Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
22.4.20 17:09

@Mišulekarafiátů tak bezva 😊 ještě aby jsme všehny vydrzely přibližně do termínu..říkám si že nejdřív chci 35+ aby šli ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.20 17:12

@Nela.Lea přesně tak, za to se fakt modlím ať vydržíme co nejdyl 🙏 ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
22.4.20 18:28

Holky bolelo nebo píchalo vás v podbrisku, mě to dneska jaksi trápí a tak nevím jestli mám plasit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.4.20 18:40

Ahoj holky, já mám ve 14.tt 3kg nahoře a to skoro vůbec kvůli nevolnostem nejím… :nevim: U prvního těhotenství jsem začala přibírat až někdy ve 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.4.20 18:41

@Mišulekarafiátů To jsou moc krásné fotečky z toho utz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.20 22:20

@ivito dekuju moc :kytka: akorát se screeningu jsou hezčí, moje doktorka nemá asi až tak dobrý a hlavně ho tak dlouho nedělá aby to vychytala ale ty nožičky jsou boží 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.20 22:22

@TerinaKosina mám občas den kdy mě poboliva ale to bude tím jak ty dětičky rostou a vše se tam roztahuje 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.20 08:19

Vítám všechny holky co se k nám přidaly 😊

Gratulace k zítřejší svatbě, jsem moc ráda, že se vám to nakonec povedlo zařídit! A že šaty sedí :D :srdce:

Někdo se ptal na kočárek - stihli jsme před karanténou do Brna na veletrh pro dítě, vyzkoušeli jsme úplně všechny dvojkočárky, a nakonec vybrali od české firmy Jasmine trojkombinaci. Jsem z něj úplně nadšená, byl to poslední stánek ke kterýmu jsme přišli a na první pohled to vypadalo nadějně - po velkým trápení všude jinde :D Super se s ním manipuluje a je fakt krásnej. Zaplatila jsem zálohu a domluvila se, že ho pošlou na začátku srpna, ať mi právě neleží doma. Nebyl to vůbec problém. Z hlavy si jen pamatuju, že má na šířku 94cm, ale naštěstí nejsme v bytě, tak to problém nebude. Korbičky se dají otočit do obou směrů, jsou vedle sebe, krásně prostorný. Kolečka s gelem uvnitř.

@TerinaKosina Opravdu se neboj, píchat, tlačit nebo táhnout to bude, přece jen rostou dvě najednou a někde se to projeví:) Jedině bych pelášila k doktorovi s nějakým krvácením, jinak by to mělo být v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.4.20 09:58

Holky dnes jsem měla kontrolu a bohužel nedopadla dobre. Hrdlo se mi za posledních 14dni zkratilo o 1cm, takže jsem na 35mm.. Hodně jsem se za posledních 14dni stresovala a hlavně jsem pracovala na našem bydlení. Jsem z toho úplně v prdeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
24.4.20 10:04

Bydlení musí jít stranou, nic se nedá dělat. Nachystej si něco dobrýho, ovoce, něco na zakousnutí, pití, lehni si a hoď nohy nahoru a hlavně se pomalu a zhluboka nadechni. Bude to dobrý, jen odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.20 10:26

@Verča19931993 ahojky to mě mrzí 😥musíš prostě ležet a hodně odpočívat, nedá se nic dělat. Holt s dvojčátkama je to náročnější než s jednym… Já taky hodně času letím a nic moc nedělám. Leze mi to už na nervy, Ale opravdu je chci donosit co nejdyl 🙏taky máme před se OÚ stěhování, ale prostě se bude muset angažovat víc rodina, než abych pak byla na nervy když bude něco špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.4.20 15:04

Ahojky, maminky, dneska jsem po kontrole ve 31+0. Všechno je v pořádku až na to, že B (chlapeček) je v poloze na příč (na minulé kontrole před třemi týdny byl zadečkem). Tím my bylo taky vysvětleno proč mě ve středu bolelo tak břicho. Holčička je pořád hlavičkou dolů a podle odhadu váží 1852g. Chlapeček má odhadovanou váhu 1626g. Délkově odpovídají jednomu miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.20 15:12

@Beth 92 ahoj tak hlavně že je všechno v pořádku 🙏teď doufat že se ještě otočí i když už možná mají málo místa 🙂mě A leží hlavou dolů a B hlavou nahoru tak uvidíme jestli sejeste nějak otočí, jsem teprve 24tt 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
24.4.20 15:21

@Mišulekarafiátů doufám že se otočí jak u tebe tak u mě. Ve 28+0 bylo A hlavou dolů a B KP. Teď se pan otočil na příč. Je na půli cesty tak snad se dotočí. Možná bude mít hlavu po tatínkovi a dělat si co chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.20 15:29

@Beth 92 no přesně tak to teď máme my jedna hlavou dolů a druhá koncem pánevním tak uvidíme no. Každopádně člověk si to může naplánovat jak chce a dětičky se nakonec samy rozhodnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí