Jaký kolotoč se vám nad postýlkou osvědčil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
30.4.10 08:06

ahoj, tak my malymu poridili od FP jungli a vydrzi na to fascinovane hledet tak 15 minut, pak zacne plakat. A teda ani nahodou pod nim neusne. By me zajimalo, jestli nektere male dite pod zaplym kolotocem dokaze zabrat. Naseho to vzdycky rozrusi, ale dobrych 15 minut.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
30.4.10 08:57
lulje píše:
emocuc.polymorf píše:
My máme Fisher Price – ten prales, malá ho miluje. Čučí na to s otevřenou pusou, paráda. Poslouchá jen ten prales, Beethoven ji moc nebere :palec:
Nebude to tím, že to není Beethoven, ale Bach? ;) :lol:
Teda aspoň my ho máme s Bachem, ale třeba existuje víc verzí, o čemž pochybuju :nevim:

Hele, ty chytráku, je tam Beethoven, Bach a Mozart. A pak ten prales… Nahoře tam na kolotoči je housenka, opice, žába a papoušek.. Hračky se pořád inovují, proč by nemohlo být víc variant?? :cert: Tak pomalu s tou kritikou :cert: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Caty
30.4.10 09:01

Gabušku, motýlky máme, no, mně se líbí, malá zatím moc nereaguje, je jí měsíc a půl, ale myslím, že lepší jsou barevnější a pestřejší kolotoče. My budeme asi kupovat nový.Ale líbí se jí obláčky světelný to zase jo.

• Citovat
  • Upravit
992
30.4.10 10:07

Tak já mám ten s motýlkama od FP a nemůžu si ho vynachválit. Je pravda, že mám doma kutila, protože ten kolotoč předělal do zásuvky na elektriku a nemusím tam dávat baterky. Taky ho pořádně přidělal k postýlce, protože jak je ten kolotoč těžký, tak se hodně nakláněl, vyrobil destičku a tu dal zezadu a přišrouboval pořádně k postýlce, takže se kolotoč ani nehne. Využili jsme ho úplně maximálně, malej u něho usínal do cca 9měsíců pokaždé. Teďka bude malému rok, tak už ho tolik nepouštím, ale sem tam ještě taky a furt na něj civí, hlavně na ty světýlka. Melodie se mu taky hodně líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
30.4.10 11:10
emocuc.polymorf píše:
lulje píše:
emocuc.polymorf píše:
My máme Fisher Price – ten prales, malá ho miluje. Čučí na to s otevřenou pusou, paráda. Poslouchá jen ten prales, Beethoven ji moc nebere :palec:
Nebude to tím, že to není Beethoven, ale Bach? ;) :lol:
Teda aspoň my ho máme s Bachem, ale třeba existuje víc verzí, o čemž pochybuju :nevim:
Hele, ty chytráku, je tam Beethoven, Bach a Mozart. A pak ten prales… Nahoře tam na kolotoči je housenka, opice, žába a papoušek.. Hračky se pořád inovují, proč by nemohlo být víc variant?? :cert: Tak pomalu s tou kritikou :cert: :wink:

Jo, tak podobnou reakci jsem mohla čekat :lol: To měl být vtip. Buď se nepovedl, nebo jsi ho nepochopila, nebo obojí. Nejspíš :lol:
My teda máme Bacha. A hned tři skladby. Jasné baroko. :zed: A pak taky ten prales se zurčícím potůčkem, zpívajícími ptáčky a kvákajícími žábami. Ten mi teda leze na nervy víc než ten Bach :lol: Jo, a rozhodně tam nemáme hosenku ani opici, tak to bude asi opravdu jiná verze. Však se těch srágor dělá tolik. A většinou jsou na nic. Teda alespoň u nás. Malá se kolotoče bála a po zapnutí té svítící hvězdičky už neusnula vůbec :zed:
(Jo, a jako „kritiku“ si představuju něco jiného. Rozhodně ne to, když napíšu, že FP všude nafláká barokní odrhovačky. Ale třeba už přešel ke klasicismu (jak píšeš z vlatní zkušenosti), což mi nepřipadá o moc lepší :lol: Ale to by bylo na debatu k přednášce z estetiky. :lol: Tady to řešit nehodlám. Hlavně klid a omlouvám se, jestli jsem se tě nějak tím Bachem dotkla. Nebylo to myšleno ve zlém! )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
30.4.10 11:49

lulje - tak v pohodě, chápala jsem to jako výčitku na svou adresu, že ani nevím, co to na tom krámu máme, a že pravdu musíš mít Ty, protože víc variant pravděpodobně není.. :cry:
Tak v pohodě :kytka:
Jo a my to máme na těch čudlíkách napsané, co je co, i když ten Beethoven je dost profláklá Óda na radost! :wink: Toho Mozarta ani Bacha nepoznám, není to nic extra profláklého, a nejsem bohužel žádný expert přes klasickou hudbu :lol: Ale prales se mi hrozně líbí, vůbec celý rodině :wink: Malá při tom usíná každý den a ráda na to čučí.. za nás jednozačně :palec:

• Citovat
  • Upravit
4
30.4.10 12:02

Díky moc všem za odpovědi… :huban: jak to tak tady pročítám tak jsem ráda, že jsem zatím žádný kolotoč nekoupila.
Vůbec mi totiž nedošlo, že čím lepší tím bohužel i nákladnější na provoz a za půl roku bych taky do baterek mohla dát více peněz než za samotný kolotoč. Koupila jsem teď 5 CD v levných knihách relax hudby: moře-louka-Mozart-pohádky pro bříško atd. velký výběr 1 CD za 28 Kč no hraji vždy 25 min, ale to je asi tak akorát a pokud koupím teď novinku od Chicco noční lampička obloha (nemáte náhodou někdo zkušenost???) a obyčejný kolotoč za 200Kč manuálně natahovací budu na tom snad lépe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
30.4.10 12:27

..ty bláho, to se unatahuješ k smrti… :cry: já teda nevím, jak dlouho to natahovací hraje, ale na to usínání je docela blbý tomu robátku s tím točit a natahovat, cvaká to, ne? Tohle, co máme my (stál asi 1500 v Pompu, na netu by byl určo levnější) samo utichne, ale nevím, po jaký době, a má to i dálkový ovládání, ale to používáme málo.. Naše malá není moc chovací, je spíš zkoumací a hejbací typ :wink: , takže jí to baví moc, třeba některý miminko to nechce.. :nevim: Baterky jsem teď kupovala nový poprvé, po cca 2 měs., provoz doooost častý, ještě se u tý palmy otevírají a zavírají listy, nejen, že se točí kolotoč, a je to na tři buřty (60 kč jeden) - ty nejdražší, co v krámu měli.

• Citovat
  • Upravit
4
30.4.10 12:36

to je taky pravda ty natahovací se točí tak možná půl minutky :nevim: ale určitě co teda nekoupím jsou ty medvídci na ty je hodně kritika :cert: je to asi nějaká nepovedená serie, ale ten prales mě taky zaujal a je pravda že na internetu ho tak za 1.200kč koupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
30.4.10 13:27

Sakra, to jsou 3 stovky… No, ale my měli s malou hrozný trable, tak jsme to chtěli nějak oslavit, že už je dobře a koupit jí něco hned :kytka: :wink:

máme tohle:
http://www.pompo.cz/…inforest.htm

ale určo se dá sehnat levněji, nebo i něco jinýho.. No, děti stojej peníze, ale co.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
5527
2.5.10 23:34
emocuc.polymorf píše:
Tak v pohodě :kytka:
:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
10.9.10 20:53

Zdravím,tak nám teda došel kolotoč dneska a je to Fisher Price Rainforest. Malá byla zvyklá spát u natahovacího strojku ale trochu mi vadilo scházet jedno patro dolů do ložnice každý dvě minutky.Malá je sice nadšená ale hudba a efekty z kolotoče je jen předehra před hracím strojkem na který je už zvyklá takže stejně musím ten strojek minimálně jednou natáhnout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
10.9.10 21:34
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.10 18:16

Trafo ke kolotoči

Dobrý den,
bylo by možné zaslat nějaký popis jakým způsobem Váš kutil připojil kolotoč s motýlky od Fisher price k elektrice. Bojujeme se spotřebou baterií. Stačí napsat jaké trafo použil. Odhadem by to mělo být 220V/6V - 2A.

Děkuji moc za odpověď.
Blanka

Lakyna píše:
Tak já mám ten s motýlkama od FP a nemůžu si ho vynachválit. Je pravda, že mám doma kutila, protože ten kolotoč předělal do zásuvky na elektriku a nemusím tam dávat baterky. Taky ho pořádně přidělal k postýlce, protože jak je ten kolotoč těžký, tak se hodně nakláněl, vyrobil destičku a tu dal zezadu a přišrouboval pořádně k postýlce, takže se kolotoč ani nehne. Využili jsme ho úplně maximálně, malej u něho usínal do cca 9měsíců pokaždé. Teďka bude malému rok, tak už ho tolik nepouštím, ale sem tam ještě taky a furt na něj civí, hlavně na ty světýlka. Melodie se mu taky hodně líbí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.10.10 18:23

Manžel navrtal do krabičky kryjící baterky díru, vsadil do něj jack. Přiletoval nové drátky k napájení baterek i jacku, takže jde obojí. A dá se prý i napojit jinam, než na kontakty baterek u motorku.

Nabízíme možnost přez skypa nebo icq poradit přímo při montáži. Manžel je elektrikář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí