Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, vybírám kolotoč nad psotýlku pro malou a nemohu se rozhodnout jaký, je tolik druhů, že se v tom trochu ztrácím a nevím, který bude nejvhodnější. Prosím o vaše zkušenosti. Funguje dálkové ovládání z jedné mísnotsti do druhé přes zavřené dveře? Děkuji za odpovědi. ![]()
Já koupila medvědy fisher price a nic extra a pak jsem dostala od kamarádky Tiny Love něco takového
http://www.unibabyshop.cz/…rma,331.html
A ten byl super, koukala jsem se na něj i já, když se otočí, přehoupnou se mimo zvířátek i ty korálky na kroucených ramenech. Doporučuji. My měli nějakou starší verzi.
Ahoj, shanim tetno kolotoc nad postylku. Neni vubec k sehnani, budu rada, kdyz by naaahodou tento kolotoc nekdo nabizel ![]()
@Ga Briela
Tady ho mají:
http://www.autosedacky-web.cz/…ing-playgro/
Ahoj, chtěla bych napsat naší zkušenost s kolotočem. Objednali jsme z internetového obchodu za 700,–, že se toči a hraje a má různé vychytané fuknce, malá se u něj naučila asi ve třech měsících přes den usínat a po třech měsících se přestal točit. Nedovedla jsem si představit, že ho pošlu na reklamaci a malá bude bez něj a že mám chlapa kutila šikulu, řekla jsem mu, ať se na to mrkne. Ten zhodnotil po rozebrání, že je totální šmejd, prostě klasická Čína, něco tam poopravil, kolotoč se chvíli točil a pak se začal totálně s..t. Chvíli se točil, chvíli netočil, chvíli hrál, chvíli nehrál, chvíli falešně, chvíli rychle, chvíli pomalu, takže víc budil než uspával a chlap opravoval a dráty vyměnil a pájel a všechno k ničemu. Takže už jsme přes týden bez kolotoče a malá nemůže usnout. Vyzkoušela už jsem všechno možné, pouštěla jí podobnou hudbu, bílý šum, nepouštěla nic (večer taky usíná bez pomoci sama), nechala točit jen kolotoč bez hudby až jsem nakonec v šesti měsících skončila po hodině boje u uspávání na ruce. Tak jen upozornění jak ošemetné může být naučit dítě usínat u něčeho, co prostě jen tak nové nekoupíte. A kdybyste některá měla radu co s tím, tak sem s ní, my zatím budem svádět naše každodenní boje. Další plán je jí nechat unavit, že na oči neuvidí a až pak jí dávat do postýlky, než se zas naučí usínat. Jinak nevím… ![]()
@Petrusa001 můžu se zeptat na značku světelného hracího kolotoče?
@Ga Briela píše:
Ahoj, shanim tetno kolotoc nad postylku. Neni vubec k sehnani, budu rada, kdyz by naaahodou tento kolotoc nekdo nabizel
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jste kolotoč sehnala. Uvažuji o koupi a zajímalo by mě jak jste spokojeni, popř. pokud jte se rozhodli pro jiný, tak pro který?