Poradna duly
Jana Čurdová
@Kachen0120 ahooj. No tak jsem ráda, že v tom nejsem sama😊 já tak do 16 týdne to vůbec nemohla vstrebat..byla jsem alergická na to jak mi každý povídal jaký to je zázrak.. Ale pak to nějak přešlo.. Pořád si myslím že jedno by bylo lepší, ale už to nějak beru bez problémů a celkem se těším..
@Nela.Lea já jsem alergicka na to jak každý říká “je to krásný, ale vůbec ti to nezávidím” ![]()
@TerinaKosina nejvíc mě štvalo takové to neboj to zvladnes😂 😂 ne asi..Tak budu se starat o jedno a druhé nechám? Je logické ze to budu muset zvládnout..každá z nás to bude muset zvládnout..
@Nela.Lea kamoščina reakce byla “Jezisi co budeš dělat?!”
to je otázka ![]()
@Verča19931993 Veru mi nakonec máme dorjan.. dostala jsem nabídku od známé za 15000 s novými sedačky od maxi cosi. chtěli jsme od cybexu ale doporučili nám v prodejně tyhle že jsou nejlehčí a opravdu s dvojcatama se to pronese..je stary 6 mesicu..sice je těžší nez bugaboo který jsme chtěli na začátku, ale me se asi celkem i líbí do začátku..resili jsme ze pak nechcem at se nam tu vali dlouho korby a sedacky tak pak ho prodame a pujdem do sportaku..projde všude.. A pak jsme říkali že pořídíme valco..
@TerinaKosina tak třeba si jedno vezmeš a druhé darujes za balík plin 😂 😂
@TerinaKosina píše:
@Nela.Lea já jsem alergicka na to jak každý říká “je to krásný, ale vůbec ti to nezávidím”
Ano to jsou hrozny pripominky
A jako kdyz maji zensky 2 deti hned po sobe tak se nikdo nedivi..nechapu..Holky tak v sobotu se vdavam..preci jen Jsem rada i za ten maly obrad…Brisko uz mam veeeeelkyyyyy! Se divim ze jsem sehnala jakz takz saty… ![]()
Tak prvotrimestrální screening je za náma, zatím vše negativní. Podle doktora to zatím vypadá na holčičku a chlapečka
Ještě si mám rozmyslet, zda chci absolvovat ty triple testy ![]()
@ametyst Mě každý zase říká:,, Dvojčata jsou dar, buďte rádi.„nebo:,, To je krásný, ale já bych to nechtěla.“A ano, také se mě jedna kolegyně v práci zeptala:,, A co s tím budeš dělat?"
Jinak gratuluji k svatbě ![]()
@ivito „co s tím budeš dělat“
.Ty jo co asi…no to jsou fakt otázky.
A děkujuuu, rostou statečně…hlavně ať jsou v pořádku a dotáhnem to co nejdál…pořád se modlím a i bojím…
Mimča jsou moc krásný ![]()
@ivito jeeeeee ty jsou krásný 😍 ❤️️❤️️mě doktor na screeningu taky řekl že by mi měl udělat ty tripl testy ale že mi rovnou řekne že mi vyjdou špatně a že se budu zbytečně stresovat, tak jsem mu řekla že je nechci. Hodně jsem o nich četla že jsou zastaralý, nechápu že je ještě delaji🙈
@ametyst juuuuuu to je super, moc gratuluji ke svatbě
já bych si svatbu hned zopakovala 😍
@ametyst je no moc si to užij.. úplně ti závidím.. Já se vdavala 10.8.2018 a hned bych si to zopakovala 😊 tak si to moc uzij..v kolikatem že jsi? Já jsem 21+0 a už si to nedokážu představit s tím brichem😂 😂
@ametyst jinak s tím strachem jsem na tom stejně.. první jsem rodila 31+6.. měla 1440g..6 týdnu v nemocnici..naštěstí bylo vše od začátku v pořádku, ale dnes ji je 8 let a je šílené hyperaktovni..soustredenost to je pro nás něco.. Ale hlavně že je zdravá.. u druhé jsem od 18 brala prášky na udržení a vyvolávali mi porod ve 40+2..teď jsem byla na gynde a prý mám cipek 4,5cm..před měsícem jsem měla 5cm..Tak musím každých 14 dní na kontrolu..má strach abych prý aspoň vydržela do nějakého týdne co můžu rodit..říkal mi ideálně aspoň 28+…mám klidovy rezim nesmím ani chodit ani sedět.. Ale to se řekne.. se starší se x hodin učím a mladší bude 5 a ta se celé dny už nudí a stal se z ní mamanek..
@Mišulekarafiátů jsem asi úplně blbá screening to je jako genetika? A tripple testy? To jsou z krve? Mě brali ve 12 krev vše ok ve 14 genetika vše ok pak zas krev, genetika v 16tt a teď genetika ve 21tt..A vždy vše ok..vím že se mě ptali na nějaké testy jestli chci když jsem byla na te genetice ve 14 ale prý to stojí cca 20 000..Tak mi rekla ze pokud krev a u nich je vše ok že to je zbytečné jen že mám nárok od pojistovny skrz dvojcata 3 genetiky zadarmo.