Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky, tak máme po screeningu. Dnešek určitě patřil mezi jeden z nejkrásnějších dnů v mém životě. Díky bohu, všechno dopadlo na výbornou a oba prcci jsou v pořádku
Přítel byl úplně na větví když viděl, jak velcí už jsou. Další screening mě čeká 9.3. kde se dozvíme pohlaví druhého mimiska
přikládám fotky ![]()
@ametyst ahojky, ještě posílám ty šaty
nechávám si je ušít v Brně za 3tis. No a jestli padnou.. Něčím buď a nebo
ale u nás by půjčení takových šatů stalo tak 8tis. a pro nás jsou to peníze k dobru ![]()
@Verča19931993 to je krasne! ja se stejne strasne bojim aby byli obe v poradku
…ach jo.
Ty saty jsou nadherny! a uz mas brisko vid
?jaky tyden jsi?
Ja sem ponekud kulatejsi nevim jestli mi vubec neco bude sluset
.A ty mas nejakou znamou svadlenu? a nebude ti v dubnu zima v takovych satech?
@Verča19931993 píše:
Jo a holky dneska se mi poprvé o nich zdálo… Zdálo se mi že je to kluk a holčička![]()
![]()
![]()
Ahoj podle umístění vypadá, ze vlevo holka a vpravo kluk držím palce
@Anonymní píše:
Ahoj podle umístění vypadá, ze vlevo holka a vpravo kluk držím palce
Pardon vpravo holka vlevo kluk ![]()
Holky, tak sice se mi zdálo o holce a klukovi <3 ale určitě čekáme holčičku a pan doktor říkal že to vypadá na kočky dvě
takže u nás bude asi těžká převaha
bylo to moc krásné, tak si to všechny vychutnejte
já jsem povaha, která je strašně úzkostlivá, takže jakmile mi řekl, že je jedno v pořádku tak hned jsem se strachovala o druhé… uvolnila jsem se prakticky až na konci a to už byl konec
takže si to vše musím přehrávat zpětně v hlavě a pořád se dívám na ty fotky… jinak lepší šaty jsem nenašla
a hlavně pro mě bylo prioritní, aby byly na šněrování kvůli tomu že nevím, jaké budu mít prsa atd… no ale uvidím… to se ti nedivím že se strachuješ… já jsem dneska v pohodě, zítra budu taky, ale pozítří už mi budou naskakovat obavy jak se znám… jinak nejdřív mi ověřoval tu dvojvaječnost a ano říkal že jednovaječná jsou rizikovější… ale v dnešní době je medicína natolik dopředu, že se dá vše podchytit když je budoucí maminka sledovaná… pokud třeba dochází k tomu, že si miminka berou výživu, cesty se operativně přeruší… nejsem žádný doktor, jen jsem tě chtěla uklidnit a říct, že určitě všechno bude dobré… taky ti řekli dobré zprávy.. mnohým ženám už teeď bohužel ne, což musí být strašně těžké. Musíme být hlavně v klidu a věřit, že všechno dobře dopadne ![]()
@Verča19931993 ano ja tohle prave vim..taky proto mi tam 2 doktori rikali ze by do nich nepichali ted..jako tu plod.vodu.Ze by si ji pak stejne pichli kdyby bylo potreba te operace..Akorat ja se hrozne bojim aby byli v poradku jako geneticky…Po tom potratu v 18 tydnu se proste moc bojim.
Takze ja se spis bojim toho nez toho syndromu.To verim ze nejak nenastane..preci jen to je ve 20%takze je velka sance ze to bude v poradku.
Dnes jsem lehla s peknou rymu a bolesti v krku to je den ![]()
@Verča19931993 a ty saty jsou krasne tak jak jsou
!jen rikam ze bych asi premyslela i o nejakem bolerku.Muze byt v dubnu teplo ale nemusi.Ja to vubec vymyslene nemam.Pro me je to uz druha svatba a tak vim ze na tom jednom dni az tak nezalezi..spis na tom co bude po tom..a hlavne ze se mame radi
.Ja hlavne doufam ze to vubec stihneme! Mame problem sehnat restauraci ![]()
@Verča19931993 verunko moc gratuluji k zasnobeni..šaty jsou úžasné.. A miminka? No jsou to boží. Jsem moc ráda, že ti to dobře dopadlo..Ja mám genetiku 21.2 tak snad nám to také dobře dopadne.
@ametyst musíme doufat že to bude všechno dobre
a vy tu svatbičku mate teda taky v dubnu? Já už pomalu nakupuju výzdobu a více méně mám vse objednané.. Je to moje první svatba a doufám že poslední
musíme se s pritelem hodně otáčet, vše si platíme sami a budeme mít cca 50lidi. No a potom hned nakupujeme pro miminka, ono to bude i tak vhodné si myslím v tom květnu, taky nechci nic uspechat..
@Nela.Lea to už máš za chvilku, přeju ti ať ti to rychle uteče a hlavně ať ti to dobře dopadne
je to krásný den, samozřejmě jen když je vše vporadku.. Moc bych to přála každé
jinak holky mazete se nějakym olejem? Musím říct že bříško moc nemám, přijde mi že se zmensilo
ale obávám se těch strii.. A že jich nemám už teď málo.. Dřív jsem byla tlustá.. Před otěhotněním 55kg a teď už 59kg a porostu..
@Verča19931993 jo jo tak pro mě byl první manžel hodně velkým zklamanim a manželství peklem
,jsem opravdu ráda že už spolu nejsme. Ale už je to naštěstí pryč…Nevadi ti ze budem už skoro v 7 mesici
?My máme vybraný termín 25.4.
@Verča19931993 a tlustá jo? no to se asi půjdu zahrabat, já mám o 20kg víc než ty a partner pořád jak nejsem tlustá jak jsem krasna
. V prvním tehotenstvi jsem nakynula dost a moc tomu mazání nedala a neměla ani jednu strii ![]()
@Verča19931993 děkuji 😊 no při první jsem se nemazala a nic ale přibrala jsem jen 8kg..s druhou jsem se mazala přibrala 23 kg a hlavně mi popraskala vnitřní strana stehen..Teď se jen tak namazu když všimnul krému 🤣 🤣 ale tak já zatím mám 53 kg..měla jsem 54 ale šla jsem hned na 52..Tak snad to pomalu půjde nahoru
ale fakt pomalu.