Elektron.chůvička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2704
23.10.06 13:53

Elektron.chůvička

Poraďte mi, prosím, s výběrem elektr. chůvičky. Často jezdíme k rodičům (mají dům) a na chalupy ke kamarádům (kde bývá spousta malych deti).

Rádi bychom chůvu se slušným dosahem a více frekvencemi.
Vyplatí se pořizovat dvoucestnou chůvu (rodič může komunikovat s dítětem)?
Máte někdo zkušenost s chůvami Oregon nebo Hartig & helling?

Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
23.10.06 13:59

Ahoj mame jednocestne vysilacky prave na cestovani k rodicum, na chatu a tak, mladsi dcera s ni take spinkavala v kocarku. Je to moc sikovna vec…
Ale kdybych kupovala ted, tak koupim dvoucestne - treba na cestovani dvema auty je to super nebo pro vetsi deti, ktere mohou zavolat maminku a ta jim muze odpovedet…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
23.10.06 14:26

Tu chůvičku, která vysílá jedním směrem máme taky, před časem jsem tady na to založila diskusi.
Po reakcích některých maminek jsem koupila levnější (které prý taky dobře slouží - byla to ETA). Po dvou reklamacích jsem ztratila nervy a zainvestovala do Philipsu. Jsem z něj nadšená - žádné šumy ani rušení, výborná citlivost a 16 kanálů. Doporučuju.
Ta obousměrná by u nás neměla smysl, ale někdo si ji chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.10.06 22:18

chůvička

Ahoj,

my máme taky Philips, dvousměrnou a čtyři kanály. Jsme s ní moc spokojeni, funguje bezvadně už tři roky. Většinou ji ale využijeme jen jedním směrem. Byli jsme na dovolené s kamarádama a na stole večer stálo pět chův a všechny Philips.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.10.06 22:41

Ahoj

můžu doporučit jen Philips. Zkusili jme Ety , ale jsou fakt hrozný 8O , tak ksme taky investovali do Phlipse. S dvoucestnou nemám zkušenosti, ale slyšela jsem , že se miminko pěkně leklo, když maminka povídala do chůvičky a miminko ji nevidělo :cry: . Ta dvoucestná je spíš pro větší děti… Snad jsme ti poradili

Bibinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11780
9.11.06 16:47

Ahoj Shari! :) Do podrobného zkoumání značek jsem se ještě nepustila, ale tu dvoucestnou asi budu chtít. Sousedi to používají i na komunikaci mezi sebou - tatínek se vyběhne podívat, proč mimčo brečí a podá zprávu mamince, která může v klidu zůstat sedět, případně se jí zeptá, co kde najde a tak. Používají chůvičku, i když jdou na návštěvu k sousedům, tak tam se ta možnost domluvit se navzájem vyplatí. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
11.11.06 18:23

Ahoj Titty a prosim, kterou dvoucestnou maji tvy sousedi? nevis? ja uz z toho silim…tomas me lanyruje do vysilacky, ale nemuzeme najit zadnou, ktera by mela svetelnou signalizaci…grrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11780
12.11.06 10:53

Bebe, nejsem si jistá, ale myslím, že nějaký starší typ od Philipsu. Zeptám se jich a dám vědět.
O vysílačce jsem ještě neuvažovala, ale u nás by se mohla dobře využít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.07 22:10

Ahoj, nemate nekdo zkusenost s video chuvickami od firmy H+H nebo Sencor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
27.1.07 20:28

ahppj!
my mame sencor, jednocestne a nemuzu si je vynachvalit.. maji 2 kanaly, svetelnou signalizaci. Pouzivame doma i u babicky a zatim zadny problem. mame je 10 mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
27.1.07 22:27

Tak já teďka ty chůvičky hrozně zkoumam a přišla sem na to, že se dají použít i vysílačky, co mají funkci VOX. Sou levnější, maj prý lepší dosah a nelze je tak snadno rušit jako normální chůvičky. A navíc je pak můžete používat prostě jako normální vysílačky, až děti odrostou. Jediná vada je, že nejsou tak roztomile barevný… Já měla původně vybraný ty od Philipsu SCD 465, ale ty vysílačky se mi zdaj fakt výhodnější.

Tady je muj tip: http://www.obchudek.tgw.cz/eshop.php?…

Maj i levnější model za 990Kč, ale ten nemá tu dobíjecí základnu.

Kdyby měl někdo s tutěma vysílačkama zkušenost, tak napište, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
28.1.07 23:56

ahoj
my máme vysílačky a nemůžu si je vynachválit…dle mého jsou lepší než chůvičky, protože si s nima i později dost vyblbneš…a navíc jsou levnější… :lol:
 kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.07 16:24

ma nekdo zkusenost s videochuvickou? jsou na trhu nejake dvojcestne??
jak funguje nocni videni??
k vysilackam: problem vidim v napajeni a hlasitosti zvuku potrebnych k aktivaci systemu vox

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510