Eeg nález abnormality

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
10.4.15 13:18
@Pudloslava
@Anonymní píše:
Prosím tě, a co ty moje generalizovana pásma ostrých vln? Může to mít zdravý člověk?

Já je mám celý život. A kromě občasných (jednou za dva roky) migrén a normálních bolestí hlavy, které má každý, mi z neurologického hlediska NIC NENÍ.

Na mých bolestech hlavy je zajímavé leda to, že přesně vím, čím jsou provokované. (změna spánkového rytmu nevyspání/ a překvapivě mnohem hůř přespání, kdybych se víc přespala, možná bych si vyrobila i blicí migrénu s výpadky zorného pole a změny teplot, což asi souvisí s roztahováním a smršťováním cév) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.15 15:38

Tak jsem si dnes vyzvedla výsledky CT, závěr u radiologa je: přiměřený nález, mozek bez ložiskových změn, odnesla jsem i s CD k neurologovi, tak doufám, že ten tam už nic nenajde a přiměřeným nálezem to zůstane :) Uff…byla jsem vyděšená tím eeg nálezem, nebo mám ještě vyžadovat MR? Či opravdu může být ten nález abnormní bez jakékoliv příčiny?

• Citovat
  • Upravit
36556
16.4.15 16:33
@Anonymní píše:
Tak jsem si dnes vyzvedla výsledky CT, závěr u radiologa je: přiměřený nález, mozek bez ložiskových změn, odnesla jsem i s CD k neurologovi, tak doufám, že ten tam už nic nenajde a přiměřeným nálezem to zůstane :) Uff…byla jsem vyděšená tím eeg nálezem, nebo mám ještě vyžadovat MR? Či opravdu může být ten nález abnormní bez jakékoliv příčiny?

Promiň, ale kolikrát máš v plánu se na to ještě zeptat? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.15 16:39

To nevím :D Poslední dva týdny jsem z toho byla úplně hotová, nejedla jsem, nesoustředila se na nic…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex