Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, tak co se týká toho TM - uzavírala jsi smlouvu na nějakou dobu, ta utekla a nyní se automaticky prodlužuje po roce, takže bys v zásadě neměla nic doplácet. Rušení trvá cca měsíc - jde spíše o průtahy co se týče kancelářských věcí, než technologii jako takovou. Pro TM jsem pracovala, tedy vím, o čem mluvím. ![]()
Jinak co se týká Mvolání bych také ráda věděla bližší informace, jelikož mne opravdu láká. Také jsem u TM a jako zaměstnanec jsem měla spoustu výhod, ale momentáně nenabízí nic, co by mě skutečně zaujalo. ![]()
Zdravím, máte někdo tuto službu? Konkrétně myslím ten tarif neomezeně za 599,– Jak to funguje, zda-li to má smysl ještě pořizovat. díky E
@Slečna Ferka No už to funguje nějaký ten pátek ne? tuším od 2013? a nekde jsem četla(nebo se mýlím) že je to na určitou dobu, tak abych si to ted nevyřídila a za měsíc to třeba nekončilo
Jinak nějaké jiné záludnosti? jestli vše ok, jdu do toho
jsem u VF i mB
@Efsheny mám to hned od začátku, ale tu levnější variantu. O žádném problému nevím. Smlouva se uzavírá tuším na 2roky a pak se asi prodlužuje. Přesně to nevím. Za mě to smysl má i kdyby jen na ty dva roky.