Unesené Češky v Pakistánu

1342
30.10.13 18:29

unesené Češky v Pakistánu

Dnes jsem na idnes viděla video Češek, které byly uneseny v Pákistánu, dost to se mnou otřáslO. Představa, že by mi dcera poslala takové video, by pro mě byla zdrcující. Je vidět, že jsou hodně oslabené a na pokraji sil, to by mě jako matku bolelo. A co teprve co musí ty holky prožívat. Bůh jim pomáhej. Doufám, že české instituce dělají co mohou, aby je vysvobodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
30.10.13 18:33

@Niqitka
Nechcem byt zla, ale na co holky mysleli ked tam isli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
30.10.13 18:34
@miisenka píše:
@Niqitka
Nechcem byt zla, ale na co holky mysleli ked tam isli?

To bylo zbytečné.

• Citovat
  • Upravit
6806
30.10.13 18:35

Me jako matku by zdrtilo uz to, ze se mi dite do takovych koncin planuje vypravit a nasledne fakt vypravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
30.10.13 18:39

O tom nemluvim, psala jsem na toto téma(respektive práci, kde jsem se hodně islámskými zeměmi zabývala) bakalářskou práci a musím říct, že jsou to země mimo naše chápání a dceři bych visela za nohu a nepustila ji a nepustila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
30.10.13 18:40

Mě kdyby dítě řeklo, že se chystá stopem do Indie, tak ho zamknu doma a nikam nepojede… jinak teda holek a rodičů je mi líto. Fakt hnus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
30.10.13 18:41
@miisenka píše:
@Niqitka
Nechcem byt zla, ale na co holky mysleli ked tam isli?

Ony nejely do Pakistánu, Pakistánem projížděli do Indie, což je běžná, bezpečná destinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
30.10.13 18:44

@mag Tak měly letět letadlem. K čemu mi je, že jedu do bezpečné destinace, když jedu přes nějakou šílenou, kde na mě čeká nebezpečí na každém rohu.

Příspěvek upraven 30.10.13 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.10.13 18:45

@mag A to nevěděly, že projíždět přes Pakistán je nebezpečné? Mě toto hlava nebere, jak vůbec může někoho jen napadnout, se do takových končin vydat!! Mě toto děcko říct, k čemu se chystá, zpřerážela bych mu hnáty! (Stačí, že do těch končin jezdí manžel, ale ten je chlap, ví, co si může a nemůže dovolit a navíc je ozbrojený, takže o toho se nebojím.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
30.10.13 18:46

Je mi jich lito :( ale Indie urcite neni bezna a bezpecna destinace

• Citovat
  • Upravit
1342
30.10.13 18:47

@PetiteFillette voják? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
30.10.13 18:48
@vokishka píše:
@mag Tak měli letět letadlem. K čemu mi je, že jedu do bezpečné destinace, když jedu přes nějakou šílenou, kde na mě čeká nebezpečí na každém rohu.

Ano, je to nebezpečnější, ale mám pár kamarádů i kamarádek, co byli v Íránu, případně v Pakistánu a vše proběhlo v pohodě. Ony cestovaly s mužským doprovodem, myslím si, že cestu nepodcenily. Bohužel byly ve špatnou dobu na špatným místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
@Niqitka píše:
O tom nemluvim, psala jsem na toto téma(respektive práci, kde jsem se hodně islámskými zeměmi zabývala) bakalářskou práci a musím říct, že jsou to země mimo naše chápání a dceři bych visela za nohu a nepustila ji a nepustila..
@mejdylko píše:
Mě kdyby dítě řeklo, že se chystá stopem do Indie, tak ho zamknu doma a nikam nepojede… jinak teda holek a rodičů je mi líto. Fakt hnus :(

Myslím, že zrovna takovým matkám, by se s tímto asi dospělé holky nesvěřovaly.. Já našim taky nikdy neříkala, že někam jedu, vyprávěla jsem jim to až zpětně, že jsem někde byla. A tím nemyslím dovolenou v jugošce.

Holek je mi líto. Z videa lze pozorovat, že je někdo nutí hrát na city rodiny, páč chtějí urychlit to oč jim běží. Mladé holky samy od sebe nebudou jako jedinou zprávu domů zveřejňovat jaké by si přály zahrát písně na pohřbu a kam má být na náhrobku umístěna jejich fotka. Je to jasná hra na city, ze strany únosců. Což neměnní nic na faktu, že holky někde trčí proti své vůli a je s nimi zacházeno bůh ví jak…

• Citovat
  • Upravit
3329

Proboha tem holkam je 25, vy jste se v petadvaceti ptali rodicu, jestli muzete nekam jet?
Ja na ty holky myslim dost casto :-( Byla jsem zrovna myslim v Jemenu kdyz je unesli, bohuzel mely neuveritelnou smulu, byly v blbe dobe na blbem miste :-( Porad verim a doufam, ze se vrati brzy domu. Nedovedu si predstavit, co prozivaji a co prozivaji jejich rodice :nevim: :( Drzim jim palce at to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12867
30.10.13 18:49
@rachel55 píše:
Je mi jich lito :( ale Indie urcite neni bezna a bezpecna destinace

Ale prosím tebe, ročně tam cestují stovky čechů. Mám pocit, že z mých kamarádů tam za dob studia byl každý druhý a všichni s baťohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová