Dvouleták bije děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.2.17 21:16
@ngauruhoe píše:
To je tezky. Je treba predvidat no. Muj syn zniceho nic utocil na dceru pri kojeni. Proste kojim a jinak si male nevsimam, povidam si se synkem a najednou znicehonic ji mazne autickem do obliceje, nestihla jsem udelat nic. Ale porad jsem se ho snazila hlidat. I na zachod se mnou musel, aby ji nestihl ublizit.
A taky je treba se do toho ditete snazit vzit. Treba proste neco chce tomu miminu udelat a nevi co, tak ho mazne. Nejaka reakce se dostavi. A kdyz se mu to zakaze, tak vlastne ani nevi, co jineho ma udelat.
V kazdem pripade je potreba snazit se to nejak resit a ne rozhodit rukama, vse jsme vyzkouseli, nic nefunguje, tak uz nic nedelam.

jasne, ze ted uz budu opatrnejsi v jeho dosahu. Nastesti ja tohle resit nemusim, vubec totiz nevim jak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4190
12.2.17 15:52

@edita78 no já bych si „hlídala“ svoje dítě a jak by se tento malý terorista blížil, klidně bych mu zasoupila cestu a řekla, ať si jde hrát jinam, že nám ubližovat nebude…jiné řešení mě moc nenapadá… teda napadá, nevýchovné…prostě mu to vrátit…
já to tak s kamarádkou nakonec udělala, malá to teroristce několikrát oplatila a byl klid…pochopila, že tady to neprojde a našla si jíný objekt na teririzování… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.2.17 16:57

@yweta jenže to je těžký, nechci aby se to moje dítě učila. To pak hrozí, že to bude delat taky. Já doufám, že se to ten kluk brzo odnauči nebo tam na chvili přestanou chodit oni no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.2.17 17:54

@edita78 Na tom, naucit dite se adekvatne bránit, není nic spatneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí