Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Neexistuje nic jako ekzém nebo abkm
Ekzém je alergického původu, takže dítě nemusí být alergické na bílkovinu kravského mléka, ale na něco alergické bude - něco ji nesedí. Musíš přijít co, protože možnosti je spousta
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
asi tě bude čekat klasika bezlepek, bez mléka, omezit i nějaké ovoce a čekat co bude. Ze začátku je to běžné, že se vyřadí hodně potravin a postupně zavádí - zvážila jsi třeba i laktační poradkyni? Neradí jen jak správně dítě přikládat, ale právě i co jíst a čemu se vyhnout když… má dítě prdíky, nebo když se osypává, apod.
Nicméně nějaké pupínky jsou u miminek normální.
No tak ona pani nenapsala, ze ji koji
Zakladatelko - to ABKM vas napadlo kvuli tomu, ze kojite UM? Tak co zkusit UM na bazi koziho mleka, nap. Kendamil?
@chs.jasmin Laktační poradkyni jsem nezvažovala, malá umí hezky sát od začátku a taky jsem netušila, že umí poradit i s takovýma věcma 🙈 každopádně asi budu muset na to jít eliminační metodou, jsem zvědavá čeho se dopátráme.
@Prazacka4ever Omlouvám se, ano, zapomněla jsem zmínit, že dcera je plně kojená 🙏🏻
@Kachnek píše: Více
Aha, ne, v pohode. Tak to muze byt alergie na cokoliv co snite, jak uz tu nekdo psal, bude to beh na dlouhou trat s vasim jidelnickem ![]()
Ahojte, u mé skoro 5 týdenní holčičky jsem objevila na oušku žluté stroupky, může jít o ekzém nebo se mám připravit na ABKM? Mimo jiné má i pupínky na obličeji i těle 🙈 moc děkuji