Jaký kolotoč se vám nad postýlkou osvědčil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
4.6.12 20:00

Mame medvidky. Chtela jsem neco v neagresivnich barvach a jsem spokojena. Hraje nam kazdy vecer uz pul roku. Je tam nekolik melodii + zvuky prirody se zvonkohrou, coz pouzivam pri nocnim krmeni… Akorat to je baterkozrout, tak to chlap predelal na napajeni ze site.

• Citovat
  • Upravit
1285
4.6.12 20:05
@Billi píše:
Mame medvidky. Chtela jsem neco v neagresivnich barvach a jsem spokojena. Hraje nam kazdy vecer uz pul roku. Je tam nekolik melodii + zvuky prirody se zvonkohrou, coz pouzivam pri nocnim krmeni… Akorat to je baterkozrout, tak to chlap predelal na napajeni ze site.

To je dobrý nápad předělat to na napajení ze sítě! Na těch medvídkách se mi líbí právě to, že jsou v neutrálních barvách. Moc Ti děkuju za příspěvěk! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
4.6.12 20:05

Mě se víc líbí to Safari,přijde mi takový roztomilejší.
My jsme měli rybičky od PF,to samé jako medvídci a bylo to taky hezký.Hlavně ta promítačka,večer u toho hezky usínal.

• Citovat
  • Upravit
1285
4.6.12 20:06
@lucineeccka píše:
Mě se víc líbí to Safari,přijde mi takový roztomilejší.
My jsme měli rybičky od PF,to samé jako medvídci a bylo to taky hezký.Hlavně ta promítačka,večer u toho hezky usínal.

Holky a promítačka je u obou těchto kolotočů? Nebo jen u Safari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
4.6.12 20:11
@Stormay píše:
Holky a promítačka je u obou těchto kolotočů? Nebo jen u Safari?

U medvědů je taky :pankac: Promítá to motýlky na strop. Má to 4 možnosti světel. Promítání na strop + noční světýlko na mimčo, jenom promítání, jenom světýlko a nebo nic.

• Citovat
  • Upravit
2517
4.6.12 20:14

Ahoj taky o tom uvažuji jestli to má cenu kupovat.Mě se líbí oboje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.6.12 20:17

já měla medvídky a už bych je teda nechtěla.těch baterii co to sežralo a ještě jsou na ty tlustý drahý buřty :roll: .Možná kdyby byl předělanej na elektřinu tak je to fakt lepší,ale zase přijdeš o záruku.Já je po pul roce vrátila a dostala sem peníze zpět.Malého ani teda extra nezajímali a myslim že to je právě tim že nejsou pestré a proto bych zvolila ten druhej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
4.6.12 20:20
@Kamča.dalmatinka píše:
já měla medvídky a už bych je teda nechtěla.těch baterii co to sežralo a ještě jsou na ty tlustý drahý buřty :roll: .Možná kdyby byl předělanej na elektřinu tak je to fakt lepší,ale zase přijdeš o záruku.Já je po pul roce vrátila a dostala sem peníze zpět.Malého ani teda extra nezajímali a myslim že to je právě tim že nejsou pestré a proto bych zvolila ten druhej

Souhlasím já jsem měla pestrý rybičky a fakt na to koukal a baterky jsem koupila nabíjecí,takže to šlo.

• Citovat
  • Upravit
876
4.6.12 20:25

Měli jsme ten s medvídky a šel pryč :lol:Malou moc nezaujal a těch baterek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
4.6.12 20:27

Já mám FP Rainforest a souhlasím s barvičkama. Někde jsem dokonce i četla, že kolotoče jsou barevné proto, aby děti upoutaly, ty soustředily pozornost a snad koukaly do jednoho místa… Moc tomu zatím nerozumím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
4.6.12 20:37

Mame tenhle http://pro-nejmensi.heureka.cz/…c-na-statku/ dceri se libi i po nekolika mesicich, je na burty a na to ze u nas hraje denne jsem je jeste nemusela menit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
4.6.12 20:39

našla jsem ty rybičky co měl syn http://www.mujandilek.cz/…etlenim.html

ale kdybych měla druhý líbil se mi tehle http://www.zbozi.cz/…mi-zviratky/

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
4.6.12 20:40
@PetulinaP píše:
Mame tenhle http://pro-nejmensi.heureka.cz/…c-na-statku/ dceri se libi i po nekolika mesicich, je na burty a na to ze u nas hraje denne jsem je jeste nemusela menit

ten je krásnej

• Citovat
  • Upravit
7512
4.6.12 20:40
@hartiepa píše:
Já mám FP Rainforest a souhlasím s barvičkama. Někde jsem dokonce i četla, že kolotoče jsou barevné proto, aby děti upoutaly, ty soustředily pozornost a snad koukaly do jednoho místa… Moc tomu zatím nerozumím :D

Taky jsme měli tenhle!! :palec: Je parádní. Půl roku nám běžel několikrát za noc, přes den a baterky jsme měnili jednou. :) Teď dělá radost neteři. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.12 20:44

Ahoj taky máme medvídky od FP a nic moc :roll: za začátku to malou uspávalo, ale jak je teď větší tak mi přijde že ji tam nemá co zaujmout :think: medvídci jsou sice krásní, ale asi mohli mít víc pestré barvy a ty baterky to je děs :pocitac: nechápu proč to nedělají rovnou do elektriky když člověk zapne promítání a hudbu a točení tak je to fakt na pár hodin a nejvíc mě štve že když ty baterky chci vyměnit musím hledat šroubovák a oddělat ten zadní díl, který mi tam přijde zbytečný a ani to na té postýlce pořádně nedrží, kolotoč je dost těžký :think: mohli to vymyslet trochu líp :roll:

pro Billiprosím tě a jak se to předělává na proud ?? :think: :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401