Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Osobně bych evidentní kožní problém neřešila kosmetikou, ale léčivem.
Správný přístup asi je začít lékařem, ale s ohledem na realitu, tj. jednak objednací lhůty a dále fakt, že oni i ti lékaři v podstatě jen „zkouší“…tak bych asi začala animykotickou mastí.
Kdyby mi nezabralo to, tak - to nehodlám nikomu radit, protože to fakt není dobrá rada
, ale - já v praxi bych na to jako level dva dala kortikoidy.
Kdyby ani to nezabralo nebo se to vracelo, pak už lékař bez diskuze.
Ja bych zacala konopnou masti, ta to aspon dobre promasti. A k dr.
Mně takhle vypadal atopak.
Zdravím, pár dní zpět se mi na obličeji nad obočím, uprostřed čela a pod bradou na krku udělalo pár těchto pupínků - vzbudila jsem se a měla je na obličeji. Teď je to ale tak, že mám tuhle „pupínkovou“ vyrážku skoro po celém čele, z místa nad obočím se mi to táhle okolo oka na tvář pod oko, to stejné na druhé straně a mám to rozlezlé i po krku. Omezila jsem líčení, mažu mastičkama, čistím čistícími gely, ale vše pomůže jen na chvíli a další den je to všechno zpět. Byl by prosím někdo tak moc hodný, a poradil mi co by to asi mohlo být a hlavně čím bych se toho mohla aspoň trochu zbavit? Moc děkuji.
Ahoj, asi před 3 týdny se mi udělala na ruce taková vyrážka, postupně se zvětšovala a nyní asi před 3 dny se k ní přidaly pupínky po celém předloktí. O alergiích na jídlo atd. nic nevím, ke kožní jdu za 2 týdny a zatím to mažu cica creamem. Nenapadá vás co to může být? Podotýkám že to vůbec nesvědí.
Děkuji všem🙏
Anonym:zdravotní stav