Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
418
28.4.20 12:24

Jinak mi příjde, že toho tolik neberu :D beru vitaminy baby vit, probiotika, utrogestan, stacyl na ředění krve… ta kyselina listová je v baby vit, ale céčko neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.20 12:41

@Verča19931993 já mám taky A aktivnější ty si v tom břiše dělá diskotéky :lol: B je klidnější :lol: já jsem hlavní pokladní v hypermarketu takže jsem doma od začátku a i díky mymu věku a že čekám dvojčátka. Jinak my už máme skoro všechno, teď už jen různý maličkosti. Držím palce aby čípek byl v pořádku a nemusela jsi ležet v nemocnici 🙏 ❤️️🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.4.20 14:52

@Verča19931993 @Mišulekarafiátů holky ja od začátku mám taky strach z nedonoseni..fakt nedokážu myslet na nic jiného..snažím se fakt nic nedělat.. nedokážu si představit, že bych porodila a… prostě teď je můj záchytný bod 28+ pak 30+ 35 a už se pak budu modlit aby šli.. jinak já čekám dva kluky..což je paráda máme dvě holky..A A ma placentu na zadní stěně břišní a B na přední.. pohyby cítím tak od 17 u Áčka od Béčka tak v tom 20…Ale od 15 se mi dělali už boule.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.4.20 14:58

@Verča19931993 jinak právě jak me od začátku strasi předcasnym..A nebo že můžu 2 měsíce ležet v nemocnici dopadlo to tak že máme už komplet úplně vše.. Ale úplně.. teda až na tašku na kocar..A me chybí kosilka do nemocnice a podprda.. :nevim: a jsem fakt ráda že mám od toho klid..teď když mám mit klidovy rezim nedokážu si to představit to zařizovat..Já měla 4,5 tak snad cipek drží.. Jako už jsem byla pri první v nemocnici..A hruza..psycho..chtěla jsem rodit za každou cenu a po týdnu ve 32 rodila a bylo to vysvobozeni..byla jsem prefetovana…koupat jsem se mohla po 4 dnech rychle, abych dlouho nestala..nesměla jsem na záchod jen na misu..prostě jsem byla v haji..A teď? Ještě rousku? Já se třeba už sotva oholim..davam tomu tak 2 týdny a už to nedám..A to já nezvladnu v té nemocnici takhle být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
28.4.20 15:32

:oops: w

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.20 18:24

@Nela.Lea ty košíky jsou naprosto boží 😍 😍jinak jsme na tom stejně, taky nedokážu myslet pomalu na nic jinyho než jen na to abych je co nejdyl donosila 🙏mě teď na kontrole řekla že čípek zatím dobrý tak snad. No a ještě ta představa že bych rodila spontánně třeba několik hodin v rousce tak to je úplná noční mura, už takhle v ní nemůžu dýchat vůbec 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.4.20 21:00

Holky mě je z toho strašně špatně psychicky.. můžu za to já, před 14 dny jsem měla čípek 45mm. Během těch 14 dnů jsem se hodně rozčilovala, hodně pracovala a taky, stydím se o tom tak psát, ale hodněkrát jsem prožila orgasmus, a bojím se že i tohle mohlo mít vliv :( jenže já to nevěděla :( fyzická zátěž mi jen pomohla na záda… a orgasmus.. četla jsem že miminka to vnímají jako objemutí, že to ničemu nevadí a dnes čtu že to může zkrátit ten čípek, no já jsem fakt už v háji! Furt na to musím myslet a bojím se čtvrteční kontroly… Moc bych si přála aby byl 37tt a teprve bych rodila.. jsem teprve 24tt, ještě 12tt, bojím se a jen ležím… zítra si radši i podložím nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.20 21:15

@Verča19931993 zrovna jsem o tom zkracování četla na Facebooku na dvojcatech řešila to tam mamina. V nejhorším udělají cyrklaz, prostě ten čípek trochu zasijou a psala tam paní že i otevřená na 1,5 cm vydržela další 3 nebo 4 týdny. Věřím že vše dobře dopadne 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
28.4.20 22:00

@Mišulekarafiátů kéžby to tak bylo :) no musím počkat do toho čtvrtka, to už vydržím :) a budu doufat že mě řekne jen a jen dobré zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.4.20 10:12

@Verča19931993 @Mišulekarafiátů mě od úplného začátku na gynde zakazal sex a hrátky právě kvůli tomu orgasmu..samozdrejme jsme se snazili ale 4× to porušili.. co mi řekl o čípku ani se na sebe nepodivame :roll: je to tezke plno mamin meli problemy a udrezlo se to a plni delalo co mohlo a nic..me psalo plno maminek co rodilo od 26+ do 29+.. plno maminek, ktere meli prave steh a za týden škol.. a steh se dělá prý jen do 25 pak už ne.. :roll: do 20 jsem si užívala tehu jako že vše ok..od 20 každý den strach.. hlavně si nesmíme nic vyčítat.. můj gynekolog mi pořád říká že za to ženské uplnej nemůžou že prostě tělo není utvorene pro dvě a víc děti..máme mít jedno..A tělo se s zimní a popere nebo ne..U dvojcat často jsou i infekce a ty také neovlivňime…me B třeba se tak roztahuje ze prostě umackava A a to tlačí ona spodek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.4.20 10:14

@Verča19931993 taky jsem hotova z te kontroly..musi to dopadnou dobre..a zas nesmime se tresovat..vis kolkk je mamknek ktere byli ok a proste jim pred 30 praskla voda jen tak? Musíme si věřit a přemlouvat drobky aby byli poslušný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.4.20 10:20

@Mišulekarafiátů jo co se týká te rousky, také ta představa je úplně šílená.. Já bych to nedala..Jako asi bych musela nějak, ale já se zadychavam už takhle..je mi během chvíle špatně v ní.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.20 10:51

@Nela.Lea to je pravda s vicecetnym těhotenstvím je to holt komplikovanější když je tělo uspusobeny jen na jedno, ale člověk si to taky nevybral dobrovolně 🙈no my tomu sexu taky moc nedáme, sice to nemáme zakázaný, ale tím že jsem měsíc před potratila tak jsme prostě měli strach a taky hodně trpím na výtoky a už jsem z nich fakt nešťastná 😞poprvé jsem dostala vkládací globule ale pomohli tak na 3 dny, pak mi udělala kultivaci ta byla v pořádku tak mi řekla že musím prostě vydržet, ale je to hodně nepříjemný 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.4.20 11:41

No holky, aspoň že se člověk může tady vypovídat… manžel vždy řekne, ať na to nemyslím… jenže ono je to těžko že jo :D ráda bych, ale nejde to… člověk asi musí jen doufat že to dobře dopadne… jak ale říkáš, je pravda že kolikrát je to bez problémů a pak najednou… je to boj od začátku do konce… některá žena ani otěhotnět nemůže, když se to povede tak tím úskalí zdaleka nekončí… je to prostě strach od prvního dne až do posledního… máme to těžký fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
29.4.20 11:43

@Nela.Lea jinak to víš že už žádné hrátky ani nic okolo… teď už si dám sakra pozor… všude jsem četla, že to miminko vnímá hezky, jako obejmutí. Kdybych věděla že to může něco zlého způsobit… no holt jsem těhotná poprvé a nemám takové zkušenosti. Aspoň že jsou ty kontroly tak časté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí