Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.4.20 17:52

@Verča19931993 tak to je super že je to stále páreček 👏no já mám za sebou dva porody a oba spontánně i teď bych raději spontánně ale jen kvůli hojení a fungovani po porodu. Po císaři se dlouho všechno hojí a boli, ale zase člověk při císaři ví kdy porodi a hlavně je usetreny těch porodních bolesti, tak teď babo rad. A ono člověk si to může naplánovat jak chce a nakonec se dětičky stejně rozhodnou sami jak půjdou na svět 🙂já mám zatím jednu holčičku hlavou dolů a druhou hlavou nahoru. Ale ještě jsou zatím poměrně malý takže se ještě můžou otočit. No hlavně ať to máme rychle a ne moc bolestné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
8.4.20 19:41

@Mišulekarafiátů no já právě pochopila, že oni se ještě hýbou dost uvnitř… na tom posledním screeningu malý udělal třeba kotoul a hlavu měl úplně jinde pak… tak jsem se ani neptala… :D zajímavé, že nic necítím… prej ještě 3 týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
8.4.20 19:46

Tak ja u jednovajecnych to mam asi jasny…a asi bych ani nechtela malicke ohrozit prirozenym porodem.Ale uvidime…treba si nebudu moct vybirat.Ale myslim ze byh mela. Osobne bych rozhodne 2 nerodila pokud by nebyly obe hlavou dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 20:24

@Verča19931993 no já jsem 21+2 a právě žádný poradny kopání tak si říkám jestli je to normální, ale asi jo většinou si tam plavou tak se mi udělá trochu boule ale kopání ještě nic moc🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 20:38

@ametyst to chápu a já bych taky ne rodila normálně pokud by nebyli obě hlavou dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
8.4.20 21:59

@Mišulekarafiátů přesně jak říkáš, sem tam se mi udělá boule :D tak ještě to chce čas :) napíšu jak něco ucítím :)

Jinak holky už máte něco koupené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 22:15

@Verča19931993 a kolikátý tt jsi?? No my ještě nic moc, protože nás do měsíce čeká stěhování teď to nemáme ani kam dávat a do toho ještě ta korona takže skoro všude zavřeno :zed: máme akorát přebalovací pult, jedno vibrační lehátko a dva pytle hadru 😀 😀 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
8.4.20 22:39

Ty jo holky ja je citim uplne az moc..proste regulerni kopance az to nekdy dost boli.Si rikam jak to zvladnu do budoucna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 23:00

Taky už je chci cítit, pořád je chudinky nudím abych věděla že jsou v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
9.4.20 10:26

@Mišulekarafiátů já jsem zítra 22tt :) no tak to máme stejně :D taky se stěhujeme do měsíce a hlavně z důvodu corony nemůžeme nikde nic koupit, leda přes bazar…l takže my nemáme nic, jen málo oblečků.. hlavně že mi každý den chodí poštou dekorace na naší zrušenou svatbu :D … je to blázinec fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.20 12:39

@Verča19931993 no tahle doba je fakt šílená 🙈už vidím jak pak vše budeme honit na poslední chvíli :D už aby vše bylo za námi, stěhování, korona a miláčci byli na světě a člověk by si mohl už oddechnout že vše přežil a je vše za námi 🙏 ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.20 01:22

Ahoj holky tak jak jste na tom, co miminka?? Všechno v pořádku?? :kytka: já dnes začala 22 tt a začínám mít šílený bolesti zad :( tak jsem si objednala tehotensky polštář a kamarádka mi doveze balón, tak snad to aspoň trochu pomůže 🙏 i když se modlím ať holky donosim co nejdyl tak už se těším až budou venku ❤️️❤️️ konečně už začínají o sobě dávat víc vědět i přes den a ne jen večer ☺️️ 22.4 jdu na kontrolu tak už se těším že je zase uvidím a budu zase klidnější 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.4.20 10:08

Ahojky děvčata :oops: tak po vcerejsim UZ na potvrzeni tehotenstvi se k Vam z dovolením take pridavam. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.20 10:12

@Kachen0120 ahojky tak tě tu vítám a moc gratuluji k dvojčátkům :kytka: přeji ti bezproblémové těhu 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
15.4.20 10:30

@Kachen0120 Jééé těší mě a přeji ti moc a moc štěstí, ať ti vše dobře dopadne.

Jinak bolesti zad jsem měla ještě týden zpět, ale opravdu strašné… přišla jsem na to, že se musím víc hýbat. Nesvědčí mi sedět, ležet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí