Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,
prosím o radu, sháním kojící nebo zavinovací šaty na svatbu kamarádky koncem června, budu zrovna v šestinedělí.., tak hledám nějaký lehce sváteční šaty hlavně aby se v nich dobře kojilo.
Moc děkuji za tipy ![]()
Mě by se líbily šaty něco na tenhle způsob http://moda.aukro.cz/…8148634.html
A co tyhle? http://www.bonprix.cz/bc/offer.htm?…
Já v Bonprixu hodně nakupovala před těhu a v těhu. Teď toho na sebe moc nepotřebuju, tak oblečení moc nekupuju. Když si velikost odečteš z těch jejich tabulek, tak by Ti měla sedět. Mně teda sedí. Klikla jsem na jedny šaty, ale na výběr jich mají mnohem víc. Jukni se ![]()
Taky jsem si teď objednávala z Bonprixu a stejný problém budu zanedlouho řešit, ještě v šestinedělí se mi vdává sestra. A vůbec jsem nepomyslela na to, že šaty budou muset být praktické po této stránce, jsem praštěná. Takže děkuju vlastně za tipy! A v bonprixu opravdu velikosti sedí, nemůžu se ztěžovat!
Já na Bonprix nedám dopustit. Kupovala jsem si tam i těhotenské džíny a nechodila jsem v jiných. I těhu halenky byly super
A problím s oblečením v době kojení jsem taky řešila
proto jsem si na to hnedle vzpoměla ![]()
Tak holky, hodně štěstí a dobré pořízení ![]()
Ten Bonprix vypadá fakt dobře, jen si říkám, že po porodu budu mít na 100% nějaký břicho, tak aby to v těch šatech nebylo moc vidět, jinak ty červený se sponkou jsou bezvadnýýý, …ale zasecj nemůžu jít v pytli přeci ![]()
Řešim úplně totéž, mám být svědkyně sestře a to nejde jít jen tak v něčem, ona pojímá svatbu dost ve velkém stylu, a tak mi to od včera leží v hlavě. A nemůžu si šaty vybrat až podle situace po porodu, protože svatba bude čtyři týdny po mém termínu, pár dní v porodnici, a nemůžu spoléhat, že mi pak fofrem přijdou do svatby. Nechci tam vypadat jako nějaký žok, bude to v létě, takže přes sebe třeba nebudu moct obléknout nějaký hodně rozevlátý volný svršek. Nejspíš risknu takové nějaké podobné šaty těm červeným, objednám je a děj se vůle boží. ![]()
Ahoj Jadlo,
tak to máme fakt stejnou situaci na chlup:-), jen „naštěstí“ nejdu jako svědkyně:-). Ale ta svatba bude asi taky dost hogo fogo a jen si tak říkám, že 4 týdny po porodu to bude asi docela mazec… Objevila jsem ještě docela pěkný šaty, ale jsou vyprodaný, ale třeba by se daly sehnat i jinde:http://www.obchodrodinka.cz/detail.php?…
ahoj a kdyby jsi něco našla dej vědět ![]()
Jsou krásné! A i pěkná barva, omrknu, co dá ještě kde najít a dám sem případné tipy. ![]()
Zdravím maminky, ráda bych si koupila letní šaty, ve kterých budu schopná nakojit dceru a nebudu se u toho muset vyslíct do kalhotek
.
Něco obyč, nad kolena, vzdušné ale NE těhotenskéééééé. Existují takové?? ![]()
@aleaa Tak to úplně nevím co si představuješ. Já koupila od firmy Jožánek.
Dobry maj ve victoriagrace. Jsou tehotenske i pouze kojici a krasne
@aleaa Pěkné má Victoria Grace. Ony teda sice těhotenské jsou, ale ty, které mají áčkový střih, jsou splývavé, jsou z kvalitního příjemného materiálu a vypadají moc hezky i na netěhotné postavě. Já si je právě plánuju koupit na léto (to už budu pravděpodobně po porodu) hlavně na kojení.