Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, máte někdo zkušenosti se slevami v DM drogerii? Když mám tu jejich slevovou knížku za 150bodů, mám tam jokera 25% na nejdražší produkt, 10% na celý nákup a ještě třeba slevový kupon 50% třeba na fotoknihu, můžu to uplatnit vš najednou? Třeba na zmíněnou fotoknihu, dám kupon 50%, slevu 10% na celý nákup a ještě toho jokera? To by asi neprošlo, co?
TO pochybuji
URčitě to tak nepůjde,to by ta kniha vyšla skoro zadarmo
![]()
Já myslím,že to nevadí,já to tak dělám a nic mi nikdy neřekli.
Ale nemužeš použít ten joker na tu fotoknihu,ale na jiný výrobek,aby jsme si rozumněli.
určitě se dá kombinovat sleva na 1 kus + sleva na celý nákup … několikrát jsem využila a nebyl problém …
my tedy slevy kombinujeme - např. 25 % na plínky a 10 % na celý nákup. není to problém.
Můžeš dát slevu 25% na nejdražší produkt + 10% na celý nákup nebo slevu na fotoknihu + 10% na celý nákup ![]()
Cituji z kuponku:Slevu z kuponu nelze sčítat s jinými produktovými slevovými kupony.Lze kombinovat pouze se slevou na celý nákup.Takže ten 25% joker nejde a ten 10% jde.
jo,děkuju, jsem si říkala, že by to bylo moc sci-fi
a třeba ten joker jde použít jen na jedno balení plen nebo když koupím 5 balíků stejných plen, tak na všechny ty balíky. To asi taky ne, co? Potřebuju 5 jokerů, že?
terinka4444 píše:
jo,děkuju, jsem si říkala, že by to bylo moc sci-fia třeba ten joker jde použít jen na jedno balení plen nebo když koupím 5 balíků stejných plen, tak na všechny ty balíky. To asi taky ne, co? Potřebuju 5 jokerů, že?
JO,je to pouze jen na jeden kus,to bys toho chtěla moc
![]()
terinka4444 píše:
jo,děkuju, jsem si říkala, že by to bylo moc sci-fia třeba ten joker jde použít jen na jedno balení plen nebo když koupím 5 balíků stejných plen, tak na všechny ty balíky. To asi taky ne, co? Potřebuju 5 jokerů, že?
ano, na 5 balíků by ti jeden joker nestačil
.
terinka4444 píše:
jsem si říkala, že by to bylo lidové![]()
![]()
![]()
víc než lidové
![]()
Tak jsem taky chtěla něco napsat,ale vy už to vše víte takže nic. ![]()