Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Znám jen dvoihlavňový plamenomet, ale to asi nebude ono, že? ![]()
@Peťuláková píše:
https://www.skyenergytv.cz/…ojplamenech/
a existuje vic druhu vztahu?
treba vztah k rodine, v rodine se nazyva jak? nebo do jake kategorie řadí?
Ve me to evokuje zamilovanost do dvou bytosti zaroven
..A prej to fakt jde, milovat dva lidi zaroven. Nemyslela si tohle?
@Kralikcek píše:
a existuje vic druhu vztahu?
treba vztah k rodine, v rodine se nazyva jak? nebo do jake kategorie řadí?
To je přesně ono. Je to prostě obrovská přitažlivost fyzická a duševní, jeden bez druhého bez sebe nemůžete být. Máte pocit, jakoby jste se znali odjakživa. Emoce jsou velmi intenzívní. Stačí, že se uvidíte poprvé na pár okamžiků a víte, že je to on/ona. Máte pocit, jako byste se v minulosti už potkali, i když to nemůže být pravda…
@Milan42 píše:
Znám jen dvoihlavňový plamenomet, ale to asi nebude ono, že?
@Qwentin píše:
To je přesně ono. Je to prostě obrovská přitažlivost fyzická a duševní, jeden bez druhého bez sebe nemůžete být. Máte pocit, jakoby jste se znali odjakživa. Emoce jsou velmi intenzívní. Stačí, že se uvidíte poprvé na pár okamžiků a víte, že je to on/ona. Máte pocit, jako byste se v minulosti už potkali, i když to nemůže být pravda…
Jo tak to mam se zrcadlem
![]()
@Qwentin píše:
ber to pozitivně, pokud je to ONO a je to ON, tak to vydrží navěky..tedy klidně za 10,20,xy let ![]()
@Kralikcek píše:
ber to pozitivně, pokud je to ONO a je to ON, tak to vydrží navěky..tedy klidně za 10,20,xy let
Moc, děkuji Králíčku! Myslím, že to je ON i
ONO.
@Qwentin píše:
@KralikcekMoc, děkuji Králíčku! Myslím, že to je ON i![]()
![]()
![]()
![]()
ONO.
Jee… Mrkni na můj deníček Osudový partner. Je z roku 2011. Stále věřím, on je druhá půlka mého já… Hodně štěstí, pokud jsi ho potkala ![]()
@MeloryNox píše:
Jee… Mrkni na můj deníček Osudový partner. Je z roku 2011. Stále věřím, on je druhá půlka mého já… Hodně štěstí, pokud jsi ho potkala
Děkuji moc, určitě na něj mrknu. Potěšilo mne, že jsi napsala
.
@Milan42 píše:
Znám jen dvoihlavňový plamenomet, ale to asi nebude ono, že?
napadlo mě něco podobnýho
![]()
Jdu se vzdělat, co je to ten dvouplamenný vztah ![]()
EDIT: tak jsem se trochu dovzdělala a já tě nevim, mě to přijde hrozně přitažený za vlasy, rozdělená duše, reinkarnace, osudové spojení…já na tohle prostě nevěřím.
Ahoj, prosím ví někdo z vás, co to znamená dvojplamenný vztah? A zažil ho?
Moc děkuji…