Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s mvoláním od mbank? Nabízí za 300 neomezené sms,300min volání, data a volání do zahraničí. Zajímá mě jestli to za tu cenu opravdu je. A nevíte jak je to s vypovězením smlouvy u jiného operátora? Mám smlouvu u tmobile do června, prodlužují mi ji automaticky na rok, lze ji ukončit dřív? Nic zvýhodněného od nich nemám.
Díky
U O2 pokud se chce vypovědět smlouva dřív, platí se základ paušálu až do konce smlouvy-čili je to hodně nevýhodné. jinak nevím ten mbank-neznám ![]()
MBank volání má brácha, on má nabídku za 600 (u Vodafonu plná cena 1000), snad spokojený.
Pokud jde o výpověď, je možná, ale počítej s výpovědní lhůtou (bývá 2 měsíce) a s pokutou (nově max. 20% ze smlouvní částky). Čili pokud vypovíš v březnu, může se stát, že budeš platit plnou cenu paušálu do konce května a pak teda za měsíc 20 procent. (Může to být i jinak, to záleží na konkrétní smlouvě.)
@zlobikbobik ahoj mam Mvolani tedy chvilku, ale to co slibily daly-neomezene sms, 300min a 300mb net zprostredkovatel je Vodafon
mela jsem pausal od o2 odstupovala jsem od smlouvy, nic jsem neplatila (oni porusili obchodni podminky) ale jinak co vim se plati cca 200kc za kazdy mesic co ukoncis driv urcite neco takoveho bude mit i T-mobile
@zlobikbobik Ahoj, mvolání má manžel - je tam jen jeden fígl - volání je 300 minut a z toho je 100 minut do zahraničí. Ale je to jen těch prvních 100 minut. Pokud těch prvních 100 minut provolá doma, tak už do zahraničí volné minuty nemá… Manžel si to bral kvůli volání rodičům do zahraničí - zatím teda došla jen první faktura, která odpovídala. Teď čekáme na druhou ![]()
Ahoj, volání mbank nemám, ale mám tarif u T Mobile. Smlouva mi končí v květnu 2015.Včera jsem s nimi zrovna řešila předčasnou výpověď. Musí být písemná, nebo ve značkové prodejně. Je jeden měsíc, mám tarif za 390 kč. Budu za zrušení platit něco kolem 1000 mi řekli. Ještě doporučuji kouknout se na jejich stránky, přihlásit se jednorázově a zjistíš tam v jakém stavu je tvá smlouva. Stalo se mi, že mi jednu smlouvu bez vědomí změnili na dobu neurčitou, ale u té je zrušení bez poplatku.
@smilestrawberry píše:
@rejžička je to jen pro klienty Mbank
Vím. Ale to je stará akce, ne? Už neplatí.
@rejžička plati do odvolani, pokud uz nemas kod pro aktivaci staci zavolat do mbank a oni ti ho reknou
delala jsem to stejne
http://www.mbank.cz/…zby/mvolani/
Na webu to normálně mají, platit by to mělo…