Ekologické prací prostředky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
16.1.19 13:35
@Kukacka123 píše:
Jo, ja nejsem odbornik…jen vim, ze silikony v kosmetice dobry nejsou, tak jsem myslela, ze treba i tady ;) pro me cim min slozek ve slozeni, tim lip, i kdybych to mela predeprat…kor pro malou, kdyz je nachylna na ekzem…a taky jsem to psala, ze kazdemu sedi neco jineho :P

Vím, že existuje ještě SA8 baby, ale to se mě netýká, takže složení neznám. Možná by bylo pro deti vhodnější. vycházím jen ze své zkušenosti, kdy po persilu a arielu se okamžitě osypu (kamarádka mi jednou půjčila oblečení na spaní a do rána jsem byla celá kropenatá). Pak jsem zkusila SA8 a když to vyhovovalo, nebyl důvod zkoušet jine. Ten qualt a frosch neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.1.19 14:41
@bezinka.11 píše:
Vím, že existuje ještě SA8 baby, ale to se mě netýká, takže složení neznám. Možná by bylo pro deti vhodnější. vycházím jen ze své zkušenosti, kdy po persilu a arielu se okamžitě osypu (kamarádka mi jednou půjčila oblečení na spaní a do rána jsem byla celá kropenatá). Pak jsem zkusila SA8 a když to vyhovovalo, nebyl důvod zkoušet jine. Ten qualt a frosch neznám.

Jak jsem psala, kazdymu sedi neco jinyho ;) jinak souhlas, Persil a Ariel jsou prej nejvetsi sraj.dy :nevim: a jak rikas, ten baby by asi byl lepsi pro deti, tobe tenhle sedi a vyhovuje, neni co resit ;) ja se jen podivila nad alozenim, tot vse :nevim: treba ten silikon tam vubec nevadi, nevim ;) Qualt taky neznam a Frosch jen detskej, obyc ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
31.1.19 19:50

@Efka46 a proc sem aspon nenapises, o jakou znacku se jedna? Abychom se treba jen mrkly na net na dalsi zkusenosti…promin, ale tve nemuzu brat jako uplne bernou minci, kdyz se ocividne snazis prodat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
31.1.19 20:03
@Kukacka123 píše:
@Efka46 a proc sem aspon nenapises, o jakou znacku se jedna? Abychom se treba jen mrkly na net na dalsi zkusenosti…promin, ale tve nemuzu brat jako uplne bernou minci, kdyz se ocividne snazis prodat :nevim:

Jaká asi… Jedna značka, která je známá tím, že vůbec eko není, akorát se tak profiluje, ač jediný rozdíl je v tom, že má prostředky hodně koncentrované, takže se teoreticky ušetří něco málo obalového materiálu, ale jinak je to stejná chemie, jako klasické prostředky. Jo a hlavně - prodává se formou multilevel marketingu - proto to sem do diskusí furt někdo cpe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
31.1.19 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
31.1.19 20:12
@klamonožka píše:
Ha, bingo…
https://www.emimino.cz/…kuzi-342569/

Jo, taky uz jsem to videla :mrgreen: prave jsem si to myslela a cekala, co zakladatelka napise :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný