Mvolání od mbank

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
28.2.14 19:18

Tak já tam zítra zavolám a vyptám se, díky, holky! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
1.3.14 00:39

Kód je 6020

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
19.5.14 14:32

Ahojky, tak co se týká toho TM - uzavírala jsi smlouvu na nějakou dobu, ta utekla a nyní se automaticky prodlužuje po roce, takže bys v zásadě neměla nic doplácet. Rušení trvá cca měsíc - jde spíše o průtahy co se týče kancelářských věcí, než technologii jako takovou. Pro TM jsem pracovala, tedy vím, o čem mluvím. :palec:

Jinak co se týká Mvolání bych také ráda věděla bližší informace, jelikož mne opravdu láká. Také jsem u TM a jako zaměstnanec jsem měla spoustu výhod, ale momentáně nenabízí nic, co by mě skutečně zaujalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
23.2.15 23:09

Zdravím, máte někdo tuto službu? Konkrétně myslím ten tarif neomezeně za 599,– Jak to funguje, zda-li to má smysl ještě pořizovat. díky E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
23.2.15 23:20

@Efsheny Nerozumím. Mám tu službu, funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
23.2.15 23:23

@Slečna Ferka No už to funguje nějaký ten pátek ne? tuším od 2013? a nekde jsem četla(nebo se mýlím) že je to na určitou dobu, tak abych si to ted nevyřídila a za měsíc to třeba nekončilo :D Jinak nějaké jiné záludnosti? jestli vše ok, jdu do toho :D jsem u VF i mB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
24.2.15 08:26

@Efsheny mám to hned od začátku, ale tu levnější variantu. O žádném problému nevím. Smlouva se uzavírá tuším na 2roky a pak se asi prodlužuje. Přesně to nevím. Za mě to smysl má i kdyby jen na ty dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
24.2.15 20:34

Ok, jdu do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie