Poradna duly
Jana Čurdová
@Mišulekarafiátů tak bezva 😊 ještě aby jsme všehny vydrzely přibližně do termínu..říkám si že nejdřív chci 35+ aby šli ven
@Nela.Lea přesně tak, za to se fakt modlím ať vydržíme co nejdyl 🙏 ❤️️❤️️
Holky bolelo nebo píchalo vás v podbrisku, mě to dneska jaksi trápí a tak nevím jestli mám plasit ![]()
Ahoj holky, já mám ve 14.tt 3kg nahoře a to skoro vůbec kvůli nevolnostem nejím…
U prvního těhotenství jsem začala přibírat až někdy ve 20.tt
@ivito dekuju moc
akorát se screeningu jsou hezčí, moje doktorka nemá asi až tak dobrý a hlavně ho tak dlouho nedělá aby to vychytala ale ty nožičky jsou boží 😍
@TerinaKosina mám občas den kdy mě poboliva ale to bude tím jak ty dětičky rostou a vše se tam roztahuje 🙂
Vítám všechny holky co se k nám přidaly 😊
Gratulace k zítřejší svatbě, jsem moc ráda, že se vám to nakonec povedlo zařídit! A že šaty sedí
![]()
Někdo se ptal na kočárek - stihli jsme před karanténou do Brna na veletrh pro dítě, vyzkoušeli jsme úplně všechny dvojkočárky, a nakonec vybrali od české firmy Jasmine trojkombinaci. Jsem z něj úplně nadšená, byl to poslední stánek ke kterýmu jsme přišli a na první pohled to vypadalo nadějně - po velkým trápení všude jinde
Super se s ním manipuluje a je fakt krásnej. Zaplatila jsem zálohu a domluvila se, že ho pošlou na začátku srpna, ať mi právě neleží doma. Nebyl to vůbec problém. Z hlavy si jen pamatuju, že má na šířku 94cm, ale naštěstí nejsme v bytě, tak to problém nebude. Korbičky se dají otočit do obou směrů, jsou vedle sebe, krásně prostorný. Kolečka s gelem uvnitř.
@TerinaKosina Opravdu se neboj, píchat, tlačit nebo táhnout to bude, přece jen rostou dvě najednou a někde se to projeví:) Jedině bych pelášila k doktorovi s nějakým krvácením, jinak by to mělo být v pořádku
Holky dnes jsem měla kontrolu a bohužel nedopadla dobre. Hrdlo se mi za posledních 14dni zkratilo o 1cm, takže jsem na 35mm.. Hodně jsem se za posledních 14dni stresovala a hlavně jsem pracovala na našem bydlení. Jsem z toho úplně v prdeli
Bydlení musí jít stranou, nic se nedá dělat. Nachystej si něco dobrýho, ovoce, něco na zakousnutí, pití, lehni si a hoď nohy nahoru a hlavně se pomalu a zhluboka nadechni. Bude to dobrý, jen odpočívej ![]()
@Verča19931993 ahojky to mě mrzí 😥musíš prostě ležet a hodně odpočívat, nedá se nic dělat. Holt s dvojčátkama je to náročnější než s jednym… Já taky hodně času letím a nic moc nedělám. Leze mi to už na nervy, Ale opravdu je chci donosit co nejdyl 🙏taky máme před se OÚ stěhování, ale prostě se bude muset angažovat víc rodina, než abych pak byla na nervy když bude něco špatně…
Ahojky, maminky, dneska jsem po kontrole ve 31+0. Všechno je v pořádku až na to, že B (chlapeček) je v poloze na příč (na minulé kontrole před třemi týdny byl zadečkem). Tím my bylo taky vysvětleno proč mě ve středu bolelo tak břicho. Holčička je pořád hlavičkou dolů a podle odhadu váží 1852g. Chlapeček má odhadovanou váhu 1626g. Délkově odpovídají jednomu miminku.
@Beth 92 ahoj tak hlavně že je všechno v pořádku 🙏teď doufat že se ještě otočí i když už možná mají málo místa 🙂mě A leží hlavou dolů a B hlavou nahoru tak uvidíme jestli sejeste nějak otočí, jsem teprve 24tt 🙂
@Mišulekarafiátů doufám že se otočí jak u tebe tak u mě. Ve 28+0 bylo A hlavou dolů a B KP. Teď se pan otočil na příč. Je na půli cesty tak snad se dotočí. Možná bude mít hlavu po tatínkovi a dělat si co chce ![]()
@Beth 92 no přesně tak to teď máme my jedna hlavou dolů a druhá koncem pánevním tak uvidíme no. Každopádně člověk si to může naplánovat jak chce a dětičky se nakonec samy rozhodnou ![]()