Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Casto se mi stava, ze v sekaci kupovane obleceni voni (nekdy voni cely sekac).
Bude to asi prasek, avivaz apod. Netusite, co - znacka - by to mohlo byt?
Je to takova jemna nevtirava elegantni vune. Neni nicemu podobna - zadna kytka, koreni, ani zadny vonavce. Označila bych ji jako svezi.
tak teď si mě úplně dostala, přesně tohle tvrdí moje máma, že prý snad maj pro ty sekáčky speciální aviváže! já na ní vždycky koukám jak na blázna!
tak jsem zvědavá na odpovědi
![]()
Holky, tak to jsme 3! Taky mě to zajímá- taková zvláštní- ničím nenahraditelná vůně…co to může být? ![]()
Co vím, tak ty hadry se něčím, než je dají to těch pytlů, desinfikují a ošetřují proti hmyzu … že by to byla ona svěží vůně?
Tak teda na odpovědi si taky počkám ale mně to teda nevoní spíš naopak ale ráda si přečtu čim to ![]()
Mě to teda taky spíš smrdí
Ale zrovna předevčírem mi přišel balík oblečků ze sekáčku a zarazilo mě, že je to cítit přesně tak, jako když vlezu do sekáče u nás ve městě ![]()
mě to taky smrdí ale vím co myslíš
podle vůně se pozná sekáč..
tasa píše:
Casto se mi stava, ze v sekaci kupovane obleceni voni (nekdy voni cely sekac).
Bude to asi prasek, avivaz apod. Netusite, co - znacka - by to mohlo byt?
Je to takova jemna nevtirava elegantni vune. Neni nicemu podobna - zadna kytka, koreni, ani zadny vonavce. Označila bych ji jako svezi.
myslím,že je to tím chemickým ošetřením
Taky mi to smrdí
Ale je fakt, že sekáč má prostě svůj specifický odér. Myslím, že to bude způsobeno nějakou desinfekcí či tak něco..
Mně to taky smrdí,..... skororo se tý vůně štítím, ale v sekáčích normálně nakupuju..
Evikk píše:
Co vím, tak ty hadry se něčím, než je dají to těch pytlů, desinfikují a ošetřují proti hmyzu … že by to byla ona svěží vůně?
Nevím proč, ale nějak se mi vybavil Biolit
.
Já nevím, ale asi bych se zeptala přímo té prodavačky v tom sekáči, co to je? Třeba to bude vědět. Anebo se poptá i ona, když to vědět nebude
.
Holky a i kdyby to byla spešl aviváž (což si teda nemyslím) vy byste si jí koupili? Ti kterým to voní? Aby si všichni říkali - ta voní jak sekáč ![]()