Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KackaDoup
A to máš bio citrusy? ![]()
Jestli ne, tak tam máš i tak chemie požehnaně… Jinak super! ![]()
@anairda píše:
@KackaDoup
A to máš bio citrusy?
Jestli ne, tak tam máš i tak chemie požehnaně… Jinak super!
Ahojky, určitě už se to tu probíralo x-krát, ale nedaří se mi nic uceleného dohledat, prosím proto o Vaše zkušenosti s ekologickými a zároveň efektivními a nejlépe i ekonomickými prostředky na praní… jde mi jak o praní dětského, tak normálního prádla… Co se nejvíce osvědčilo? Jak perete? Moc děkuji!! ![]()
@blueice
Dětské peru ve Frosch baby, vypere se vše kromě třeba mrkve nebo červených omáček, ale to asi nevypere žádný prací gel, jen sám o sobě. Na naše prádlo chci zkusit něco z DM, koukala jsem, že tam jeden eko gel mají a nebyl ani drahý, ale teda na název si nevzpomenu. Nebo Ecover, ale ten je dražší.
@anairda Moc děkuji za názor, dětský Frosch už mám koupený, taky se mi nějak intuitivně zamlouval
Ale na ty ostatní věci jsem si nějak říkala, jestli není nějaká eko alternativa, kterou zároveň ušetřím… Něco jsem třeba četla o prací sodě, nebo ty mýdlové ořechy… Ale tyto alternativy asi nebudou „plnohodnotné“ co se týká efektivity praní, co… ![]()
Mohu se ještě zeptat, jaké eko tablety do myčky?
@blueice Ja kupuju do mycky ty DMKove, myjou dobre.
Za mne treba ecover vubec nepere.
Latkarky hodne perou v mydlovem slizu a na skvrny pouzivaji perkarbonat sodny.
Na skvrny neni opravdu neni nic lepsiho nez zlucove mydlo…nic lepsiho jsme za cely zivot nemela.Jiz nemenim za NIC
Pokud se nemýlím, viděla jsem tyhle pleny v Globusu když jsem tam minule nakupovala. Zaujalo mě to ale cena byla dost vysoká v porovnání s obyčejnými jednorázovkami od Pampers, které seženu v akci za 4Kč. Používám látkové pleny ale při cestování používám Pampers premium care. Jinak teď už jsem měsíc jenom na jednorázovkách, protože synek měl na zadečku exem, myslím že za to můžou zbytky pracích prostředků v plenkách, tak se chystám na jejich odstranění s deinkrustačním prostředkem od Don Gemini. Snad to pomůže a jednorázovky zase odložíme.
Ahoj stefinko,
jestli myslíš výrobky firmy Missiva, tak ty znám a používám, jsou dobré, ekologické, většinou se prodávají koncentráty které se dále ředí, takže vyjdou i levně. Prací program mají taky dobrý, ale ten vyjde docela draho, obzvlášť když pereš v tvrdé vodě a bílé prádlo. Používala jsem ho leta ale teď na mateřské hledám něco levnějšího.
B.
@KackaDoup bylo k tvé osobě, ve spoustě témat která ráda sleduji jsi se časem objevila taky a tvoje používání emotikonů či tvá nekompromisnost při vyjadřování tvých názorů mě bohužel rozčiluje…vždy si říkám, je to zbytečné na tebe ragovat a je to zbytečné, takže se ti rovnou omlouvám že jsem se teď tak rozepsala