Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
1.4.20 10:40

@Verča19931993 ahojky…no to víš že je mi to líto…Ale dnes se mi to rozleželo a docela si říkám aby fakt nebyla nějaká chyba na těch pohlavních orgánech když teda je to jednou tak a pak tak…bojím se. Ta předešlá holčička měla Turnerův syndrom, takže to byla chyba na pohlaví…:(. No ale my jsme geneticky v pořádku-testovali nás…ovšem ne chlapovo spermie…řikám si třeba má „vadný“ holčičí spermie…jinak opravdu nevím..ale bojím se aby to zas nebyl ten Turnerův syndrom ….vyčítám si že jsem měla jít na plodovku. Vím že početí bylo naplánovaný na pár dní před ovulací-měly to být holčičky logicky…prý. no ale jestli nejsou…já nevím.
Ale ted se zas nějak bojím :(.

Taky mě štve ta svatba…já doufámž e se stihneme vzít ještě před porodem. Byť by to bylo v květnu nebo červnu. Pak už to určitě nestihnem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
1.4.20 22:47

@ametyst no to mě ani neříkej… Myslíš že bych to mohla mít i já? Proč tě vůbec chtěli na tu plodovku? Respektive co je k tomu vedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
1.4.20 23:24

@Verča19931993 psala jsem to v predeslem. prispevku. Protoze to minulé miminko měla ten syndrom…Tak pro jistotu a taky že hodnota placenty byla nižší. Ale na to mi řekl doktor ze když jsou jednovajecne a mají jednu placentu tak to je vlastně v pohodě. Jinak ten výsledek byl negativní.
A nevím co bys mohla mít nebo jak to myslis?.Já nic nemam :D. jsme oba s muzem geneticky zdraví. Tamto je jen mm one domněnka. Podle me to pohlaví určuje chlap a co já vím jestli nemá víc klučičích spermii a jestli nemá vadné holčičí. Tohle jsi měla na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.20 17:21

Tak zítra druhý screening 🙏 ❤️️❤️️už mám zase nervy, ale věřím a pevné doufám že je vše v pořádku a snad nám nezmění pohlaví miminek a jsou to stále dvě princezny 😍 ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
3.4.20 18:37

@Mišulekarafiátů jak dopadl dnešek? vše v pořádku?

Holky kolik tak přibírat e..já už mám nahoře 9kg :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
3.4.20 20:49

@ametyst Já 11kg :( bříško mi teda roste statečně… já mám poslední screening v pondělí a přemýšlím, že si to pohlaví nenechám říct… Už jsem si zvykla na ty kluky a kdyby mě to měli zase změnit tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.4.20 10:16

@Verča19931993 veru bud v klidu podle me to normalni a navic ty jsi zacinala na nizky vaze! Co mam rikat ja :roll:.No ale jako ta vaha neni nas tuk preci ted ale tehotenstvi. v pondeli jdu ke svemu doktoru tak se ho zeptam.Ale myslim ze rekne ze uplne v klidu.Se synem jsem pribrala asi 18kg a to tam byl sam…za pul roku po porodu jsem mela min nez pred otehotnenim :think:
Ale vim ze zo jsem mela velky chute a jedla jsem.ted mi nejak nedovoli se prejidat. Musim jist malo jinak je mi zle a strasne pali zaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.20 10:25

@ametyst ahojky tak dopadlo to dobře, neviděl tam nic špatně a dokonce my potvrdil i ty holčičky :potlesk: ale když to vidím u vás, tak to stejne bude překvapení ať porodim ;) tak snad už si to těhotenství můžu začít konečně užívat 🙏teď už se jen modlit ať je donosim co nejdyl 🙏 jinak jedna má cca 345g a druhá 342g :srdce: :srdce: já u holky přibrala 32 kg a u kluka 30 kg byla jsem jak koule. Zítra jsem ve 21tt a mám taky tak kolem 9kg ale zatím mi to jde jen do bříška bych řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.4.20 17:08

@Mišulekarafiátů proč bys je nedonosila co nejdýl?
Já mam spíš trochu někdy depku že to očividně jsem jediná s jednovaječnými a ty jsou prostě ještě echt rizikový. Občas si uvědomím co když se něco stane :(. Není to klidný těhotenství…navíc jsem pořád hrozně moc unavená..tlak mam jen 90/50 třeba a motám se…nedělá mi to dobře.

Hlavně že screening dopadl dobře…to pohlaví si už řikám že je fakt vedlejší… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.20 17:29

@ametyst no nevím, bojím se aby se prostě nenarodil až moc brzo, ale to člověk může mít strach i u jednoho dítka no 🤔to máš pravdu, tohle těhotenství si taky vůbec neužívám, jak je člověk starší tak je o dost uzkostlivejsi a má větší strach 🙏jsem na jednu stranu ráda že nemusím na tu plodovku… Tak to já mám tlak zase trochu vyšší, ale je to asi tím že mě měří když výběhu k ní schody do druhého patra a většinou mě vezme hned 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
4.4.20 21:22

@Mišulekarafiátů tak to jsem moc ráda, že ti to dopadlo dobře :-) tak kdyžtak budu mít pro tvoje princezny dva ženichy :D já jdu v pondělí, tak snad budeme vpořádku… mohl být s tebou manžel uvnitř? ptám se kvůli tomu coronaviru :/

Jinak cítíte pohyby? Já teda ne :( a včera 21tt, ale záda mě bolí fest :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.4.20 23:44

@Verča19931993 pohyby citim hodne ale je to v podstate moje treti tehotenstvi.ale prehlidnout se to neda..budi me tim a v noci nemuzu spat to jsou nejvic aktivni…
Neboj urcite je brzy zacnes citit a budes koukat jaky to je :hug:
A na to pohlavi se jeste zeptej..ja jdu taky v po ke svymu a proste se zeptam…i kdyz nepocitam uz s nicim jinym.

@Mišulekarafiátů tak to bych mela taky vyssi tlak :).a ano presne…clovek je uzkostlivejsi no a ja kort..nevim jestli vis ale prisla jsem o miminko minuly rok v kvetnu v 17 tydnu. musela jsem ho (teda ji byla to vytouzena holcicka)normalne porodit. takze ja jsem psychicky na tom nic moc. obzvlast takovyhle rizikovy tehotenstvi ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
4.4.20 23:47

@Verča19931993 zada zatim u me dobry ale brisko mi taky pekne zacina rust 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.20 00:39

@Verča19931993 dekuju moc ☺️️jasmy ženich bereme :) no mě pár dní před tím přišla smska že tam doprovod právě nesmí kvůli tomu coronavirusu, takže jsem tam musela bohužel sama :( také moc držím palce, ale věřím že je vše v pořádku :kytka: no já pohyby cítím, ale ještě ne hodně a hlavně večer, pořád holky vidím aby se hybali :) tak to jsme stejně já jsem dnes 21tt :srdce: :srdce: fotecky jsou že včera s toho screeningu 😍 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.20 00:41

@Verča19931993 jo a záda mě boli fest, už nemůžu jít ani na pořádnou procházku a taky už mám pěkný břicho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí