E-shop Be Baby – je bezpečný, nebo ne?

601
23.4.25 11:11

E-shop BEBABYY.cz

Ahoj maminky a budoucí maminky,

maminka mi poslala odkaz na e-shop Be Baby – mají tam dobré ceny produktů, na stránce jsou i recenze. Chci se zeptat zdali jedna z Vás má s tímto e-shopem zkušenost? Je bezpečný či nebezpečný? Tento e-shop jsem studovala 2dny, kontakty a údaje ma na Slovinsku, na emaily odpovídá bohužel ale nemá recenze mimo svůj e-shop jako je Heureka, dtest apod… taky mi vyjelo ze běží od července minulého roku. Budu ráda pokud se tu najdou maminky se zkušeností s tímto e-shopem a nejlépe s těmi pozitivními. Dekuji Vám mnohokrát za případné info. :palec:

Edit adminem - odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36137
23.4.25 11:26

Nemám a nenakoupika bych tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
23.4.25 11:27
@KristynaD998 píše: Více

Nekoukej na recenze na stránce, to je jasný že tam budou cajk. Ale já bych tam nenakoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20921
23.4.25 12:18

Jako vážně někdo svepravny věří recenzím, které si tam majitel sám napíše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.4.25 12:19

Ať vás to ani nenapadne

Vlastník domény, přes polskou dceru fa Gransy Sro, sídlo pouze virtuální. Na stejné adrese sídlí 801 dalších firem.
Společník p. Kubík figuruje v několika pochybných firmách v likvidaci, všechny opět virtuální sídlo v Rybné ul. (Zde sídlí údajně více než 5000firem), jedna nedůvěryhodnější než druhá.
Jednatel taky figuruje v pár pochybných firmách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.4.25 12:26

Jak vidíš ano.

@Cenarius píše: Více

Tady alespoň paní/slečna zapochybovala a snad nikam peníze neposlala.
Ještě by měla proškolit panímámu.
Jindy tu bývají dotazy jak reklamovat/získat peníze zpět z evidentně podvodných obchodů. A když jim napíšu, že prachy poslaly podvodníkům schovaným za bílé koně a již své peníze neuvidí, ještě se vztekají a urážejí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.4.25 12:58

@pan Blahoš Samozřejmě nejsem tele :D recenzím na stránkách nedůvěřuji. Pokud je e-shop pochybný hledám recenze mimo jejich webovou stránku :mrgreen: tady jsem bohužel mimo jejich web stránku nenašla proto jsem bádala po majiteli. Zjistila jsem jen Marnal d. o.o. Sídlem na Slovinsku a taky he webové stránky mu zarizuje Reg gransy apod… taky jsem se dozvěděla ze e-shop běží od července 2024, proto se ptám raději tady, třeba se teprve rozjíždí a tudíž není o tom nikde mimo web slyšet. Nic jsem neobjednala, kažý e-shop který neznám ověřuji. Dekuji mockrát za informace a upozornění. Ptám se i z toho důvodu, ze pokud by někdo mel nejake zkušenosti můžu sama rozjet kdekoliv nějaké recenze aby ostatní maminky tam nic nenakoupili a nepřišli tak o peníze. Tak prosím aby jste na mě ostatní nehulákali, že tady věřím recenzím na stránkách toho daného e-shopu, kde si to může dneska kdokoliv napsat sám nebo už dokonce to jde i s AI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.4.25 13:02

Nerada bych se totiž mýlila a tak třeba někde křivě poškodila a obvinila tento e-shop. Prosím o pochopení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.4.25 13:09

Já na vás nehulákám

Ještě jednou, v klidu a pomalu si přečtěte, co jsem vám psal. Jestli tam vidíte nějakou urážku, shazování, prosím vytučnit.

A moje odpověď uživateli Cenarius, tam se vás vyloženě zastávám.. tak proč tolik žluči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.4.25 13:11

Nemějte péči

Jednatel i společník jsou neserioznost sama, negativní reklamu si naopak zaslouží!!!

Takže jsem moc rád, že jste neskočila na špek. Ale poučit maminku bude zřejmě nutné. A varovat kamarádky, známé, přátele, rodinu bude přinejmenším záslužné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.4.25 13:25

@pan Blahoš nechtělo se mi to rozdělit každému zvlášť proto píšu aby tu na mě OSTATNÍ nehulákali :D Vám samozřejmě v komentáři děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
23.4.25 14:58

A kdo na tebe huláká? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.4.25 15:14

Jsem na této doméně pár hodin a začínám si všímat jak tu na sebe všichni štěkají a to bezdůvodně. Musim se tu tedy naučit lépe komunikovat a být víc důraznější a taky přímo označovat. Za nedorozumění se omlouvám. Ostatní- zmíněny pan cenarius a další, kteří se do této diskuze připojí a budou mít podobné poznámky. Tím jsem nemyslela Vás ani paní/ slečnu Janču. Z mého pohledu jste mi odpověděli úplně upřímně a pozitivně, nevidím nic zlého ani útočného. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
23.4.25 17:28

Jestli to je BeBaby z Ústí, tak kamarádka tam kupovala kočárek Joie Brisk LX za vůbec nejlepší cenu na netu, žádný problém, vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.4.25 19:55

Ne není

@Ploskutáček píše: Více

Je to Bebabyy, stačí pořádně číst. Polský bílý kůň, vlastník pochybné s. r.o. se sídlem na pochybné adrese v Praze. Pofidérní majitelé.
Neblbni lidi, tomuhle obchodu je třeba se velkým obloukem vyhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport