Vůně v sekáči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
19.1.12 15:27
Evikk píše:
Co vím, tak ty hadry se něčím, než je dají to těch pytlů, desinfikují a ošetřují proti hmyzu … že by to byla ona svěží vůně?

Nevím proč, ale nějak se mi vybavil Biolit :lol: :lol: :lol: :lol: .

Já nevím, ale asi bych se zeptala přímo té prodavačky v tom sekáči, co to je? Třeba to bude vědět. Anebo se poptá i ona, když to vědět nebude :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.1.12 15:29

Holky a i kdyby to byla spešl aviváž (což si teda nemyslím) vy byste si jí koupili? Ti kterým to voní? Aby si všichni říkali - ta voní jak sekáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
19.1.12 15:41
valkil píše:
no vidíte a mě to smrdí :oops:

Mě to taky vadí, hodně… Okamžitě peru, někdy i několikrát, dokud necítím pouze svůj prací prostředek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
19.1.12 15:45

většinou mě to v sekači smrdi :think: ,ale znam pani,co ma dětsky a pere si věcičky sama a to je vuně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
19.1.12 15:46
Aj mne to smrdí..
Kallkapa píše:
Holky a i kdyby to byla spešl aviváž (což si teda nemyslím) vy byste si jí koupili? Ti kterým to voní? Aby si všichni říkali - ta voní jak sekáč :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: presne to mi napadlo.. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.1.12 15:47
valkil píše:
no vidíte a mě to smrdí :oops:

Taky mi to smrdi, ale je pravda, ze ta „vune“ je takova zvlastni a maji to jen sekace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
19.1.12 15:58

Ta „vůně“ nebude asi nic dobrého, ve velkoskladech se second hand zbožím bývá i někde uvedené, že je nutné oblečení pořádně vyprat kvůli dezinfekci nebo co to je, myslím, že jedno vyprání je kolikrát i málo, zvlášť u oblečků pro děti. Přesně proto to specifické a nezaměnitelné aroma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
19.1.12 16:03

Mně to smrdí. V těhotenství bych se z toho pozvracelo. Taky se toho pachu „štítím“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
19.1.12 16:06

Mě to mj. taky smrdí, ale žádný prášek ani aviváž to nejsou. To se v sekáčích vůbec nepoužívá. Věci jsou desinfikované párou, toť vše. Je možný, že nějaký majitel sekáču věci před vystavením ještě pere, ale to silně pochybuji.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.1.12 16:16
nepřihl. Hana píše:
Mě to mj. taky smrdí, ale žádný prášek ani aviváž to nejsou. To se v sekáčích vůbec nepoužívá. Věci jsou desinfikované párou, toť vše. Je možný, že nějaký majitel sekáču věci před vystavením ještě pere, ale to silně pochybuji.

ono se to desinfikuje nejen parou, ale vysiřuje se to. z toho myslím ta vůně-smrad. a znám i takové sekáče,kde opravdu majitelka pere a dokonce i žehlí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
29436
19.1.12 16:37

Mě to taky hrozně voní, ráda k tomu čuchám :mrgreen: (a fakt nejsem ujetá), ale na svoje oblečení bych si to určitě nedala. Právě proto, že nechci být cítit jako sekáč, že? :P Jinak si myslím, že to bude vůně nějakého toho chemického ošetření, podle mě se s tím ani nic jiného nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
19.1.12 21:12

tak u nás to v jednom sekáči smrdí a ve druhém voní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie