Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nic za to nechci, je škoda to nechat propadnout, když to někdo může využít ![]()
@andy89 píše:
Nic za to nechci, je škoda to nechat propadnout, když to někdo může využít
dobře ![]()
Ahojte maminky, sháním slevové kuponky na Gravimilk, nemáte některá? Předem moc děkuju!!! ![]()
Nabízím slevu do Hervisu, na prostředky do myčky Somat, dětské kuponky (ubrousky, nějaká mléka, kosmetika, příkrmy atd.), slevy ze 150b i 100b knížek.
Maminky, nevite nektera prosim kdyz mam dm kupon na Nutrilon 3 a potrebuju jeste Nutrilon 2,muzu ten kupon pouzit? diky
@alzbeta55 píše:
Maminky, nevite nektera prosim kdyz mam dm kupon na Nutrilon 3 a potrebuju jeste Nutrilon 2,muzu ten kupon pouzit? diky
Ano ![]()
Sháním kuponky na Nutrilon.
Nabízím kuponky na Sunar nutra defense a několik kuponků na Hipp bio combiotic. Dále příkrmy sunárek (několik), nápoj Hipp, příkrmy ovocné babylove, pitíčka Kubík.
Babylove a huggies ubrousky do března a plenky do března.
@LendulkaM Ahoj mám 2 kupóny na Nutrilon (25% sleva) do 30.9.2013. Vyměnila bych za kopóny na ubrousky babylove ![]()
@Katjinka Pokud bys měla na mléko Babylove, tak bych brala nebo za něco vyměnila ![]()
Mám toto
Ještě mám někde knížku od 7 měsíců, ale nmohu ji ted' najít. Nemáte někdo kuponky navíc na skleničky?
Nabízím ještě i plenky babylove pro novorozence, dále vel. 2, pak nature midi a maxi a slipové vel. 4 maxi. Vyměním za kuponky na Nutrilon.
@Katjinka Měla bych zájem o kuponek na mléko Babylove. Ráda za něco vyměním ![]()