Jaký kolotoč se vám nad postýlkou osvědčil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
31.3.10 23:28

Ahoj,my mame kolotoc s plysaky,melodii nehraje-malyho vubec nezajima,taky mame hrazdicku-ta ho zaujme na 5minut,plysak na usinani-uz taky nic,ale docela jste me tady navnadily tim kolotocem FP-myslim,ze to by mohlo zaujmout,kdyz usina rad se diva na obrazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
31.3.10 23:32

Jo taky jsme meli sneka,ten se natahl a hral,dnes jsem malyho dala poprve spat do postylky-sneka si sam natahl,krouzek mu zustal v ruce-jako kousatko dobry,ale je po snekovi-uz nehraje-cca 300kc v cudu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
31.3.10 23:47

tak my mame tiez FP lietajucich medvedikov a mala pri nom zaspava kazdy vecer. kym nepustime , nespi sa :-) je ale pravda ze baterky to dost zerie, este ze mame sikovneho tatka a ten nam ho upravil a ideme normalne na klasicku el. zastrcku :-) inak je kolotoc vyborny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.4.10 09:57
Hanule píše:
Macinko, ta se jen složí v tom kloubu, ne? A ještě se nějak vyndává z toho úchytu na postýlku.Jinak u nás mají zas medvídci slušný úspěch a Dina si prcek skoro nevšímá… Jak kdy, ale spíš jen poslouchá jak hraje, než že by ho měl rád jako že by si ho bral a tulil…

No v tom kloubu jsem to zohla.Sundala tu hrací hlavu a odšroubovala z držáku.Asi to tam v té krabici bylo nějak zakulíkované :-) Snad na to příjdu.
Malá si s tím Dinem taky vyloženě nehraje,ale usíná u té melodie hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
29.4.10 22:27

kolotoče nad postýlku

Prosím…o zkušenosti s hrajícími kolotoči nad postýlku, stále nevím kteréj…budu ráda za každé doporučení zatím vyhrává
The first years magický kolotoč
Fisher Price Kolotoč – motýlci, ale bohužel v mém okolí nikdo nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21586
29.4.10 22:30

tak ten Fisher price jsem si zrovna tento týden koupila. ale ještě jsem nedokoupila baterky, takže otestováno nemám :-) A reakce dítěte teda nepopíšu, to až v říjnu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
29.4.10 22:35

Ahoj Gabušku my mame ten od Fisher Price A ještě usínáčka který hraje a promítá na strop měnici se hvězdičky malého to uklidnuje a já to použivám jako lampu při krmeni aby se nevzbudil. Mohu doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
29.4.10 22:41

My máme Fisher Price – ten prales, malá ho miluje. Čučí na to s otevřenou pusou, paráda. Poslouchá jen ten prales, Beethoven ji moc nebere :palec:

• Citovat
  • Upravit
16291
29.4.10 23:00

My máme motýlky, ale znovu bych je asi nekoupila… Toť můj názor, mladému se naopak líbí :mrgreen: Kdybych s emohla rozhodovat znovu tak zkusím buď prales od FP, nebo ten magický od First Years…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.4.10 23:23

Měla jsem motýlky-medvídky a bylo to teda strašný :twisted: .Baterky byli vybité každý týden,kolotoč se pořád sekal.Pak jsem reklamovala a dostala další a opakovalo se to.Opět jsem reklamovala a peníze mi dodavatel vrátil.Za baterky jsem dala alespon 1000kč :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.4.10 03:11
emocuc.polymorf píše:
My máme Fisher Price – ten prales, malá ho miluje. Čučí na to s otevřenou pusou, paráda. Poslouchá jen ten prales, Beethoven ji moc nebere :palec:

Nebude to tím, že to není Beethoven, ale Bach? ;) :lol:
Teda aspoň my ho máme s Bachem, ale třeba existuje víc verzí, o čemž pochybuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
30.4.10 06:13

My jsme měli Fisher price - žirafu, malá z ní byla nadšená. Je to sice obyčejnější kolotoč, nic nesvítí jen hraje asi tři písničky, ale je krásně barevnej - narozdíl od těch medvídků a podle zkušeností maminek, co ho měly, zaujal všechna dítka a tak ho i výrobce popisuje :wink: .

http://www.ok-hracky.cz/…84170313.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
30.4.10 06:30

"ja teda nemela ani jeden ze jmenovanych "(rafanek mel nejradeji silene pestre blistive slony dovezene z indie -samozrejme se jich nesmel ani dotknout, urcite jsou jedovati a maji milion drobnych soucastek spojenych chatrnou niti jako vsechno indicke)
"k veci - zaujalo me, ze FP dela kolotoc se sumenim more - tak rozhodne bych volila ten - rafankovi jsme dobu pousteli fen a pozdeji nahrany sum z compu, kdyby to delal kolotoc, byla by to bomba .

jinak pokud odma nemate chote, co zamlada chodil do elektrokrouzku (a predela hracku na nabijecku z mobilu), tak si kupte nabijeci baterky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.4.10 07:44
Pudloslava píše:
zaujalo me, ze FP dela kolotoc se sumenim more - tak rozhodne bych volila ten - rafankovi jsme dobu pousteli fen a pozdeji nahrany sum z compu, kdyby to delal kolotoc, byla by to bomba .

Pudli, to s tím šuměním moře, bude asi ten „usínáček“, jak ho popisuje Pandora. Není to přímo kolotoč, ale taková kulatá hračka na postavení třeba na noční stolek. Funguje tak, že na strop se promítají měnící se obrázky hvězdiček a jiných kravinek, a přitom to hraje bud pana Bacha nebo zpívání ptáčků se šuměním vody atd. (ten zmíněný prales nebo moře - jak chceš). Nevím, jestli se dělá i kolotoč s pralesem. :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.4.10 07:45
Kamča.dalmatinka píše:
Měla jsem motýlky-medvídky a bylo to teda strašný :twisted: .Baterky byli vybité každý týden,kolotoč se pořád sekal.Pak jsem reklamovala a dostala další a opakovalo se to.Opět jsem reklamovala a peníze mi dodavatel vrátil.Za baterky jsem dala alespon 1000kč :evil:

Přesně, je to děsný krám :cert: , já teda nereklamovala, leží nám na půdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí