E-shop se spodním prádlem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1078
28.12.06 15:36

E-shop se spodním prádlem

Ahojky,

můžete mi někdo poradit nějaký fajn e-shop se spodním prádlem a aby tam byly i větší velikosti.
Děkuji moc

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1667
28.12.06 16:06

www.beate-uhse.cz je to jako erotický shop, ale mají tam normální pěkné prádýlko včetně saténu. Samo tam seženeš i jinačí věci… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.12.06 17:50

Náááádherné prádlo - po porodu taky vyzkouším - je na pradylecko.cz

Jestli vyzkoušíš, napiš mi, prosím, jak jsi byla spokojena. Na fotkách vypadá opravdu skvěle, ale právě ty větší velikosti jsou tak zrádné a já ještě neměla odvahu si bez zkoušení koupit třeba podprdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.06 19:33
  • Citovat
  • Upravit
250
29.12.06 08:26

Já nakupuju na www.anetapradlo.cz a jsem spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.12.06 15:27

Natrefila jsem před časem na obchod www.astratex.cz , ale nemám zkušenost, já bych si prádlo totiž zásilkově nekupovala

Petra

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.12.06 18:58

Tak ja mam velky kozy 90 DD :-)))) takze nakup po netu neriskuju. Jednou za cas -obzvlast kdyz jsou slevy- vyrazim po osvedcenych znackach Triumph, Felina a MarksSpencer. Koupim 3-4 ks a mam na rok vystarano.
Pokud jsem nemohla, tak jsem si pres net uvedene znacky a kolekce co uz mam doma. Novy typ-tvar podprsenky nevyzkouseny bych si po netu nekupovala, ale je to jen moje zkusenost.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
1078
30.12.06 14:28

Ahojky,

jenže 90DD je pro mě malé, takže musím šáhnout ještě po větších a normálně v obchodě takové velikosti nemají a když natrefím, tak ta podprsenka vypadá jako pro 60 letou babku a je fakt hnusná. Proč se pěkné podprsenky dělají jen pro prsa A,B,C.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.06 16:32

Mám80 F ideální je G, ale to jsou hrůzy. Nechávala jsem si podprsenky šít, byly krásné, ale natáhly se a vůbec bedrží, Nyní nedám dopustit na zmenšovaku Triumph, ale asi zkusím i to z pradylecko.cz.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák