Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, máte někdo zkušenost s tímhle „nakladatelstvím“ nebo co to přesně je? Švagrové se pro dítko strašně líbila tahle knížka http://www.editionsatlas.cz/…-statku.html a já jsem přemýšlela, že bych jí to koupila, malej bude mít brzy narozky, tak bych měla aspoň dárek. Jen bych nerada naletěla
. Děkuji ![]()
tu firmu znám,máme kolekci poznáváme svět,teda část vyjde to draze. Ale neměla jsem s nima nidky žádný problém
Mají tam právě ty zvířátka za 99kč, tak jsem se jen chtěla ujistit, že je to slušná firma, děkuji ![]()
V nabídce mají také prý model auta Tatra 148,Poslali nějaký čínský nedodělek a ne model! Ještě mají tu drzost napsat že je to pro sběratele a znalce, spíš pro pitomce! Pokud si věc necháte zdarma jak slibují zavážete se dostávat předražené věci každou chvíli a zaplatíte jim velké peníze za nic! Tím že si zdarma zásilku ponecháte tak se zavážete k odběru hodně předražených věcí a i když je nepřevezmete budou vymáhat peníze i přes vyděračskou firmu!!!
Já mám sadu knih od editions atlas a jsem s nimi naprosto spokojena. Jsou přehledné a dají se v nich snadno vyhledat informace ![]()
Také mám od nich pouze začátek kolekce poznávám svět. Zbytek jsem odhlásila. Přijde mi to pro naši malou zatím zbytečné a myslím, že knížky jsou lepší než nějaké karty. Ale tak máme doma aspoň ten začínající boxík, pár karet a plyšovou hračku jako dárek ![]()
Jsou to pěkní darebáci a podvodníci. Objednal jsem pro synka traktůrka za cca stokorunu. Přišel i s nějakýma hodinkama něco přes stovku…povidám ok teda a zaplatil jsem.Za měsíc mě přišly další hodinky…hm…už za 500,– Zaplatil jsem teda. Další měsíc jsem už hodinky doručovatelce vrátil že to nechci.Za pár měsíců mě přišla upomínka, že jim dlužím za dvoje hodinky…teda ty druhé a třetí co jsem vrátil!!!
Neskuteční podvodníci…z tisícikoruny už je 1200-psal jsem jim email a prý vše teda ok a zase mám upomínku!!!
Pryč od nich..NIC!!!
Víte někdo, kolik karet je kompletní stav edice POZNÁVÁM SVĚT (kartičky pro děti) prosím? Máte to někdo nasbírané celé? Ja sbírám chvilku a moc se mi to líbí, akorát je to teda dost drahé. Tak se snažím dopočítat, kolik by stálo dosbírat vše. Ale ten konečný počet karet je záhada. Nikde to nemůžu najít ![]()
@adlita to netusim, ale ja to v nadseni pro dceru take zbirala. Pak jsem s nima zacala mit problemy. Chodily mi karty, ktere jsem uz doma mela, tak jsem jim to x vratila a zazadala je o ukonceni. Maji v tom bordel a spousta lidi je snima nespokojenych a drahe to maji take jako potvora ![]()
@Lilalu Me uz taky prisla jedna zasilka 2×, ale nic po me vracet nechteli a zadarmo mi poslali tu spravnou, ktera mi chybela. Ostatne nechapu, proc to posilaji tak na preskacku?! Mam balicky s nejruznejsimi cisly :-/ Jak mam mit prehled o tom, co mam mit a co ne..
@adlita to mi taky vadilo, že to posilaly preskacku. Tak mame aspon par karticek a az bude holka zralejsi, budem spolu skladat ason to malo ![]()