Bazar kočárků Chrudim, Pardubice

22.1.12 01:27

bazar kočárků Chrudim , Pardubice

Holky poraďte bazar kočárků a dětských věcí v Chrudimi , Pardubicích a okolí…čekám 4 dítko , a potřebuju dokoupit věci , který už vlivem času dosloužily, , hlavně mě zajímají kočárky , náš starý z polska poctivě vozil moje 3 děti 10 let ale další dítko už bohužel nezvládne :-( ..... díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1812
22.1.12 05:37

Ahoj, zkusenosti s bazarem nemam, protoze nam ho nastesti koupi rodice kocarek, ale myslim, ze je tady nejaky bazarek na Masarykove namesti, jak prodavaji kocarky, tak ze tam je i bazarek, ale nevim, nikdy jsem tam nebyla…Jinak detske veci holky hodne kupuji prez mimibazar…tak zkus mrknout tam… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
22.1.12 06:37

Zrovna včera jsem chtěla založit podobné téma…
Mně šlo spíš o bazar přímo mezi maminkami..Moje sestra žije v menším městě a pravidelně 2krát do roka se u nich pořádá bazárek, kde se dá sehnat spousta krásných věcí…
Uvítala bych něco v Pce, ale bohužel o ničem takovém nevím..

Co vím, tak v ul.Bratr.Veverkových je bazar s dětským…A pak na Karlovině…tam je to taková hrabárna :roll: , ale viděla jsem tam pár hlubokých kočárků třeba za 1500,–..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
22.1.12 09:18
monatkaa píše:
Ahoj, zkusenosti s bazarem nemam, protoze nam ho nastesti koupi rodice kocarek, ale myslim, ze je tady nejaky bazarek na Masarykove namesti, jak prodavaji kocarky, tak ze tam je i bazarek, ale nevim, nikdy jsem tam nebyla…Jinak detske veci holky hodne kupuji prez mimibazar…tak zkus mrknout tam… :think: :)

Jinak k upresneni - Masarykovo namesti v Chrudimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.1.12 09:22

Teď nově v pasáži sv.Jána, mají tam kočárky, hadříky, sedačky, všechno.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
22.1.12 10:58

Je to trochu dál, ale Krtkův ráj v Hradci Králové  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 13:00
monatkaa píše:
Ahoj, zkusenosti s bazarem nemam, protoze nam ho nastesti koupi rodice kocarek, ale myslim, ze je tady nejaky bazarek na Masarykove namesti, jak prodavaji kocarky, tak ze tam je i bazarek, ale nevim, nikdy jsem tam nebyla…Jinak detske veci holky hodne kupuji prez mimibazar…tak zkus mrknout tam… :think: :)

V tý Chrudimi to vím kde je , ale je mi tam hrozně nepříjemná obsluha - takže odtamtud radši dál :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
22.1.12 13:15
Lesní žínka píše:
monatkaa píše:
V tý Chrudimi to vím kde je , ale je mi tam hrozně nepříjemná obsluha - takže odtamtud radši dál :roll:

Ja tam nikdy nebyla, tak nedokazu posoudit, jen ze chodim okolo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
22.1.12 13:39
Lesní žínka píše:
monatkaa píše:
V tý Chrudimi to vím kde je , ale je mi tam hrozně nepříjemná obsluha - takže odtamtud radši dál :roll:

Myslíš toho 150kg vážícího smradlavýho pána ?

Byli jsme před rokem v nějakým bazaru v Chrudimi a měli tu čest ! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
22.1.12 13:59

já vím o tomto dětském bazaru v Chrudimi http://www.detskybazarchrudim.cz/ a pak je ještě jeden když se jde z náměstí k širokým schodům tak před nima po pravé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.4.13 17:15

bazarek pardubice

Podivejte se do pataska v pardubiich je naproti tescu v patre..super bazarek obcas tam maji kocarky a super hadriky na deti…pekne roztridene a prijemna prodavacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák