Ekologická domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2944
7.1.11 21:32

Ajulko na Bydlení je hra koukám taky i na Jak se staví sen a právě na chalupaření už ne, protože by mi připadalo, že moc vysedávám u TV. Někdy se přestavba povede hezky, ale často mi to připadá sterilní a studené. Osobně bych si ani zadarmo nenechala udělat přestavbu bytu od odborníků je to sázka do loterie. A žít pak v něčem sice novém, ale není v tom nic ze mě to bych nerozdýchala. Tím nemyslím, že bych se chtěla vyvyšovat nad odborníky to vůbec. Ale když už např. panelák jako takový je mrtvý dům, tak si myslím, že právě kus energie zevnitř od člověka, který v něm žije mu může dát kladný náboj. Vždycky, když chodím k někomu na návštěvu, tak ráda nacházím ve spojitosti s tím člověkem jeho energie a někde je mi fakt krásně a přitom tam nemají nic až tak moderního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
7.1.11 21:59

Já taky dřív na Chalupu nekoukala, ale teď mě daleko víc oslovuje, myslím, že se tam najde daleko víc inspirace pro ekologicky smýšlející lidi. Bydlení mi poslední dobou přijde taky hodně studené a neosobní. Mě se líbily starší díly, hlavně s Ivou Lukešovou, kdy za málo peněz udělala spoustu krásných věcí. Takže za sebe se mi teď nejvíc líbí ta Chalupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
7.1.11 23:17

V TV nekoukám na nic z toho, ale pravidelně sleduji články o bydlení či proměny bytů pod taktovkou údajně odborníků na stránkách idnes. Díky této „zkušenosti“ bych se žádnému z nich do ruky nesvěřila, nelíbilo se mi z toho snad vůbec nic. Asi jsem na ty moderní uměliny a divočiny už moc stará konzerva. Ze série „Na návštěvě“ se mi v poslední době až na „příliš růžovou“ líbilo u téhle rodinky. Můj obdiv mají tito a babičku bych chtěla mít tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
8.1.11 00:02

Co babičku, takhle bych chtěla bydlet. Teda skoro tak už bydlim, ale ta pec… Diky moc za odkaz! Chystame přestavbu a to je teda inspirace :palec:

• Citovat
  • Upravit
2944
8.1.11 10:53

Bluesky tak to jsi mi zase něco ukázala :lol: .
Budu dohledávat a hezky dlouho u toho zkejsnu.
Ajulko přesně taky se mi líbilo hlavně všechno od Ivy Lukešové :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
8.1.11 12:40

Heh, u těch lidí z roubenky kupujeme mošt :wink: . To jsem se zase přenesla do svého milovaného kraje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
8.1.11 15:14
Bluesky píše:
Můj obdiv mají tito
to mi připomnělo tenhle díl chalupy
http://www.ceskatelevize.cz/…lupa-je-hra/ ;)
ten pořad rozhodně skrývá spousta perel - v mnoha dílech :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
8.1.11 17:18

Tak už budu koukat i na tento pořad, fakt pěkné - díky Koralko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
8.1.11 23:14
Lena F. píše: Co babičku, takhle bych chtěla bydlet.
Jestli je tam vana, co do ní teče teplá voda a metro, co mne odveze do práce, tak se stěhuju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3235
9.1.11 15:47

když už jsme u toho co by se komu líbilo na bydlení, tak já bych chtěla toto ;)
 http://www.ceskatelevize.cz/…lupa-je-hra/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
10.1.11 11:32

A už je to tady: ad očkování. .
Zajímavá je poslední věta :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
10.1.11 12:02
Pimpa píše:
A už je to tady: ad očkování. .
Zajímavá je poslední věta :wink: .

Tak už musím začit šetřit :wink:

• Citovat
  • Upravit
3417
10.1.11 17:09

Tu mezi anketami je i jedna týkající se onoho očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
11.1.11 13:57

Pimpo anketu jsem nedohledala :nevim: . Manžel mi to včera říkal. Začíná to tu vážně jít od 9 k 5 :cert: . Taky bych moc ráda věděla kdo bude přebírat právní odpovědnost a bude odškodňovat poškozené očkováním :think: . Budu zase muset nakouknout na Rozalio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
11.1.11 14:32

Ajule tady . Taky mi dalo práci to najít, nikdy nevím, kde ankety jsou a zdá se mi, že se různě posouvají. Včera bylo více hlasů NE, dnes je to opačně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný