Poradna duly
Jana Čurdová
@ametyst ahojky a jak dopadl screening je vše Teda v pořádku?? Myslela jsem na tebe ![]()
@ametyst jinak Teda doufám že mě v pátek neřeknou nic jinyho, než že to jsou stále dvě holčičky ![]()
@Mišulekarafiátů ano jinak v poradku.no jsem zklamana popravde.Doma uz jednoho kluka mam.Ale pravda je ze kluci jsou super.jen jsem to necekala a taky jsem si vzdy prala aspon jednu holcicku.4te dite uz mit urcite nebudu.
Ale vim ze u me je zazrak na to ze jsou jednovajecna tak to zatim probiha bez problemu.
@ametyst Si děláš srandu? Ti to říkám, ale neboj, přejde tě to… já už zase s jinou variantou nepočítám… ale chápu tě víc než dosti… nechápu proč to říkají, když to neví 100%. Jinak vše v pořádku? Hlavně ať jsou zdraví… taky to ale nechápu fakt… často teď přemýšlím, jestli jsou bobci určitě v pořádku
@Verča19931993 no nedelam..a taky me to sejmulo..navic ja uz jednoho kluka mam ze jo…nevim jestli se s tim smirim a cemu teda verit? minule rekli jasny holky a a dnes ze kdo mi to rekl ze vidi varlata a pindiky???Ach jo
.Tak proc to rikaj nebo to jako fakt neumi poznat sakra??!
Jinak ano pry jsou v poradku…ona kolem 400g priblozne stejne velci..Ale to vis ze mam stejne strach aby opravdu byli zdravi!!!obcas si rikam ze jsem mela na tu plodovku jit.
Diky za podporu a super ze uz jsi se smirila
.Ja uz mam koupeno i neco ruzovyho jako fakt skvely ![]()
@ametyst holky začínáte mě děsit
mě už dvakrát taky řekli že to jsou holčičky, jestli mi řeknou že kluci tak mě trefi, máme už 2 pytle oblečení a skoro vše růžový a teď mi bude dávat věci svagrova a ta má taky vše na holku 😱 🙏začínám se bát 😱
@Mišulekarafiátů no diky to uklidni
.ja od vcerejska brecim.
@ametyst neplakej, já vím je to těžký, ale je nejdůležitější aby ty naše štěstíčka byli zdraví ![]()
@Mišulekarafiátů je to prostě zklamání. Uvědomila jsem si, že nikdy nebudu mít dceru. Už takhle synovi málo rozumím mi přijde. Ty jeho hry a zájmy…to je jiný svět. Takhle moje poslední šance skončila.
@ametyst naprosto tě chápu
ale věřím tomu, že až ty uzlicky uvidíš tak se do nich zamilujes a bude to v pořádku 🙏 ❤️️
@Mišulekarafiátů snad ano, ale líto mi to bude asi vždycky
Na druhou stranu já se svojí mámou nemám moc dobrý vztah.
@ametyst Ahoj, tak už je to lepší? No já už si pomalu na tu myšlenku zvykám a tak co, budou to dva krásní kluci
jediné co, tak jsem opravdu naštvaná na pány doktory
ať se na mě nikdo nezlobí… ale jestli mi pán na genetice v 17tt řekne, že čekáme 100% páreček a teď tohle
jako kde sme
tak přece sám ví, že se to může ještě změnit nebo to nemá říkat s takovou jistotou
a to jsem se ho pak ještě ptala jestli je to opravdu pravda a můžu začít nakupovat pro holčičku a chlapečka
příště si to nenechám říct
jestli jsou tam opravdu klučíci, tak příště asi ještě bude no
![]()
@Verča19931993 jeste ne..nejak tomu nemuzu uverit. V pondeli jdu ke svymu gynekologovi tak jsem zvedava co rekne on. popravde ja uz pochybuju o jejich znalostech..A trochu se zacinam bat aby to nebyla nejaka chyba pohlavi kdyz je to tedy tak nejasne ![]()
Ale srovnana nejsem…dnes jsem to zas obrecela…
.Zvykla jsem si na ty holky…no vsak sama vis
.
U me uz je jasna stopka. ctvrte uz urcite nebude
.
@ametyst Ahoj, uvidíš, dej tomu ještě den dva a pak už na to ani nepomyslíš… mě se to drželo dva dny pak další dva dny výčitky že mi to vůbec vadilo… teď se na kluky moc těším… to víš, každý by chtěl páreček… jak jsme ho měli slíbený na sto procent, každý úplně že to je úžasné jak se vám to povedlo… pak zklamání na všech frontách
hodně i to mě srazilo víš…ale já na ostatní kašlu s prominutím. Jsou ženy které nemohou mít dětí a proto si važme tohoto krásného daru… málo komu se poštěstí ![]()