Jaký kolotoč se vám nad postýlkou osvědčil?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
27.1.06 19:37

Jaky kolotoc nad postylku?

Chtela jsem vas maminky poprosit,jestli byste neporadily jaky kolotoc nad postylku se vam u miminek osvedcil.
JE JICH NA TRHU TOLIK,ZE PORAD VAHAM. :roll: Chapu,ze co se libi me se nemusi libit mimcu tak by me zajimaly vase zkusenosti.Diky moc za odpoved.
 Lina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
224
27.1.06 19:47

Ahoj Lino,
my jsme koupili v Tescu umělohmotná zvířátka, zavěšená na hracím strojku. Zkušenost mám takovou, že bych radši koupila plyšáčky, je to roztomilejší a když to mimi náhodou nějak dostane k sobě, tak je to aspoň měkké.

maya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.06 20:16

ahoj, ja myslim, ze je to uplne jedno, hlavne, ze se to toci, hraje to a je to barevne :))
my mame od chicca takove klauny, mne osobne se nelibi (byl to darek¨) ale mala je milovala.

Radka

• Citovat
  • Upravit
Ha
514
27.1.06 20:23

Ahoj, máme kolotoč s plyšovými zvířátky (takoví béďové). Jsou přichyceny na šňůrce suchým zipem - to se mi líbí, protože se to dá sundat a mimi má pozdějc i hračku, tz. 2 v 1.

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.1.06 11:37

Ahoj, hlavně je důležitý „pohon“ kolotoče, my koupili natahovací a kamoška ho má na baterku. Nám po natažení vydržel otáčet cca minutu a jí samozřejmě mnohem déle, takže ona kolotoč pustila a mohla si v klidu třeba odskočit a já musela pořád dokola natahovat. Dcerka pod kolotočem vydržela v klidu deset minut, než ji přestal bavit, takže bych se stihla v klidu třeba osprchovat, najíst se apod., jenže to bych ho musela mít na baterky… Kolotoče máme dva, bydlíme totiž na patro a máme dvě postýlky (denní a noční) a stejně už vím, že pro druhé dítě budu kupovat kolotoče nové. Nebo aspoň ten strojek na baterky. :)
 Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
30.1.06 12:48

Ahojky,

myslím, že fakt záleží jen na vkusu maminky :wink: Mimču je to jedno, hlavně, když se točí a je to barevné…

Mně se líbí plyšáci, tak jsme pořídili http://www.canpol.cz/…duct1665.htm a k tomu rovnou i chrastítko do kočárku http://www.canpol.cz/…duct1660.htm . Mají tam hezký výběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
9.10.06 09:21

Kolotoč nad postýlku

Uvažuju o koupi kolotoče nad postýlku a váhám,jestli plyšový (víc se mi líbí) nebo plastový. Prodavačka mi říkala,že plsatový je lepší kvůli alergiím,ale zase jsem slyšela názor,že je to naopak,protože po plastu ten prach klouže na mimi, plyšč ho zadrží a dá se vyprat.....

A je vůbec kolotoč nad postýlkou dobrá věc?Neruší to miminko? Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.10.06 09:46

ahoj, kolotoc je urcite prakticka vec, zhruba ve druhem mesici jsem ho dceri dala na postylku a vydrzel tam do doby nez se po nem zacala sapat. Meli jsme plastovy, protoze jsme ho dostali. Kdyby bylo na mne tak kupuji plysovy - vic se mi libil. Dcera pri nem krasne usinala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.10.06 10:33

Ahoj,

tak my máme od Lamaze s plyšovýni zvířátky.

Neporadím ,jestli je lepší ten z plastu nebo plyše,ale jestli mohu doporučit, tak kup kolotoč , který je na baterky,aby jsi ho nemusela pořád natahovat.
My měli ty natahovací dva a byla to docela katastrofa. Hrály jen chvilku, takže jsem k tomu musela pořád běhat a navíc se na obou něco pokazilo na strojku po necelým měsíci používaní, takže nehrály.

Ten náš má 3 melodie a každá hraje 15 minut. Také má dálkové ovládání.

Používáme do teď.

Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
9.10.06 13:10

kolotoč

máme stejný kolotoč jako Ivule a je to nejlepší investice,kterou jsme zatím udělali.malej ho měl od narození a stále se s ním nějak nemůže rozloučit,i když už bych ho raději prodala,protože se mi na něj zdá Hynda velkej.každý ráno asi půl roku jsme začínali tak,že jsem mu zapla kolotoč a měla jsem skoro hodku volno,nasnídala se, vykoupala,postavila na oběd.rozhodně doporučuju na baterky.náš malej dodnes na ten kolotoč čučí s takovou radostí,jakoby ho viděl poprvé.fakt nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
9.10.06 18:56

holky já se koukala na ten kolotoč Lamaze…vypadá úžasně,ale ta cena je šílená.....fakt je o tolik lepší než normální? Jak dlouho tam ty baterky vydrží? 1900,– za kolotoč se mi fakt zdá hodně 8O i když vypadá,že je fakt dobře promyšlený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.12.06 00:36

ahoj my mame vcely kolotoc od chicca,linda je ma u postylky do ted,jsou z plyse;plast se mi nelibi..a prach se lepi na vsechno..
postylka je milejsi" a navic tu pisnicku si zpivam i JA
ale vic nez 800 bych do nej neinvestovala
 http://www.chicco.com/…_000_000.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
10.12.06 10:49

U nás to až takový úspěch nemělo, musela jsem ho sundávat na spaní, protože občas máchla rukou nebo se zavrtěla a zavadila tím o kolotoč a ten ji pak probudil…takže jen když byla vzhůru, ale to v postýlce stejně moc nebyla, radši pod hrazdičkou nebo v poloh. lehátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
29.12.06 23:51

kolotoč

ahojky, my koupili tento, stál zhruba 700 Kč, je na baterky, hraje 3 melodie, je se zvířatky (ne plyš, ale látka-lze vyprat) a malý je nadšený, krásně ho tam položím a vydrží i čtvrt hodiny (má zatím 10 týdnů) a zabaví se, natahuje ručičky a brouká si u toho. Stačím si udělat snídani, tak doufám, že se ten interval bude pomalu protahovat a vydrží i déle :lol: . Je na http://www.vlacek.cz/…ucts_id/5129, my ho ale kupovali v Tescu. Líbilo se mi, že má kromě zvířatek, taky takové ty černobilé plochy - prý miminko vnímá i geometrické tvary, tak uvidíme…
 pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
4.1.07 15:11

Pet děkuju…už jsem si kolotoč pořídila…mimi je zatím na cestě,uvidíme,jak se bude líbit…ten tvůj jsem taky viděla,ale ty plošky mi přišly takové hypnotizující 8O 8O 8O , takže jsem ho nakonec zavrhla, ale taky jsem četla,že do půl roku mimčo nejlépe rozeznává kontrastní barvy a geometrii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí