Egypt ano nebo ne?

587
3.9.13 17:16

Egypt ano nebo ne??

Ahoj maminky. Koncem října plánujeme dovolenou (svatební cestu) a chceme vzít i naši malou.. v té době jí bude 21 měsíců. V plánu byl Egypt, ale jak tam byly teď nepokoje, tak jsme začali přemýšlet, kam jinam bychom mohli letět. Teď je v Egyptě klid a mě to zase šrotuje v hlavě… :x Jaký máte na to názor?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
3.9.13 17:17

Že jsi blázen. Brát tam i malé dítě, ale lidi jsou divní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.9.13 17:18

@Mishuge Nejela bych, myslím, že Egypt je v současné době takový pytel prachu, který může každou chvíli bouchnout a také nemusí. Myslím, že by bylo zbytečné si tím pak komplikovat odjezd na dovolenou. Volila bych nějakou stabilní destinaci. ;)

• Citovat
  • Upravit
colafit
3.9.13 17:19

Můžu se zeptat, co tě vede k tomu, že chceš jet do hodně nestabilní oblasti i s malým dítětem? Mě napadá, že snad jen touha po vzrušení.

• Citovat
  • Upravit
587
3.9.13 17:19

Problém je v tom, že koncem října už je skoro všude o dost chladněji a my dříve nemůžeme.. letěla bych tam jen pokud by tam byl celé září klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.9.13 17:20

@Mishuge Jistě se najde i nějaké jiná destinace, kde je nakonci října krásně :)

• Citovat
  • Upravit
8283
3.9.13 17:21

Tak zkus Tunisko tam je taky teplo, já bych do egypta neletěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55

Neletela bych tam ani kdyby tam zadne nepokoje nebyly, je to destinace, ktera me absolutne nelaka a nic mi to nerika a co se tyka soucasne situace, tak ano, je to risk, nikdo nevi co bude, navic Syrie od tam tud taky neni daleko a male dite bych tam kvuli hygiene nevzala ani nahodou

• Citovat
  • Upravit
587

Byla jsem už všude možně, Kanárech, v Bulharsku, Turecku, v Egyptě.. ale prostě v tom Egyptě to bylo nejlepší.. krásné moře s korály, velké komplexy, kde je vyžití a hlavně jistota počasí i na konci října. Rozhodně to touha po vzrušení není… právě naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.9.13 17:23
@rachel55 píše:
Neletela bych tam ani kdyby tam zadne nepokoje nebyly, je to destinace, ktera me absolutne nelaka a nic mi to nerika a co se tyka soucasne situace, tak ano, je to risk, nikdo nevi co bude, navic Syrie od tam tud taky neni daleko a male dite bych tam kvuli hygiene nevzala ani nahodou

naprostý souhlas, mám stejný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
3.9.13 17:23

Celé září bude klid a v říjnu se to vyhrotí a v lepším případě nikam nepojedeš. Vlastnit CK tak dám do podmínek, že v případě vyhrocení situace se peníze nevracejí. Považuji za šílenost, že někdo přes to všechno tam jede.

Příspěvek upraven 03.09.13 v 17:24

• Citovat
  • Upravit
587
3.9.13 17:24

Koncem října jsem byla na poznávačce v Turecku.. bylo chladno a dokonce jsem tam nastydla na močák.. Tak si dovolenou za sluníčkem nepředstavuji. V Egyptě se mi líbilo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
3.9.13 17:25

Díky moc za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit

@Mishuge Tak se nás neptej a kup si zájezd :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Imane
@Mishuge píše:
Koncem října jsem byla na poznávačce v Turecku.. bylo chladno a dokonce jsem tam nastydla na močák.. Tak si dovolenou za sluníčkem nepředstavuji. V Egyptě se mi líbilo moc.

Tak to Tunisko, to je přeci také severní Afrika a teplo tam dle mě bude slušné. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix