krev. Strašně se bojím
![]()
@Verča19931993 zlato to bude dobrý.. už jsi po? Myslím na tebe..Mě furt říká pokud to není přímo čerstvá krev, že to nic není..jednou jsem takhle měla čerstvou z ničeho nic jednorázově a prý se mi odtrhla kus břišní stěny.. A bylo vše v pořádku..neboj bude vše dobré
@Nela.Lea už jsem doma. Tak představ si, nic to není. Malí jsou zdraví a mají se k světu, viz. fotka
jeden je ale strasne divoký, nechce se fotit
šlo o to že mi v pondělí došel utrogestan a já ji nechtěla otravovat a myslela jsem že to do zítřejší kontroly počká.. Ale nepockalo
já měla ráno takový šok.. Ale ono to bylo fakt tmavá krev a taková velká Kaňka, pak to hned přestalo jen když jsem se otrela tak špinění.. Dekuju že si na mě myslela.. Já už se bála nejhoršího.. Ale furt jsem si říkala, že mě to tělo nijak neupozornilo, noc nebolelo ba naopak dobrá nálada bez bolesti… Holky, ať už je vše vporadku všude