Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Billi píše:
Mame medvidky. Chtela jsem neco v neagresivnich barvach a jsem spokojena. Hraje nam kazdy vecer uz pul roku. Je tam nekolik melodii + zvuky prirody se zvonkohrou, coz pouzivam pri nocnim krmeni… Akorat to je baterkozrout, tak to chlap predelal na napajeni ze site.
To je dobrý nápad předělat to na napajení ze sítě! Na těch medvídkách se mi líbí právě to, že jsou v neutrálních barvách. Moc Ti děkuju za příspěvěk! ![]()
Mě se víc líbí to Safari,přijde mi takový roztomilejší.
My jsme měli rybičky od PF,to samé jako medvídci a bylo to taky hezký.Hlavně ta promítačka,večer u toho hezky usínal.
@lucineeccka píše:
Mě se víc líbí to Safari,přijde mi takový roztomilejší.
My jsme měli rybičky od PF,to samé jako medvídci a bylo to taky hezký.Hlavně ta promítačka,večer u toho hezky usínal.
Holky a promítačka je u obou těchto kolotočů? Nebo jen u Safari?
@Stormay píše:
Holky a promítačka je u obou těchto kolotočů? Nebo jen u Safari?
U medvědů je taky
Promítá to motýlky na strop. Má to 4 možnosti světel. Promítání na strop + noční světýlko na mimčo, jenom promítání, jenom světýlko a nebo nic.
Ahoj taky o tom uvažuji jestli to má cenu kupovat.Mě se líbí oboje ![]()
já měla medvídky a už bych je teda nechtěla.těch baterii co to sežralo a ještě jsou na ty tlustý drahý buřty
.Možná kdyby byl předělanej na elektřinu tak je to fakt lepší,ale zase přijdeš o záruku.Já je po pul roce vrátila a dostala sem peníze zpět.Malého ani teda extra nezajímali a myslim že to je právě tim že nejsou pestré a proto bych zvolila ten druhej
@Kamča.dalmatinka píše:
já měla medvídky a už bych je teda nechtěla.těch baterii co to sežralo a ještě jsou na ty tlustý drahý buřty.Možná kdyby byl předělanej na elektřinu tak je to fakt lepší,ale zase přijdeš o záruku.Já je po pul roce vrátila a dostala sem peníze zpět.Malého ani teda extra nezajímali a myslim že to je právě tim že nejsou pestré a proto bych zvolila ten druhej
Souhlasím já jsem měla pestrý rybičky a fakt na to koukal a baterky jsem koupila nabíjecí,takže to šlo.
Měli jsme ten s medvídky a šel pryč
Malou moc nezaujal a těch baterek ![]()
Já mám FP Rainforest a souhlasím s barvičkama. Někde jsem dokonce i četla, že kolotoče jsou barevné proto, aby děti upoutaly, ty soustředily pozornost a snad koukaly do jednoho místa… Moc tomu zatím nerozumím ![]()
Mame tenhle http://pro-nejmensi.heureka.cz/…c-na-statku/ dceri se libi i po nekolika mesicich, je na burty a na to ze u nas hraje denne jsem je jeste nemusela menit
našla jsem ty rybičky co měl syn http://www.mujandilek.cz/…etlenim.html
ale kdybych měla druhý líbil se mi tehle http://www.zbozi.cz/…mi-zviratky/
@PetulinaP píše:
Mame tenhle http://pro-nejmensi.heureka.cz/…c-na-statku/ dceri se libi i po nekolika mesicich, je na burty a na to ze u nas hraje denne jsem je jeste nemusela menit
ten je krásnej
@hartiepa píše:
Já mám FP Rainforest a souhlasím s barvičkama. Někde jsem dokonce i četla, že kolotoče jsou barevné proto, aby děti upoutaly, ty soustředily pozornost a snad koukaly do jednoho místa… Moc tomu zatím nerozumím
Taky jsme měli tenhle!!
Je parádní. Půl roku nám běžel několikrát za noc, přes den a baterky jsme měnili jednou.
Teď dělá radost neteři. ![]()
Ahoj taky máme medvídky od FP a nic moc
za začátku to malou uspávalo, ale jak je teď větší tak mi přijde že ji tam nemá co zaujmout
medvídci jsou sice krásní, ale asi mohli mít víc pestré barvy a ty baterky to je děs
nechápu proč to nedělají rovnou do elektriky když člověk zapne promítání a hudbu a točení tak je to fakt na pár hodin a nejvíc mě štve že když ty baterky chci vyměnit musím hledat šroubovák a oddělat ten zadní díl, který mi tam přijde zbytečný a ani to na té postýlce pořádně nedrží, kolotoč je dost těžký
mohli to vymyslet trochu líp ![]()
pro Billiprosím tě a jak se to předělává na proud ??
![]()
Mame medvidky. Chtela jsem neco v neagresivnich barvach a jsem spokojena. Hraje nam kazdy vecer uz pul roku. Je tam nekolik melodii + zvuky prirody se zvonkohrou, coz pouzivam pri nocnim krmeni… Akorat to je baterkozrout, tak to chlap predelal na napajeni ze site.