Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@joanee no hauck neni nic moc znacka, a jako pro dve deti bych se bala uz kor…jukni na phil and teds, bazarove se daji sehnat taky za dobrou cenu, ale ne takovou a to jsou hodne bytelny kocarky, specializovany na dve deti. Ja ho mam a nedam na nej dopustit, je to nejlepsi investice jakou jsem u dvou deti udelala.
@neovulka to je fakt tank, to bych nechtela tlacit ani v lete, ve vsi ucte
. Tak porid nejake batoleci nositko a voz ho s sebou, kdyz je treba starsiho zkrotit. Na druhou stranu mi teda satek si manduka v autobuse neprijdou tolik bezpecne.
me proste dite v kocarku, zajistenem, prijde vic v bezpeci nez na volno ![]()
@suik No,asi to budu řešit tak půl na půl dle počasí. Nosítko mě už taky napadlo. Jasně, že to v tom dvojkočáru je pořád nejbezpečnější, na druhou stranu, naučit se to musí. Ale třeba delší doba v čekárně u doktora, úřady a nákupy asi jsou zatím nad mé síly s malým navolno!
@rejžička píše:
@Lama Lama Protože je velice stabilní.
ale stabilní může být kdejak. Taky jsem měla stabilní. jenže zabržděné kolo působí jak osa, okolo kterého se celý kočár překlopí raz dva. Hezky za rukojetí, jako když zvedáš přední kola kočáru, když chceš zatočit s klasickou čtyřkolkou. Když si zabrzdíš zadní kola, jde ty přední zvednout hned líp.
@neovulka to jo, naucit se to musi, ale nemusis to lamat pres koleno za cenu dusevniho zdravi matky
, tak se tim ridim i ja…s moji dvouletou dcerou neslo na volno nikam vyrazit, ale postupne se to zlepsovalo a je lepsi a lepsi. Samozrejmne, kdybych mela jen ji, bylo by to driv, ale s dalsim miminem to proste neslo.
Tak zrovna haucku nemam duvod neverit, rok jsem vozila deti v kocarku hauck a byl koupeny jety a jeste jsem ho venovala a pani se libil ![]()