Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kukacka123 píše:
Jo, ja nejsem odbornik…jen vim, ze silikony v kosmetice dobry nejsou, tak jsem myslela, ze treba i tadypro me cim min slozek ve slozeni, tim lip, i kdybych to mela predeprat…kor pro malou, kdyz je nachylna na ekzem…a taky jsem to psala, ze kazdemu sedi neco jineho
Vím, že existuje ještě SA8 baby, ale to se mě netýká, takže složení neznám. Možná by bylo pro deti vhodnější. vycházím jen ze své zkušenosti, kdy po persilu a arielu se okamžitě osypu (kamarádka mi jednou půjčila oblečení na spaní a do rána jsem byla celá kropenatá). Pak jsem zkusila SA8 a když to vyhovovalo, nebyl důvod zkoušet jine. Ten qualt a frosch neznám.
@bezinka.11 píše:
Vím, že existuje ještě SA8 baby, ale to se mě netýká, takže složení neznám. Možná by bylo pro deti vhodnější. vycházím jen ze své zkušenosti, kdy po persilu a arielu se okamžitě osypu (kamarádka mi jednou půjčila oblečení na spaní a do rána jsem byla celá kropenatá). Pak jsem zkusila SA8 a když to vyhovovalo, nebyl důvod zkoušet jine. Ten qualt a frosch neznám.
Jak jsem psala, kazdymu sedi neco jinyho
jinak souhlas, Persil a Ariel jsou prej nejvetsi sraj.dy
a jak rikas, ten baby by asi byl lepsi pro deti, tobe tenhle sedi a vyhovuje, neni co resit
ja se jen podivila nad alozenim, tot vse
treba ten silikon tam vubec nevadi, nevim
Qualt taky neznam a Frosch jen detskej, obyc ne ![]()
@Efka46 a proc sem aspon nenapises, o jakou znacku se jedna? Abychom se treba jen mrkly na net na dalsi zkusenosti…promin, ale tve nemuzu brat jako uplne bernou minci, kdyz se ocividne snazis prodat ![]()
@Kukacka123 píše:
@Efka46 a proc sem aspon nenapises, o jakou znacku se jedna? Abychom se treba jen mrkly na net na dalsi zkusenosti…promin, ale tve nemuzu brat jako uplne bernou minci, kdyz se ocividne snazis prodat
Jaká asi… Jedna značka, která je známá tím, že vůbec eko není, akorát se tak profiluje, ač jediný rozdíl je v tom, že má prostředky hodně koncentrované, takže se teoreticky ušetří něco málo obalového materiálu, ale jinak je to stejná chemie, jako klasické prostředky. Jo a hlavně - prodává se formou multilevel marketingu - proto to sem do diskusí furt někdo cpe. ![]()
@klamonožka píše:
Ha, bingo…
https://www.emimino.cz/…kuzi-342569/
Jo, taky uz jsem to videla
prave jsem si to myslela a cekala, co zakladatelka napise ![]()