Poradna duly
Jana Čurdová
@ametyst ano to s tím miminkem vím a je mi to líto
a naprosto tě chápu, jsou to ještě větší nervy 🙏ale teď se ti narodí dvě zdravé, krásné miminka 🙏 ❤️️❤️️
Ahoj holky tak dnes u doktora vse ok no a pujdu na test na cukrovku vubec se mi nechce
.jo a Kocourkov..pan doktor vidi holky???Ja uz teda opravdu nevim co si myslet. ![]()
@ametyst ahojky tak to je super že je vše v pořádku 🙏 👏 😍to si děláš srandu?? Tak teď budeš v nejistotě dokud neporodis?? Ty jo, tak samozřejmě je nejdůležitější zdraví holčiček, ale sice to je hrozný, že to furt mění pohlaví, ale tím pádem máš pořád naději v tu vytouzenou holčičku 🙏 ❤️️
@Mišulekarafiátů ja se spis ted hrozne bojim aby teda byli v poradku a meli v poradku to pohlavi
.Co kdyz je neco spatne? jsem uplne v nervech..
@ametyst to chápu, člověk má strach ze když nepoznaji pohlaví, tak jak 0ak poznají že je vše v pořádku
ale musíme věřit, jinak by jsme se museli zbláznit
![]()
Ahojte holky, no tak já se dneska přidávám… oba prcci jsou zdraví no a údajně čekáme holčičku a kluka
já už fakt nevím… nechala jsem si udělat i video
a je pravda, že tam opravdu vidím šulínka jen jednoho
ve středu jdu na kontrolu tak ještě napíšu… taky mě to štve fakt… takže úplně chápu
@Verča19931993 tak super ze jsou v pořádku
, Já opravdu začínám silet ze mají ti moje poškozené pohlaví ![]()
@Verča19931993 ty kraso holky oni už vazne neví, pořád vám říkají něco jinyho 🙈 🙏jsem fakt zvědavá co se vám nakonec narodí 🙏je fakt nejdůležitější že jsou ty naše mimibka zdraví, ale vůbec vám to nezávidím 🙈n třikrát řekli že to jsou holčičky, tak snad se i holčičky narodí 🙏 ❤️️❤️️
@Verča19931993 ptala tak koukal na me a ze to je hloupost a ale jak on to ma vedet ze
Ja jsem z toho skoro nespala
.Je mi z toho az zle.
No holky já jdu zítra na kontrolu tak pak dám info o tom, jestli proběhla ještě nějaká změna
ale je pravda, že když se dívám na to video ze včerejška, opravdu tam tu pipinku vidím i já..
@Verča19931993 ahojky tak držím palce ať už u patecku opravdu zůstane 🙏 ![]()
Ahojte holky, tak my zůstáváme u toho párečku. Kluk je tam určitě a malá měla posledně asi v zákrytu pupečník…Hlavně že jsou oba vpořádku…Probírali jsme s doktorkou porod a raději bych šla na císaře… četly ste si o porodu dvojčat? Případně co si vy myslíte? Možná to jen hrotím předčasně, ale já ještě nerodila tak vůbec nevím do čeho jdu, a možná že i tak dobře ![]()