Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Prosím tě, a co ty moje generalizovana pásma ostrých vln? Může to mít zdravý člověk?
Já je mám celý život. A kromě občasných (jednou za dva roky) migrén a normálních bolestí hlavy, které má každý, mi z neurologického hlediska NIC NENÍ.
Na mých bolestech hlavy je zajímavé leda to, že přesně vím, čím jsou provokované. (změna spánkového rytmu nevyspání/ a překvapivě mnohem hůř přespání, kdybych se víc přespala, možná bych si vyrobila i blicí migrénu s výpadky zorného pole a změny teplot, což asi souvisí s roztahováním a smršťováním cév) ![]()
Tak jsem si dnes vyzvedla výsledky CT, závěr u radiologa je: přiměřený nález, mozek bez ložiskových změn, odnesla jsem i s CD k neurologovi, tak doufám, že ten tam už nic nenajde a přiměřeným nálezem to zůstane
Uff…byla jsem vyděšená tím eeg nálezem, nebo mám ještě vyžadovat MR? Či opravdu může být ten nález abnormní bez jakékoliv příčiny?
@Anonymní píše:
Tak jsem si dnes vyzvedla výsledky CT, závěr u radiologa je: přiměřený nález, mozek bez ložiskových změn, odnesla jsem i s CD k neurologovi, tak doufám, že ten tam už nic nenajde a přiměřeným nálezem to zůstaneUff…byla jsem vyděšená tím eeg nálezem, nebo mám ještě vyžadovat MR? Či opravdu může být ten nález abnormní bez jakékoliv příčiny?
Promiň, ale kolikrát máš v plánu se na to ještě zeptat?
![]()
To nevím
Poslední dva týdny jsem z toho byla úplně hotová, nejedla jsem, nesoustředila se na nic…