FB - kolující žádost pro přátelé

1025
27.2.14 22:27

FB - kolující žádost pro přátelé

Ahojte, jdu si pro radu. Občas na FB koluje taková žádost, jmenuje se to nějak pro všechny mé přátelé - chraňte moje soukromí. A je to o tom, že tam radí, jak nastavit FB, aby třeba mé fotky neviděli přátelé mých přátel, kteří fotky okomentují nebo lajkují a ještě i další rady pro nastavení soukromí. Víte někdo co myslím. Pokud ano, mohli by jste mi prosím ten text zkopírovat, potřebovala bych se tam na něco podívat :) Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5310
27.2.14 22:34

Vůbec netuším o čem je řeč :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
27.2.14 22:35

Vzdyt to mas proste v nastaveni, das kdo chces aby videl tve fotky muzes tam dat, vsichni, nikdo, pratele, pratele pratel a ty si z toho vyberes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
27.2.14 22:39

@Kamila Jakub máš to v nastavení, prostě u všeho co na FB děláš si můžeš nastavit co a jak chceš sdílet se světem. Hry, stránky, uživatelé, prostě vše na co klikneš získá tvé informace, v nastavení si zaškrtneš pouze přátelé a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
27.2.14 22:41

:) Díky moc, ale potřebovala bych přímo ten text  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
27.2.14 22:55

Toto je ono :D Nakonec jsem to našla přes kamošku, takže děkuji :) Není to jen o nastavení co si nastavíte vy samy, ale i to, jak si vás nastaví vaši přátelé

Ahoj všem z vás, kteří jsou na mém seznamu kontaktů Facebook. Chtěla bych vás požádat o laskavost… Možná nevíte, že Facebook změnil soukromou konfiguraci (znovu). Díky novému „Grafický app“, může každá osoba na Facebooku kdekoliv na světě prohlédnout naše fotografie, naše „Like“ a naše „Poznámky“. Během následujících dvou týdnů, budu držet tuto zprávu zobrazovanou. Ti z mých přátel, kteří nebudou držet mé osobní údaje v soukromí, budou odstraněni z mého seznamu přátel, protože chci, aby informace, o které jsem se s vámi podělila zůstaly mezi mými přáteli a aby nebyly k dispozici na celém světě. Chci mít možnost zveřejňovat fotografie svých přátel a rodiny, aniž by je mohl vidět kdokoliv, jak se to děje právě teď, když zvolíte „Like“ nebo „Komentář“.
Bohužel nemůžeme změnit toto nastavení, protože Facebook to bohužel takhle udělal. Takže, prosím, umístěte kurzor nad mou fotografii, která se zobrazí v tomto poli (bez kliknutí) a otevře se okno. Teď přesuňte kurzor na slovo „Přátelé“, opět bez kliknutí a potom klik na „Nastavení“. Zrušte zaškrtnutí políčka „Nejdůležitější životní události“ a „Komentáře a Like“. Tento způsobí že kontakt a komunikace s rodinou a přáteli už nebude zveřejněna. Nyní, zkopírujte a vložte tento text na svou vlastní stránku (ne „Sdílet“!). Jakmile uvidím, že je to zveřejněno na Tvé stránce, udělám totéž pro tebe. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.2.14 22:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.2.14 23:07

Je to hoax :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
27.2.14 23:10
@lupeni píše:
Je to blbost ;)
http://hoax.cz/…i-komentaru/

jsi byla rychlejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.2.14 23:12

Je to jen o tom, jak si to nastavis TY. Nastaveni tvych pratel s tim nijak nesouvisi, je to blbost a nekdo se dobre bavi tim, jak se to siri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
27.2.14 23:13

Je to jen o tom, jak si to nastavis TY. Nastaveni tvych pratel s tim nijak nesouvisi, je to blbost a nekdo se dobre bavi tim, jak se to siri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
27.2.14 23:28

Jak pisou ostatni: nastavis si to sama
me by zas zajimalo, jestli se da u jedne osoby nastavit omezeni prispevku? No proste mam v pratelich cloveka, kterej ma snad stovky prispevku at statusu, fotek a nejakych ask.fm denne a uz me to rozciluje.Ale nechci ho z pratel vymazat.Ze by mi to ukazovalo napr maximalne 3 prispevky denne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
28.2.14 00:13

@alexxa jde skryt uzivatele..resp vsecky jeho prispevky..normalne tam kde vidis vsecky prispevky od vsech klikni u dotycneho u jeho prispevku v pravem rohu na takovou sipku, melo by tam byt skryt prispevek nebo uzivatele ;) to tam uz najdes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
28.2.14 00:15

@alexxa jde to nastavit tak, aby se ti příspěvky toho člověka nezobrazovali vůbec. Jen omezit to asi nejde. Jak by se to taky udělalo? Jako, že by se ti zobrazoval každý 10,20 a 30 - tý a pak už nic? Také jsem to tak měla u jedné známé. Bylo to hrozné, denně desítky úplně příšerných kýčovitých fotek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
28.2.14 07:07

@Zuzee87 @krtek7489 tak uz to mam :-) dala jsem ze uz uzivatele nechi sledovat, ale v pratelich zustal.Je to bratranec, klukovi je 15let docela se v tom placa. Jeden status jak je stastnej, druhej jak by nejradsi umrel protoze je hnusnej a nikdo ho nema rad.Pak napise, ze Kuba je nejuzasnejsi clovek na svete jak se milujou a za hodinu uz pise Kubo, proc me nenavidis.No mazec. A nakonec je tam denne snad 50× nejaky to ask.fm coz me uplne vytaci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák