Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
No, ono se to nejspíš změní ještě mockrát. Starší dcera spala a spí krásně, usíná v posteli. Mladší syn snad ještě nikdy sám neusnul, je mu skoro šestnáct měsíců. Aktuálně vozím v postýlce v obýváku, v ložnici neusne. Nevím proč, dřív tam usínal. Pak přenesu, v půlce noci jde k nám. Taky mě to moc nebaví, ale dělám cokoli, co aktuálně funguje. Nejdřív uspim mladšího, manžel zatím čte starší, další den se vystřídáme. Uspávání najednou nefunguje.
@Anonymní píše: Více
Já dala menší do autosedačky v pokojí starších. Tam jsem jim četla a pak šla uspat nejmenší.
Ahojte, prosím o radu, pomoc. Momentálně moje 2M miminko uspavam v šátku, jelikož nefunguje snad žádná z jiných metod, uspavam tak i na večer. Nicméně nejsem za to moc ráda. I přesto, že mi dcera zatím hezky spí a mám pocit, že ví že je den a noc, nevím jestli je dobré i na večer takto uspavat🤦♀️ nemluvě o tom že se nám nedaří potom položit do postýlky a většinou se vzbudí a jedeme na novo, takže ani nevím jestli ví, že ten první spánek měl být ofiko 😅 🤦♀️problém taky je, že neusne jinde než v obýváku, nechápu, všude jinde řve 🤦♀️ ráda bych to na večer změnila ale mám staršího syna a ten, když jdeme společně, po mě skáče a nenechá dceru v klidu 🤦♀️ jak jste to měli vy? Změni se to v blízké době? Už mě ten večerní šátek prostě nebaví, ji se ale nic nelíbí 😅