Easy walker duo sourozenecký

6
15.9.14 19:07

Easy walker duo " sourozenecký "

Ahoj maminky, prosím Vás ti kteří mají EW duo a používají ho jako sourozenecky, měla bych prosbičku, děti mame brzy po sobě a mám doma už EW duo sporťak s tím že jsem chtěla doukoupit jednu Autosedačku a korbičku s adaptery, ale dnes jsem se snažila odstrojit stranu kde bude korba a vše se mi povedlo sundat až na boudičky ktere jsou spolu spojene uprostřed:-( to je mám od sebe odšroubovat nebo jde sundat jen jedna? rok vyroby podle prodavajici z bazaru by měl byt 2009 prosím prosím o pomoc :srdce: děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s EasyWalker DuoWalker?

Přidejte zkušenost s EasyWalker DuoWalker
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115
15.9.14 19:15

Ja mam doma pripraveny sourozenecky EW duo, pro deti 13 mes.od sebe. Druhe zatim jeste v brisku :) A ano, boudicka sportaku se odsroubovava, jen ta jedna. Rok vyroby mam 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.9.14 19:49
@Ivanas85 píše:
Ja mam doma pripraveny sourozenecky EW duo, pro deti 13 mes.od sebe. Druhe zatim jeste v brisku :) A ano, boudicka sportaku se odsroubovava, jen ta jedna. Rok vyroby mam 2010.

Supééér moc děkuju za rychlou odpověď :kytka:, takže se nemusím obávat že jsem koupila blbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.9.14 19:55

Urcite ne. Ja koupila minuly mesic a pani mi to vse ukazala. Je to fakt jen na sroubky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.9.14 20:00
@Ivanas85 píše:
Urcite ne. Ja koupila minuly mesic a pani mi to vse ukazala. Je to fakt jen na sroubky :)

já právě koukala i na fotky různě a nikde nic nebylo vidět až tady viz foto, tak jsem si zhluboka oddychla :)

ještě jednou děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
13.1.16 17:08

Holky nebudete některá prodávat korbičku na easy duo? chci ho jako sourozenecký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
19.2.16 19:15

Mám takový dotaz, pokud si pořídím Easywalker z roku 2012 se dvěma sportovníma korbama a dokoupím si hlubokou korbu z roku 2015 - bude ta hluboká korba adaptabilní s konstrukcí z roku 2012? Má někdo zkušenost? Nebo neprodává někdo easy walker jako sourozenecký již nakombinovaný - hluboká a sportovní verze? Budu mít holky od sebe 19 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.2.16 19:39

@Miriska Na verzi z 2012 bude sedet nova korba. Na verze z casti roku 2011 a starsi jsou jine. Starsi verze ma kulate trubky konstrukce, od 2011 trochu zplostele zrubky konstrukce, snad se dobre vyjadruji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
19.2.16 20:43

@Ivanas85 Děkuji moc, rozumím :-) 2012 a 2015 by mohlo sedět? ;) Ještě se poptám majitelky, jaké má trubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.2.16 08:33

@Miriska pokud je to opravdu model 2012, tak to bude sedet. A presne overis podle trubek a take podle brzdy treba, starsi modely mely brzdu nozni, ze jsi na ni slapala uprostred - mezi koly, u noveho modelu po stranach - u kol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí