Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte tu někdo zkušenost s tvorbou e-shopu přes webnode? Já mám na webnode osobní stránky a teď jsem si všimla, že tam nabízí možnost eshopu, tak mě to docela zaujalo, když mám s webnode zkušenosti, už nějaký pátek chci něco podobného rozjet ale zatím jsem prodávala spíš po FB a tak. Máte s tímhle někdo zkušenost, vyplatí se to zaplatit, vypadají ty stránky aspoň trochu pěkně, přehledně?
Vyplati se zaplatit si 151 korun za domenu. Pres webnode bych do toho nesla, pusobi to jak sity horkou jehlou, a to obchodu moc pozitivni reklamu nedela.
@Verca1989 Vypadá to přesně jako to, co to je: levná šablona.
Do e-shopu přes webnode bych ale nešla z jednoho zásadního důvodu. Aby e-shop úspěšně fungoval a prodával, je potřeba, aby vyjížděl ve vyhledávajích co nejvýše, čili kvalitní SEO. To ti prostě levná šablona nezajistí, na to potřebuješ odbornou ponoc někoho, kdo se v optimalizaci pro vyhledávače vyzná. Jinak budeš prakticky nedohledatelná.
@drobececek to je sice pravda, ale v tom případě je třeba připravit si částku v řádu desetitisíců. Pro malej eshop se vyplatí určitě šablonovitej eshop za pár stovek měsíčně. Nevýhoda je ta, že z velké mýry není možné si vzhled upravit podle libosti. Pokud mohu doporučit, tak eshop-rychle cz. Kvalitou dosahuje individualizovaných šablon za tisíce a má slušně vyřešený SEO. Za pár měsíců (záleží i na rychlosti indexace samotného vyhledávače) se eshopy zobrazujou na prvních místech.
Díky holky…holky a co prestashop, to mi přijde asi jako nejlepší varianta, co tak čtu zkušenosti…
@Verca1989 moc složitý, přiznám se, že o prestashopu jsem nikdy neslyšel a to se pohybuji v oboru
Ahoj holky, nedávno jsem s kamarádkou řešila problém založení e-shopu, a našly jsme jedny šikovný stránky, nejenom že pomáhají s rozjetím e-shopů a jejich údržbou, ale dokonce pořádají školení, což mi přijde úplně super, protože člověk si pak všechno může ošéfovat sám.
Posílám odkaz: http://www.oxyshop.cz/…hodu/skoleni
Přeju hodně štěstí, doufám že se bude tip líbit a dejte vědět, jestli jste to využili, případně jaká byla spokojenost… Jarka
Obnovuji diskuzi, prosím o vaše názory, ráda bych založila eshop. Děkuji
Ted suverene nejvic leti Shoptet. Neco to stoji, ale eshop si udelate sami a nepotrebujete drahy e-shop od webmastera.
@Emimin7 koukam…cena temer srovnatelná s webnode..tak ale to je podobný všechno, ne? Šablony, nakej pocet polozek, par mailovejch adres…
@Tarjei píše:
@Emimin7 koukam…cena temer srovnatelná s webnode..tak ale to je podobný všechno, ne? Šablony, nakej pocet polozek, par mailovejch adres…
Ano, jen to Shoptet je, co mi rikali dva webmasteri, ze vsech nejlepsi. Kvalitnejsi, vic vychytavek a tak.
@Emimin7 aha jasne..diky. Ten rozdil neni tak velkej v cene.
Webnode
Dobrý den, mám dotaz. Nevím nikdy i tom, že bych si něco zakládala. A cca před měsícem mi přišel email, že moje stránky Lucie kadeřnictví blabla budou smazaný kvůli neaktivite víc než 111 měsíců. Já ale nikdy tam nic nezakládála. Dnes mi přišel email, že budou stránky smazaný za 3 dny. Mam to nějak resit? Evidentně někdo použil asi můj email… nikdy mi z toho webu nic nepřišlo až tedka..jak to mám řešit nebo neřešit prosím. Jsem taky Lucie a to kadeřnictví je taky Lucie..a email mám křestní luccy plus příjmení moje.. tak nechápu, že se někdo takle mohl splést a zadal můj mejl…mám to nějak resit? A jak? Email tam vyloženě nevidím komu napsat na. Webnode..
@pickle ja vubec nechapu jak muzete mit a hlavne zverejnovat vas nazor, kdyz dokazete napsat,, do jiste mÝry,, me to hlava nebere