Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
prosím prosím maminky, kdo má zkušenosti s nakupováním v anglii poraďte mi stránky nebo a co a jak a kde.. vím že se tam dá nakoupit fakt za prima ceny… prosím
http://www.nakupovani-v-anglii.cz/
kupovali jsme pres tuto stranku kocarek a super.Skvela komunikace a velky vyber obchodu z kterych objednavaji ![]()
stejná zkušenost s www.nakupovani-v-anglii.cz - za mě také super ![]()
Prosím na těchto stránkách,nakupovala jste některá u zary,když kliknu na tuto stránku,tak se mi objeví různé státy,na který se přihlásit?
andrys23 -) zeptejte se raději na kontaktním emailu, ale možná že Ireland?
biduška píše:
stejná zkušenost s www.nakupovani-v-anglii.cz - za mě také super
i já se musím přidat, nakupovala jsem přes ně už párkrát a vždycky naprosto bez problémů ![]()
Jitulinek26 píše:biduška píše:i já se musím přidat, nakupovala jsem přes ně už párkrát a vždycky naprosto bez problémů
stejná zkušenost s www.nakupovani-v-anglii.cz - za mě také super
a jsou tam i věci adidas nike … fila puma atd atd?
mně se tam ukazovaly ceny v Kč, napiš si o stránku v librách na kontaktní mail.
@Jája.U píše:
a jsou tam i věci adidas nike … fila puma atd atd?
Jo, jsou, ale je to jako v obchodě sportsdirect.
ahojky, já nakupuji často na petsport.cz nebo bezvasport.cz - jsou to věci dovezené z anglie ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat. A tak teda těch 36 Kč libra, tam je zahrnuto i sprostředkování? Plus poštovné v uk a v čr? Myslím odkaz www.nakupovani-v-anglii.cz ![]()
Jestli kupujes z tech obchodu, co tam ma napsane, tak platis 36 za libru a jenom postovne po CR. Po Anglii postu neplatis. ![]()
Ja jsem byla s manzelem v Anglii v srpnu, on pracovne, ja na vylete a ten sportdirect super! zkus mrknout na jejich stranky ![]()
V Anglie, jsou levné možná tak sportovní značky. Které jsou u nás předražené, pokud jedete nakupovat luxusní modu (Armani, Prada, atd…) Ceny jsou příšerné a k tomu daleko jiné kolekce, takže nemáte šanci si vybrat. Jediné co je na Anglie dobré je elektronika..