Egypt - hotel Titanic Palace

377
2.9.17 11:37

Egypt - hotel Titanic Palace

Ahojky.. nebyl někdo z vas v Egypte v hotelu Titanic Palace..? jedeme tam za tyden, a ted čtu že tam je hrozny moře.. nebo spíš nemoře a jen blato.. :think: :think: :think: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
2.9.17 11:46

Byl tam Petr Kramny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.9.17 11:56
@Azeretereza píše:

Fak jo..? :D tak to jsem ani netušila že zrovna tady.. :roll:.. ale myslím že za to hotel nemuže, za to co on udělal svě rodině.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26869
2.9.17 12:02
@Azeretereza píše:
:lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.9.17 12:15
@Sofieee píše:
Fak jo..? :D tak to jsem ani netušila že zrovna tady.. :roll:.. ale myslím že za to hotel nemuže, za to co on udělal svě rodině.. :roll:

To jsem samozrejme ani nenapsala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.9.17 13:00
@Sofieee píše:
Fak jo..? :D tak to jsem ani netušila že zrovna tady.. :roll:.. ale myslím že za to hotel nemuže, za to co on udělal svě rodině.. :roll:

Tak snad nedostanete jeho pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
2.9.17 13:13

V tomhle hotelu byli ted dva češi a byla s nima kauza, že ženskou sexualně napadli zaměstnanci hotelu a toho kluka prý zmlátili. Vše je to ale lež.. znám je osobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.9.17 13:43

@brulinka Ježiš.. jste mě uplně vyděsila.. fuj.. ještě že to není pravda teda.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
2.9.17 14:17

Byli tam letos v červnu rodiče s naší dcerou a byli poměrně zklamaní..moře bylo snad 500m jen po kotniky a neskutečně horké(prý by si člověk udělal i vejce na hniličku),dcerka tam vydržela jen chviličku, že ji neskutečně pálilo, ale bylo tam snad i nějaké molo se schůdky, kde byly zas prozměnu obrovské vlny.. :? A taky z jídla nebyli nadšení-nejsou vybíraví-surové krvavé maso i kuřecí např.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí