Eeg nález abnormality

7157
1.9.14 08:51

eeg nalez abnormality

Ahoj, cca 3mesice zpet jsem byla na eeg, vysly nejake abnormality, v patek kontrola eeg a opet abnormality, nalez se nezhorsil, je stejny.. Co vlastne znamenaji ty abnormality, mam se bat?? Muze to mit souvislost s divnym tlakem so hlavy az motanim, ktere uz mam ty tri mesice???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
1.9.14 08:54

Může to znamenat naprosto cokoliv, tohle ti nikdo neřekne to je na neurologovi, on tě vyšetří a dá všechny výsledky dohromady. Tohle je jak mít střep a hádat z čeho je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.9.14 08:57
@paola white píše:
Může to znamenat naprosto cokoliv, tohle ti nikdo neřekne to je na neurologovi, on tě vyšetří a dá všechny výsledky dohromady. Tohle je jak mít střep a hádat z čeho je.
:,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.9.14 09:00

@kelynka neboj nemusí to znamenat nic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.9.14 09:07
@paola white píše:
@kelynka neboj nemusí to znamenat nic :hug:

Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
1.9.14 09:22

Já byla taky na eeg kvůli občasným migrénám. Mám tam prý nějaké změny, které mohou souviset s těmi migrénami :nevim:. Důležitější bylo pro mě CT mozku, kde jsem čistá, takže to moc neřeším. Myslím, že to nic hrozného nebude.
A piješ pořádně.? Já moc nepila a motání a jakoby divně mi bylo skoro pořád. Pak jsem změnila jídelníček a hlavně dodržuji, tedy snažím se, pitný režim a ťuk, ťuk, od dubna zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
1.9.14 10:14

@kelynka Jaka abnormita a kde? Obecne tedy pokud tam nemas hroty, tak je to nespecificke a muze to byt od cehokoli. Osobne delam vzdy pro jistotu CT nebo MR. Ale migrenicky maji nejakou nespecifickou abnormitu casto a ostatne ony se abnormity najsou i u uplne zdravych lidi, kazdej je jinej a co je dobre? Tak vyloucit vaznejsi priciny a pak uz byt v klidu, zejmena pokud se to nehorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 10:28

@kelynka a proc jsi se nezeptala taM? :zed:

• Citovat
  • Upravit
43035
1.9.14 10:43
@KackaDoup píše:
@kelynka a proc jsi se nezeptala taM? :zed:

oni lidi byvaji z takovych informaci vetsinou vykuleni a hnedka nevedi, na co by se vlastne meli ptat. Pak uz se stydi tam volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 10:47

@Pudloslava já uz jsem se to naucila..

• Citovat
  • Upravit
43035
1.9.14 10:50
@KackaDoup píše:
@Pudloslava já uz jsem se to naucila..

tak to vis, ze je rozumnejsi zeptat se u zdroje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.9.14 11:33

@Pudloslava ano, byla jsem z toho vykulena :oops: :oops:.. zitra bych tam mela jit, tak snad mi rekne vic.. :,( Snad to bude v poradku.. neco rikal, ze na temeni v hlave, nekde tam :nevim:.. fakt jsem z toho byla mimo.. Ted me jen zajima, jestli to muze mit souvislost s tim motanim nebo tlakem do hlavy :zed: a hlavne, at je to ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
1.9.14 11:36

@kelynka vypis si vsechno na zitra na co se chces zeptat…a neodchazej dokud vse nebudes vedet :hug: lekar tam od toho je. V nevedomosti nemuzes byt ;)

• Citovat
  • Upravit
43035
1.9.14 11:37
@kelynka píše:
@Pudloslava ano, byla jsem z toho vykulena :oops: :oops:.. zitra bych tam mela jit, tak snad mi rekne vic.. :,( Snad to bude v poradku.. neco rikal, ze na temeni v hlave, nekde tam :nevim:.. fakt jsem z toho byla mimo.. Ted me jen zajima, jestli to muze mit souvislost s tim motanim nebo tlakem do hlavy :zed: a hlavne, at je to ok..

tak na 98% to bude dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.9.14 11:37

CT mozku bylo v poradku, akorat nebylo delane s kontrastni latkou, ale tak to snad nevadi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí