Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky. Koncem října plánujeme dovolenou (svatební cestu) a chceme vzít i naši malou.. v té době jí bude 21 měsíců. V plánu byl Egypt, ale jak tam byly teď nepokoje, tak jsme začali přemýšlet, kam jinam bychom mohli letět. Teď je v Egyptě klid a mě to zase šrotuje v hlavě…
Jaký máte na to názor?!
@Mishuge Nejela bych, myslím, že Egypt je v současné době takový pytel prachu, který může každou chvíli bouchnout a také nemusí. Myslím, že by bylo zbytečné si tím pak komplikovat odjezd na dovolenou. Volila bych nějakou stabilní destinaci. ![]()
Můžu se zeptat, co tě vede k tomu, že chceš jet do hodně nestabilní oblasti i s malým dítětem? Mě napadá, že snad jen touha po vzrušení.
Problém je v tom, že koncem října už je skoro všude o dost chladněji a my dříve nemůžeme.. letěla bych tam jen pokud by tam byl celé září klid..
@Mishuge Jistě se najde i nějaké jiná destinace, kde je nakonci října krásně ![]()
Tak zkus Tunisko tam je taky teplo, já bych do egypta neletěla
Neletela bych tam ani kdyby tam zadne nepokoje nebyly, je to destinace, ktera me absolutne nelaka a nic mi to nerika a co se tyka soucasne situace, tak ano, je to risk, nikdo nevi co bude, navic Syrie od tam tud taky neni daleko a male dite bych tam kvuli hygiene nevzala ani nahodou
Byla jsem už všude možně, Kanárech, v Bulharsku, Turecku, v Egyptě.. ale prostě v tom Egyptě to bylo nejlepší.. krásné moře s korály, velké komplexy, kde je vyžití a hlavně jistota počasí i na konci října. Rozhodně to touha po vzrušení není… právě naopak.
@rachel55 píše:
Neletela bych tam ani kdyby tam zadne nepokoje nebyly, je to destinace, ktera me absolutne nelaka a nic mi to nerika a co se tyka soucasne situace, tak ano, je to risk, nikdo nevi co bude, navic Syrie od tam tud taky neni daleko a male dite bych tam kvuli hygiene nevzala ani nahodou
naprostý souhlas, mám stejný názor…
Celé září bude klid a v říjnu se to vyhrotí a v lepším případě nikam nepojedeš. Vlastnit CK tak dám do podmínek, že v případě vyhrocení situace se peníze nevracejí. Považuji za šílenost, že někdo přes to všechno tam jede.
Příspěvek upraven 03.09.13 v 17:24
Koncem října jsem byla na poznávačce v Turecku.. bylo chladno a dokonce jsem tam nastydla na močák.. Tak si dovolenou za sluníčkem nepředstavuji. V Egyptě se mi líbilo moc.
@Mishuge píše:
Koncem října jsem byla na poznávačce v Turecku.. bylo chladno a dokonce jsem tam nastydla na močák.. Tak si dovolenou za sluníčkem nepředstavuji. V Egyptě se mi líbilo moc.
Tak to Tunisko, to je přeci také severní Afrika a teplo tam dle mě bude slušné. ![]()