E-shop pro baculky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
6.6.18 07:06

e-shop pro baculky

Dobrý den, ahoj, chci se zeptat, jestli některá z Vás nenakupuje nebo nezná nějaký šikovný e-shop či skupinu na facebooku, kde se dají sehnat pěkné a ne předražené věci na velikost XL? Za zkušenosti a tipy budu ráda. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
6.6.18 07:09

Ahoj, já nakupuji v Mangu, řada Violeta je až do velikosti 54. Ale nakupuji pouze přes eshop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
6.6.18 07:13

Mi přijde že XL je v eshopech úplně všude, ta 44 není ještě taková hrůza. Za mě super CA a Orsay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
6.6.18 08:05

Já teda velikost 46 hodně kupuju v bonprix. čekám na poštu zdarma a často mívají slevu 10%. Vše v klidu vyzkouším a případně pošlu zpět. Mám s nimi teda jenom dobrou zkušenost. Pár věcí přišlo, že to nebylo tak, jak jsem si představovala, ale tím, že to vrácení funguje v pohodě, jsem si s tím hlavu nelámala. Seženu tam třeba na sebe úplně v pohodě kalhoty. Jednak mají velký výběr velkých velikostí, ale ještě si i zvolíš délku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
6.6.18 09:05

@RencaVlkova Mohu se zeptat na Tvoji zkušenost s poštou zdarma?
Objednala jsem si nějaké tuniky - zboží přišlo postupně. Vůbec to neodpovídá obrázku. Navíc dvě tuniky stejného střihu a velikosti jsou každá jinak velká.
Zboží jsem na začátku minulého týdne poslala zpět s formulářem pro odstoupení od kupní smlouvy a ještě se mi nikdo neozval.
Mám šanci, že ty peníze ještě uvidím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
6.6.18 09:22

@azalia jasně. Trvá jim to tak 14dní, ale vždycky všechno bez problémů přijali a peníze vrátili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
6.6.18 09:43

Tchibo hlavne tricka, kalhoty, Marks Spencer spodni pradlo - kalhotky, nocni pradlo a i kostymky, svetry ve vyprodeji, Lindex tricka, tilka, CaA saty, kalhoty a z tech levnejsi obcasTakko, Tesco, Lidl eshop, Bonprix za me tedy minimalne, chce to koukat na material z jakeho to je a to vsude - preferuji bavlna, viskoza, modal…Pak jeste drahy Ulla Popken ale ty maji velikosti opravdu obri tam mam z tech nejmensich.

• Citovat
  • Upravit
24992
6.6.18 09:50

CaA hodně, občas HM, bonprix, Tako, Tchibo, Lidl mívá pěkný jednobarevný trička, ty mi vydrží věčnost… včera jsem byla v CaA, 1800 v prčicích za 5 věcí, to docela jde, z toho je jedna halenka na státnice za 700, navic nemají problém s vrácením, peníze dají na účet, já tam jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.6.18 09:57

Pěkné věci nabízí https://www.maxi-kraska.cz/
Majitelka je velmi příjemná, komunikativní a jedná slušně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák