Jaký kolotoč se vám nad postýlkou osvědčil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14598
19.10.10 20:49

Odšroubuje se zadní kryt u baterek a opatrně sundá kryt ze předu - myslím, že to jde trochu z tuha.

tam je vidět, jak jdou dráty - červený vede k + černý k -.
Použili jsme 2 bílé, tak je manžel označil teď bar. páskami - viz foto.

- červeně značený je připájený k pérku od baterek +
- černě značený k pérku s přívodem (nemusí se nezbytně nutně pájet, dá se omotat - bacha u pérek hrozí vyskočení…

Tak a teď připojení k konektoru
Oba konce jsou připájené ke koncovce. Konektor se dá koupit za pár korun, včetně montážních matek.

NA kolotoči je vyznačeno + a - i vlysy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.10.10 20:52

Takto to vypadá našroubované z venku. A při nakupování se dá i říct, že se jedná o konektor samici :lol:

Pozor, záleží na tipu a velikosti konektoru adaptéru. Lépe jít kupovat s adaptérem nebo aspoň s konektorem v ruce. Pro laika.

Při kupování adaptéru pozor na to, aby měl dostatečné napětí 6 V a ampéry, které je potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.10 21:59
Markit.Hl píše:
Takto to vypadá našroubované z venku. A při nakupování se dá i říct, že se jedná o konektor samici :lol:

Pozor, záleží na tipu a velikosti konektoru adaptéru. Lépe jít kupovat s adaptérem nebo aspoň s konektorem v ruce. Pro laika.

Při kupování adaptéru pozor na to, aby měl dostatečné napětí 6 V a ampéry, které je potřeba.

Díky moc za návod, pro lajky :) Kolik ampér by měl mít ten zdroj? Můžete uvést nějaký konkrétní výrobek na trhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.10.10 09:41

Nějakou dobu mi trvalo, než jsme ho našla. Kolotoč už nějakou dobu nepoužíváme.

Takže má 500 mA a má regulaci na 12 - 1,5 V
Je to adaptér MWSI 895GS Ale víc k němu tak nějak nemám.
Výrobce je Minwa Elektronics. Stál 220,–
http://minwaind.intimexptx.com/…es/115_l.jpg
Ale to je jen ten, co máme my. Určitě jich je na trhu spousty. třeba to ven jako odrazový můstek pro další…

A má 6 různých konektorů, které se do kablíku adapretu připojí. Když jsme ho kupovali, chtěli jsme, aby měl široké využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.4.11 10:08

ahoj,já ho taky chtěla, ale slyšela jsme zatím jen špatný zkušenosti.Špatně drží na postýlce a padá do postýlek(to zařízení je docela těžký, vím to, má ho moje kamarádka)a baterie jsou rychle vybité, prý už po týdnu..ale jinak úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
23.11.11 07:54

Zkusim ozivit diskuzi z 2010. Mela bych dotaz:

1. neni kolotoc na prd? Neomrzi se to decku? Porad stejny panackove nebo zviratka?
  2. Je dobry, kdyz se to promita na zed?
  3. Jake vlastnosti byste chtely, aby mel?

Dikec. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.11.11 22:28

Moje obě děti se kolotoče bály :nevim: Takže nám byl naprd. Hlavně není nad to si zabavit miminko svépomocí, než nějakým krámem, který se mu točí nad hlavou, svítí, hraje atd… Mně osobně by taky vytáčelo, kdyby mě vrazili do postele a pustili mi nad hlavou nějakou hrůzu 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
24.11.11 07:50

Napadlo me, neonudi se ty stale stejne postavicky, zviratka , kyticky apod. prckovi za nejakou dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
29.12.11 15:36

tak tech nevim, koupit nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
2.1.12 18:34

My máme hrozné problémy s usínáním syna (ještě teď ve 2 letech se několikrát za noc budí a neusne bez nás a dřív, než po hodině…) :-( A jediné období, kdy nám sám usínal bylo když jsme měli nad postýlkou kolotoč. Bohužel se brzy rozbil a bylo to. Měli jsme natahovací, ten bych už nechtěla, přeci jenom musel nějakou dobu běžet, než malý usnul. A chodit mu pořád do pokoje a natahovat ho mu to usínání neusnadňovalo. Teď čekáme další, chystám se kopit nějaký od Fisher Price (nejlépe zespodu černobílý, ten je pro nejmenší děti prý nejpřitažlivější). Rozhodně dlouhohrající. Zkušenosti s hračkami Fisher Price jsou takové, že ač se mně osobně nelíbí, děti prostě ty plastové věci zaujmou nejlíp a hračky od FP jsou nejoblíbenější… Tak přeji šťastnou ruku a mrňouskům nerušený spánek.

• Citovat
  • Upravit
5527
4.1.12 15:55
tasa píše:
tak tech nevim, koupit nebo ne?

Bych se na to vyprdla. Nejsi náhodou z Brna? Darovala bych ti ten náš. Posílat poštou se mi to nechce. Na to jsem líná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.1.12 23:08

My máme tenhle kolotoček http://www.alza.cz/…5595.htm,ten od FP se mi zdá příliš drahý,ale svítí,točí,a melodie muže a nemusí být,a když se vnoci kolotoček vypne tak některé části jsou fosforeskující a svítí.Mě se líbí,ale mimčo se má narodit až za dva měsíce tak uvidíme. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
12.1.12 23:11

tak se dívam že odkaz se neotevře http://www.babyhit.cz/…ons/d-72682/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.12 16:38
Marau píše:
Odšroubuje se zadní kryt u baterek a opatrně sundá kryt ze předu - myslím, že to jde trochu z tuha.

tam je vidět, jak jdou dráty - červený vede k + černý k -.
Použili jsme 2 bílé, tak je manžel označil teď bar. páskami - viz foto.

- červeně značený je připájený k pérku od baterek +
- černě značený k pérku s přívodem (nemusí se nezbytně nutně pájet, dá se omotat - bacha u pérek hrozí vyskočení…

Tak a teď připojení k konektoru
Oba konce jsou připájené ke koncovce. Konektor se dá koupit za pár korun, včetně montážních matek.

NA kolotoči je vyznačeno + a - i vlysy.

Dobrý den, četla jsem Váš příspěvek ohledně předělání kolotoče do elektriky.Bylo by ještě možné, že by nám Váš manžel poradil? Bojujeme tady s tím a nevíme si rady. Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
4.6.12 19:56

Kolotoč nad postýlku II

Ahoj holky, vím, že tu pár diskuzí na toto téma je, ale většina z nich je starších. Přemýšlím, jestli koupit kolotoč nad postýlku, využili jste? A jaký by jste doporučili? Docela se mi líbí medvídci a safari viz. foto. Poraďte! Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí