Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Evikk píše:
Co vím, tak ty hadry se něčím, než je dají to těch pytlů, desinfikují a ošetřují proti hmyzu … že by to byla ona svěží vůně?
Nevím proč, ale nějak se mi vybavil Biolit
.
Já nevím, ale asi bych se zeptala přímo té prodavačky v tom sekáči, co to je? Třeba to bude vědět. Anebo se poptá i ona, když to vědět nebude
.
Holky a i kdyby to byla spešl aviváž (což si teda nemyslím) vy byste si jí koupili? Ti kterým to voní? Aby si všichni říkali - ta voní jak sekáč ![]()
valkil píše:
no vidíte a mě to smrdí
Mě to taky vadí, hodně… Okamžitě peru, někdy i několikrát, dokud necítím pouze svůj prací prostředek.
většinou mě to v sekači smrdi
,ale znam pani,co ma dětsky a pere si věcičky sama a to je vuně ![]()
Kallkapa píše:
Holky a i kdyby to byla spešl aviváž (což si teda nemyslím) vy byste si jí koupili? Ti kterým to voní? Aby si všichni říkali - ta voní jak sekáč
valkil píše:
no vidíte a mě to smrdí
Taky mi to smrdi, ale je pravda, ze ta „vune“ je takova zvlastni a maji to jen sekace.
Ta „vůně“ nebude asi nic dobrého, ve velkoskladech se second hand zbožím bývá i někde uvedené, že je nutné oblečení pořádně vyprat kvůli dezinfekci nebo co to je, myslím, že jedno vyprání je kolikrát i málo, zvlášť u oblečků pro děti. Přesně proto to specifické a nezaměnitelné aroma ![]()
Mně to smrdí. V těhotenství bych se z toho pozvracelo. Taky se toho pachu „štítím“
Mě to mj. taky smrdí, ale žádný prášek ani aviváž to nejsou. To se v sekáčích vůbec nepoužívá. Věci jsou desinfikované párou, toť vše. Je možný, že nějaký majitel sekáču věci před vystavením ještě pere, ale to silně pochybuji.
nepřihl. Hana píše:
Mě to mj. taky smrdí, ale žádný prášek ani aviváž to nejsou. To se v sekáčích vůbec nepoužívá. Věci jsou desinfikované párou, toť vše. Je možný, že nějaký majitel sekáču věci před vystavením ještě pere, ale to silně pochybuji.
ono se to desinfikuje nejen parou, ale vysiřuje se to. z toho myslím ta vůně-smrad. a znám i takové sekáče,kde opravdu majitelka pere a dokonce i žehlí ![]()
Mě to taky hrozně voní, ráda k tomu čuchám
(a fakt nejsem ujetá), ale na svoje oblečení bych si to určitě nedala. Právě proto, že nechci být cítit jako sekáč, že?
Jinak si myslím, že to bude vůně nějakého toho chemického ošetření, podle mě se s tím ani nic jiného nedělá.