Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ECO BACK já ani nevím, jestli tady v širokým okolí nějaká vůbec je, natož abych tam ty předražený věci šel nakupovat jen proto, že jsem ušetřil trochu igelitu, jelikož papírový obaly se zrecykluji.
@Cenarius píše:
@ECO BACK já ani nevím, jestli tady v širokým okolí nějaká vůbec je, natož abych tam ty předražený věci šel nakupovat jen proto, že jsem ušetřil trochu igelitu, jelikož papírový obaly se zrecykluji.
Tady v okolí nic bezobalovýho není. Kdysi jsem. nakupovala zdravou výživu v e- shopu a jednou jsem zkusila bezobalový. Bylo to o hodně dražší, to mě docela naštvalo. Plastu je teď všude strašně, ale na malým městě nemáme šanci krom pár základních věcí nakoupit bez plastových obalů.
@Cenarius píše:
„Pokud nakupujete v bezobalových prodejnách, moc bychom ocenili, kdybste vyplnili náš dotazník.“
Asi sis dobře nepřečetl zadání.
Taky když tu někdo pošle dotazník pro matky na mateřské dovolené, tak se nerozčiluju, že je jen pro matky na mateřské dovolené a ne pro mě… Prostě nejsi ve skupině respondentů, nemusíš být všude. ![]()
Co používáte na desinfekci kuchyňské linky a dalších povrchů co přicházejí do kontaktu s jídlem?
Já mám v rozprašovači desinfekci VH eco, zkus si to najít. Hledala jsem něco ekologickýho a tohle mi vyhovuje. Používám na kuchyňskou linku, koupelnu, stůl, když je potřeba i na zem.
Všem, kteří chtěli vyzkoušet výrobky z Missivy, mohu sdělit, že je již Missiva uživatelky mnohem přívětivější. Nyní můžete výrobky samy vyzkoušet na jejich stránkách a objednat si bez jakékoliv pomoci. Pokud byste chtěli, mohu s čímkoliv poradit a poskytnout info, jak nakoupit bez jakýchkoliv podmínek levněji. A jedna novinka - mají teď certifikát na výrobek na ekologické praní sportovního a funkčního prádla ![]()
Musím se přiznat, že pro ekologii v domácnosti nemám až tak velké pochopení.
@Jajarča píše: Více
Nic, žádnou desinfekci doma nemám…
Pokud porcujeme větší množství masa, tak to pak umyju otcem.
Normálně linku setru jen běžným prostředkem na nádobí. Ještě jsme neumřeli, na střevní infekce netrpime..
@Jajarča Používám doma Medium neparfémované. Dodávám i do zpracovny masa, kde s tím ošetřují přepravky na maso. Kontrolováno hygienou a splnilo všechny normy. Pokud potřebujete bližší info, klidně mi napište.