E-MAIL centrální registr dlužníků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13331
21.7.15 07:22

E-MAIL centr.registr.dlužníků

Dobrý den, nikde jsem podobné téma nenašla. Už hodně dlouho mě sami od sebe chodí e-maily s názvem CENTRÁLNÍ REGISTR DLuŽNÍKŮ. Ne a ne se jich zbavit. Četla jsem, že je to hromadný podvodný e-mail, který se rozesílá kde komu. Ráno mě přišel od nich email, že po mě chtějí uhradit faktury za objednávky, nikdy jsem u nich žádné služby neobjednávala. Máte prosím zkušenost? Prý se to má ignorovat a vymazávat. Jenže když už posílají e-mail s předmětem faktury a upomínky tak to.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13331
21.7.15 07:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
21.7.15 09:07

Ignoruj to dál a ani ty maily neotvírej, můžou být zavirovaný.

• Citovat
  • Upravit
13331
21.7.15 09:45

Kamarádovi to chodilo taky, tak si našel na netu tel. číslo. Zkoušel tam volat, ale číslo je hluché :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
22.7.15 15:53

Je to podvod. Mimochodem, ty odkazované stránky asi psal návštěvník zvláštní školy - napsat něco takového, jako „Hodnota takového výpisu nemá absolutně žádnou hodnotu“ nemohlo nic s IQ vyšším, než má sněhulák. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
31.7.15 16:59

Tak už zase přišel e-mail.

Centrální registr dlužníků / servis (servis@registrdluzniku-novinky.cz)
Nezapomeňte zkontrolovat platby!
Dnes 31. 7. 2015, 15:11:54

Zbavit se toho nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.8.15 07:46

Dobrý den, zase poslali e-mail

Centrální registr dlužníků / servis (servis@registrdluzniku-novinky.cz)
Upomínka (systémová zpráva registru dlužníků)
Dnes 13. 8. 2015, 7:26:28

Já jsem žádné služby neobjednávala a všude možně na internetu se píše, že jsou to podvody. Ale znervozńuje to. Nevíte prosím někdo, jak se toho mám zbavit, aby mě už nic do e-mailu nechodilo? To jsem tady jediná komu takové svinstvo chodí do e-mailu a otravují mě s jakýmisi upomínkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
13.8.15 07:51

Dále je v jejich e-maailu psáno

Žádáme Vás o překontrolování plateb v administraci Centrálního registru dlužníků. Od 1. 9. 2015 bud nově registr zasílat zpoplatněné upomínky. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
31.8.15 19:00
@chipsa píše:
Dále je v jejich e-maailu psánoŽádáme Vás o překontrolování plateb v administraci Centrálního registru dlužníků. Od 1. 9. 2015 bud nově registr zasílat zpoplatněné upomínky. :zed: :zed: :zed:

Tak opět ten samý e-mail, jsem zvědavá co z toho vyleze v září :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.8.15 21:07

@chipsa
Pokud ti fakt píšou jenom toto, nic dalšího, buď v klidu. Případně si je najdi v Obchodním rejstříku (třeba tady ) a na sídlo firmy pošli doporučený dopis s dodejkou a v něm žádost o vysvětlení této podivné aktivity. Na 99 procent si ho nevyzvednou ( při osobním setkání vysvětlím proč) a dopis ti přijde zpátky. Uschovej ho a když bude z jejich strany nějaký problém, návštěva vymahačů atd. tak se dá rozjet obrana proti neoprávněnému vymáhání (detaily tady z pochopitelných důvodů psát nebudu, asi to čte i „druhá strana“ - google je holt potvůrka podšitá… ;) )

Příspěvek upraven 01.09.15 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.8.15 21:08

Příspěvek upraven 01.09.15 v 17:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.8.15 21:12

@chipsa Jinak těch témat je tu asi pět - jedno z nich je tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.8.15 21:24

Teda, když je to podvod, neměla by to řešit policie? Jako to nahlásit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.8.15 21:26

@Lotuska Projeď si Wikipedii.

Příspěvek upraven 01.09.15 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
1.9.15 15:35
@Jura007 píše:
@Lotuska Policie to řeší sedm let… se střídavými úspěchy. Projeď si Wikipedii.

Myslela jsem to tak, jako že jestli by se to nemělo hlásit, ať o tom ví, že já (tazatelka) jsem taky ta podvedená… Chápu, že je to bude asi otravovat, ale prostě tu od toho, aby podvody řešili, jsou, ne? No, jen mě to napadlo. Zajímalo mě, jestli to někoho nanapadlo taky. Přece jenom je na ty podvodníky musí někdo navést (nebo přidat polínko do ohně, aby nezhasl)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák